Piilolinssit ja silmätipat

Piiloset

Kotimainen optisen alan valmistaja Piiloset by Finnsusp Oy sai ensimmäisenä valmistajana 1.2.2008 Allergiatunnuksen piilolinssien hoitonesteille. Korkealaatuiset hoitonesteet ovat suunniteltu soveltuvaksi herkkäsilmäisille, jotka käyttävät piilolinssejä. Hoitonesteistä löytyy tuote jokaiseen käyttökohteeseen. Kaikki Piilosetin Allergiatunnustuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa. 

Piiloset BioTwin
Hoitoneste on kehitetty erityisesti silikonihydrogeelipiilolinssien sekä kaikkien pehmeidäen piilolinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostuttamiseen. Soveltuu myös herkkä- ja kuivasilmäisille piilolinssien käyttäjille.

Piiloset Hand Soap
Tehokas ja hellävarainen, vaahtoava käsisaippua, kehitetty erityisesti piilolinssien käyttäjille yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Puhdistaa erinomaisesti myös silmälasilinssit.

Piiloset BioSoak
Biologinen all-in-one hoitoneste pehmeiden piilolinssien puhdistukseen, huuhteluun, desinfiointiin, proteiininpoistoon ja säilytykseen. Sopii myös silikonihydrogeelipiilolaseille. Desinfiointiaineen (biguanidin) ja biologisen detergentin pitoisuus nesteessä on määritetty optimaalisen alhaiselle tasolle, tinkimättä erinomaisesta desinfiointitehosta.

Piiloset SAL suolaliuos
Kaikkien piilolinssien huuhteluun ja kostutukseen.

Piiloset BioDrop MD kostutustipat
Kostutustippa, jolla lievittää helposti kuivasilmäisyyden oireita. Tuotteen kostutus perustuu luonnollisesti hyaluronaanilla, joka parantaa kyynelnesteen vedensidontakykyä ja pitää silmän pinnan miellyttävän tuntuisena. Hyaluronaanin kostuttavat ja suojaavat ominaisuudet vähentävät silmän ärtyneisyyttä, kuivuutta ja kirvelyä. Tuote sopii jatkuvaan ja pitkäkestoiseen käyttöön sekä piilolinssien kanssa käytettäväksi. Tippoja voi käyttää tarpeen mukaan. Erikoisannostelijasta saa noin 200 tippaa, joka riittää runsaallakin käytöllä noin kuukaudeksi. Sopii käytettäväksi myös lemmikkien kuiville silmille. 

Piiloset BioDrop MD Plus kostutustipat
Kostutustippa keskivaikeiden ja vaikeiden kuivasilmäisyysoireiden lievitykseen. Tuotteen kostutusteho perustuu trehaloosin ja hyaluronaanin yhteisvaikutukseen: ne kosteuttavat, voitelevat ja tasapainottavat kyynelkalvoa ja suojaavat silmää kuivumiselta ja soluvaurioilta. BioDrop MD Plus sopii jatkuvaan ja pitkäkestoiseen käyttöön sekä piilolinssien kanssa käytettäväksi. Tippoja voi käyttää tarpeen mukaan. Erikoisannostelijasta saa noin 240 tippaa. 

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita, säilöntäaineita eikä kasvi- tai eläinperäisiä aineosia. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä.
Valmistaja: Piiloset Oy, Pääskykalliontie 5, 21420 Lieto. Kuluttajaneuvonta: Piiloset asiakaspalvelu, puh. 02 489 110, www.piiloset.fi. Jälleenmyynti: Optikkoliikkeet sekä apteekit.

Verman

Iiris kosteuttavat silmätipat

Iiris silmätipat sisältävät uudenlaista muokattua hyaluronaattia, joka kosteuttaa rakenteensa ansiosta pitkäkestoisesti kuivia silmiä. Ohut vesimäinen tippa on miellyttävä käyttää ja sillä on voitelevia, kostuttavia ja korjaavia ominaisuuksia. Tuotetta on saatavilla 10 ml pullossa, joka on käyttökelpoinen 3 kk ensiavaamisesta tai uudelleensuljettavissa pipeteissä, jotka säilyvät 12 h avaamisesta. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita eivätkä fosfaatteja ja sopivat näin herkillekin silmille. Tuotteet ovat saatavilla apteekeista.