Hae Allergiatunnusta!

Felts-terveyskengät saivat Allergiatunnuksen

11.2.2024

Käsintehdyt merinovillatossut sopivat käyttöön niin kotona kuin toimistossa. Tossut on valmistettu ihon hotoon sopivasta merinovillasta. Niissä on nokkospohja, joka vangitsee ilman sisälleen ja tarjoaa hyvän eristyksen ulkopuolista kylmyyttä vastaan. Nokkospohjallisen avulla saadaan valjastettua merinovillan erinomaisuus kehon hyvinvointiin. Merinovilla ja nokkonen hylkivät kosteutta, eikä hajua aiheuttavia bakteereja synny. Kun keho lämpenee, ylimääräinen lämpö poistuu tossujen läpi ja pitää jalat kuivina.

Felts-terveyskenkiä voi käyttää ympäri vuoden, sillä tossut voi pestä pesukoneessa ja ne on huovutettu kestämään. Tossuissa ei ole käytetty pintakäsittelyaineita, eikä niiden valmistuksessa ole käytössä ihoa ärsyttäviä kemikaaleja. Uuden-Seelannin merinovilla on keritty merinolampaan hyvinvointi edellä ja Felts Finland seuraa Reilun kaupan periaatteita. 

Kenkiä voi ostaa jälleenmyyjiltä tai felts.fi verkkokaupasta. Lisätietoja feltsfinland@gmail.com, valmistaja Felts Health Shoes Ltd. www.felts.fi