Kuluttaja/Yritys: Löydätkö näiltä sivuilta riittävästi tietoa?

30.3.2021

Allergiatunnus.fi -sivuja kehitetään sisällöltään, kerro mitä sivuilta uupuu...

Tiesitkö, että Allergiatunnus -logo on perustettu aikoinaan vuonna 1995 kuluttajien pyynnöstä, että terveysjärjestönä Allergia- ja astmaliitto kannustaisi yrityksiä valmistamaan markkinoille paremmin siedettyjä tuotteita, jotka sopisivat kaikille. Idea lähti aikoinaan liikkeelle ruoka-allergisten ryhmästä, jotka kaipasivat kovasti lasten syntymäkutsuihin lihajalosteita, joita voisi syödä myös vilja-, muna- ja maitoallergiset. Ensimmäisiä Allergiatunnustuotteita olisikin Maalaistuote Vataja Oy:n kehittämät Vataja nakit. Sen jälkeen on moni lapsi riemuinnut, että juhlissa on maissinaksujen ohella nauravia nakkeja. 

Kaikki Allergiatunnustuotteet ovat löytyneet kuluttajien toiveista. Kuluttajilla on mahdollisuus vaikuttaa edunvalvontatyöhön. Jos näiltä sivuilta puuttuu sellaisia tuotteita, joita olet yrittänyt markkinoilta etsiä, että sinä oman oireidesi tai sairautesi kanssa eläessään voisit käyttää, lähetä järjestöllemme toiveterveiset, viemme ne eteenpäin alan valmistajille. Jos kaipaat sivuilta jotain tietoa tuotteista tai kriteereistä, jota vielä ei ole luettavissa, kerro siitä meille, kehitämme sivujen sisältöä. 

Yritykset: löysitkö sivuilta riittävästi tietoa tuotekehittelynne tueksi? Avustamme tutkimuslaitoksia, tuotekehitystiimejä, valmistajia, maahantuojia ja markkinointia kaikessa mitä sivuilta ei löydy. Anna palautetta, kehitämme sivujen sisältöä ja ole yhteydessä kumppannuden osalta, yhdessä saamme toteutettua kuluttajien arkea helpottavia tekoja.