Piilolinssit ja hoitonesteet

Piiloset

Kotimainen optisen alan valmistaja Piiloset by Finnsusp Oy sai ensimmäisenä valmistajana 1.2.2008 Allergiatunnuksen piilolinssien hoitonesteille. Korkealaatuiset hoitonesteet ovat suunniteltu soveltuvaksi herkkäsilmäisille, jotka käyttävät piilolinssejä. Hoitonesteistä löytyy tuote jokaiseen käyttökohteeseen. Allergiatunnus on myönnetty seuraaville hoitotuotteille.

Piiloset BioTwin
Hoitoneste on kehitetty erityisesti silikonihydrogeelipiilolinssien sekä kaikkien pehmeidäen piilolinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostuttamiseen. Soveltuu myös herkkä- ja kuivasilmäisille piilolinssien käyttäjille.

Piiloset Hand Soap
Tehokas ja hellävarainen, vaahtoava käsisaippua, kehitetty erityisesti piilolinssien käyttäjille yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Puhdistaa erinomaisesti myös silmälasilinssit.

Piiloset BioSoak
Biologinen all-in-one hoitoneste pehmeiden piilolinssien puhdistukseen, huuhteluun, desinfiointiin, proteiininpoistoon ja säilytykseen. Sopii myös silikonihydrogeelipiilolaseille. Desinfiointiaineen (biguanidin) ja biologisen detergentin pitoisuus nesteessä on määritetty optimaalisen alhaiselle tasolle, tinkimättä erinomaisesta desinfiointitehosta.

Piiloset OxySoft A & B
Perinteinen vetyperoksidin tehoon perustuva kaksinestejärjestelmä pehmeiden piilolinssien tehokkaaseen puhdistukseen, desinfiointiin, neutralointiin ja säilytykseen. Oxy Soft A on puhdistava ja desinfioiva hoitoneste. Oxy Soft B neutraloi Oxy Soft A -nesteen ja toimii huuhtelu- ja säilytysnesteenä.

Piiloset Prima
Tehokas all-in-one -neste kaikkien pehmeiden piilolinssien puhdistukseen, huuhteluun, desinfiointiin ja säilytykseen. Priman sisältämä biguanidi sekä estää mikrobien kasvua että tappaa ne tehokkaasti piilolinssien pinnalta. Isotoninen puskuroitu liuos on samalla hellävarainen myös herkille silmille.

Piiloset SAL suolaliuos
Kaikkien piilolinssien huuhteluun ja kostutukseen.

Piiloset BioDrop MD kostutustipat
Kostutustippa, jolla lievittää helposti kuivasilmäisyyden oireita. Tuotteen kostutus perustuu luonnollisesti hyaluronaanilla, joka parantaa kyynelnesteen vedensidontakykyä ja pitää silmän pinnan miellyttävän tuntuisena. Hyaluronaanin kostuttavat ja suojaavat ominaisuudet vähentävät silmän ärtyneisyyttä, kuivuutta ja kirvelyä. Tuote sopii jatkuvaan ja pitkäkestoiseen käyttöön sekä piilolinssien kanssa käytettäväksi. Tippoja voi käyttää tarpeen mukaan. Erikoisannostelijasta saa noin 200 tippaa, joka riittää runsaallakin käytöllä noin kuukaudeksi. Sopii käytettäväksi myös lemmikkien kuiville silmille. 

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita, säilöntäaineita eikä kasvi- tai eläinperäisiä aineosia. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä.
Valmistaja: Piiloset Oy, Pääskykalliontie 5, 21420 Lieto. Kuluttajaneuvonta: Piiloset asiakaspalvelu, puh. 02 489 110, www.piiloset.fi. Jälleenmyynti: Optikkoliikkeet.