Piilolinssien ja silmien hoito/kostutus

Piilolinssien ja silmien hoito/kostutus

Piiloset

Piiloset on kotimainen perheyritys, joka kehittää valmistaa ainoana Suomessa piilolinssien hoitonesteitä sekä säilöntäaineettomia kuivien silmien hoitotuotteita.

Piiloset BioSoak®
Hoitoneste kaikkien pehmeiden ja silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, huuhteluun, desinfiointiin, proteiininpoistoon ja säilytykseen. Desinfiointiaineen ja biologisen puhdistusaineen pitoisuus on määritetty optimaalisen alhaiselle tasolle erinomaisesta desinfiointitehosta tinkimättä.

Piiloset BioTwin®
Piiloset BioTwin® hoitoneste on tarkoitettu kaiken tyyppisten piilolinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostuttamiseen. Piiloset BioTwin® tekee piilolinssien käytöstä miellyttävää, sillä sen sisältämä hyaluronaani kosteuttaa silmiä luonnollisesti. Lisäksi BioTwinin sisältämä, Piilosetin kehittämä Twin-EdaXyl®-yhdistelmä voitelee linssejä ja puhdistaa ne hellävaraisen tehokkaasti.

Piiloset Hand Soap
Tehokas ja hellävarainen, vaahtoava käsisaippua, joka on kehitetty varmistamaan piilolinssien käyttäjien hyvä käsihygienia. Hajusteeton ja väriaineeton saippua puhdistaa tehokkaasti ja turvallisesti myös silmälasilinssit.

Piiloset SAL suolaliuos
Kaikkien piilolinssien huuhteluun ja kostutukseen.

Piiloset BioDrop MD® kostutustippa
BioDrop MD® kosteuttaa silmiä luonnollisesti. Tipan vaikuttava aine on hyaluronaani, joka parantaa kyynelnesteen vedensidontakykyä ja pitää silmän pinnan miellyttävän tuntuisena. Hyaluronaanin kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet vähentävät silmän ärtyneisyyttä, kuivuutta ja kirvelyä. Tuote ei sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä aineita. Erikoisannostelijasta saa noin 250 tippaa ja se säilyttää tuotteen steriilinä 6 kk:tta avaamisesta. Voi käyttää myös piilolinssien käytön aikana.

Piiloset BioDrop MD® Plus kostutustipat
Piiloset BioDrop MD® Plus on tehokosteuttaja, joka lievittää vaikeankin kuivasilmäisyyden oireita. Sen kostutusvaikutus on luonnollisten vaikuttavien aineiden yhteisvaikutuksen tulosta: trehaloosi ja hyaluronaani yhdessä kosteuttavat, voitelevat ja tasapainottavat kyynelkalvoa sekä suojaavat silmiä kuivumiselta ja soluvaurioilta. BioDrop MD® Plus -tipan hyaluronaani on rakenteeltaan suurimolekyylinen ja sen pitoisuus tuotteessa merkittävän korkea, minkä ansiosta tipan oireita lievittävä vaikutus on tehokas ja pitkäkestoinen. Ei sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä aineita. Erikoisannostelijasta saa noin 240 tippaa ja se säilyttää tuotteen steriilinä 6 kk:tta avaamisesta. Voi käyttää myös piilolinssien käytön aikana.

Puro™ Vire
Puro™ Vire on kostutustippa kausiluonteiseen silmien ärtyneisyyden, kuivuuden tai polttelun oireiden lievittämiseen. Se lievittää piilolinssien käytöstä aiheutuvaa silmien kuivuutta ja lisää piilolinssien käyttömukavuutta. Vaikuttava aine on hyaluronaani, tuote ei sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä aineita. Erikoisannostelija säilyttää tuotteen steriilinä 6 kk:tta avaamisesta ja siitä saa noin 250 tippaa. Voi käyttää myös piilolinssien käytön aikana.

Puro™ Teho 
Puro™ Teho kostutustipat lievittävät keskivaikeita ja vaikeita kuivasilmäisyyden oireita. Sen koostumus edistää hyvää näkemistä lievittäen mm. mobiililaitteiden käytöstä, näyttöpäätetyöskentelystä, lukemisesta tai autolla ajamisesta johtuvaa silmien rasittumista ja väsymistä. Puro™ Teho sisältää kahta luonnon omaa tehoainetta, suurimolekyylistä hyaluronaania ja trehaloosia. Optimaalisena yhdistelmänä trehaloosi tehostaa suurimolekyylisen hyaluronaanin terapeuttista tehoa ja yhdessä ne tuottavat pitkäaikaisen kostutusvaikutuksen ja edistävät silmänpinnan vaurioiden paranemista sekä oireiden lievittymistä. Ei sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä aineita. Erikoisannostelijasta saa noin 240 tippaa ja se säilyttää tuotteen steriilinä 6 kk:tta avaamisesta. Voi käyttää myös piilolinssien käytön aikana.

Puro™ Suoja kostutustipat
Kun kuivasilmäisyydestä on runsaasti haittaa silmien hyvinvoinnille, Puro™ Suoja kostutustipat auttavat. Se on keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden oireiden ja vaurioiden hoitamiseen ja ehkäisemiseen tarkoitettu pitkävaikutteinen lipidi-mikroemulsio-silmätippa. Säännöllisesti käytettynä Puro™ Suoja lievittää jo syntyneitä kuivasilmäisyyden merkkejä silmissä. Se on optisesti kirkas liuos, jolla on silmälle optimaalinen viskositeetti: pulloa ei tarvitse ravistaa eikä näkö sumene. Vaikuttavat aineet: sacha inchi -siemenöljy, trehaloosi, hyaluronaani ja glyseroli, ei sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä aineita. Erikoisannostelijasta saa noin 300 tippaa ja se säilyttää tuotteen steriilinä 6 kk:tta avaamisesta. Tuote sopii käytettäväksi myös piilolinssien käytön aikana. Suomessa kehitetty, valmistettu ja kliinisesti tutkittu.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita, säilöntäaineita eikä kasvi- tai eläinperäisiä aineosia. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä.Valmistaja: Piiloset (Finnsusp Oy), Pääskykalliontie 5, 21420 Lieto. Kuluttajaneuvonta: Piiloset asiakaspalvelu, puh. 02 489 110, www.piiloset.fi. Jälleenmyynti: Optikkoliikkeet sekä apteekit.

Pirkka

Pirkka silmien kostutustipat 10 ml: Pirkka silmienkostutustipat sopivat lievien ja keskivaikeiden kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Hyaluronaanin ominaisuudet kostuttavat ja voitelevat silmiä ja piilolinssejä sekä vähentävät silmien ärtyneisyyttä, kuivuutta ja kirvelyä. Säilöntäaineeton, sopii piilolinssien kanssa käytettäväksi. Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tuotteella on Avainlippu.

Allergianäkökulma: Tuote eivät sisällä hajusteita eikä niiden ainesosat pitoisuuksineen yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistuttaja: Kesko Oyj, PL 1, 00016 Kesko. Kuluttajapalvelu: 0800-0-1000 (9.00-13.00), kuluttajapalvelu@kesko.fi, k-ruoka.fi/pirkka, Jälleenmyynti: K-ruokakaupat ja k-ruoka.fi

Sivua päivitetty viimeksi: 28.6.2023