Pyykinpesuaineet

Pyykinpesuaineet

Ariel Sensitive

Liquid -pyykinpesuneste
Nestemäinen pyykinpesuaine on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille ja hajusteyliherkille kaikkeen pyykkiin. Nesteen pakkauskoko 1L. Pakkaukseen on saatavilla täyttöpakkaus.

Pyykinpesuaine valkopyykille
Pyykinpesujauhe valkopyykille. Soveltuu koko perheen käyttöön ja hajusteyliherkille. Pakkauskoko 750 g.

Color - pyykinpesujauhe kirjopyykille
Tuote on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille värillisten tekstiilien pesuun. Pakkauskoko 750 g.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: BlueSun, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat

Clax Microwash Forte G (ammattikäyttöön)

Pyykinpesujauhe, joka sopii kaikentyyppisille pesuloille. Tuote on kehitetty erityisesti mikrokuitutekstiilien, kuten siivouspyyhkeiden ja moppien pesuun. Soveltuu kirjavien ja tummien tekstiilien yleispesuun. Sopii myös pyykin esipesuun ja liotukseen.

Clax Plus G (ammattikäyttöön)

Ammattipesuloille kehitetty entsyymipitoinen nestemäinen tekstiilien pääpesuaine, joka selvotyy automaatti- ja käsiannosteluun. Kehitetty erityisesti mikrokuitupyyhkeiden ja -moppien pesuun. Soveltuu myös värillisten puuvillakankaiden ja P/P-sekoitekankaiden pesuun.

Allergianäkökulma: Clax-tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Diversey, Kaurakatu 48 B, 20740 Turku, puh. 020 7474 200. Jälleenmyynti: keskustukkuliikkeet sekä valtuutetut jälleenmyyjät, jotka löytyvät Diverseyn internetsivuilta www.diversey.fi.

Comfort Sensitive

Huuhteluaine, josta löytyvät omat tuotteet sekä kotikäyttöön että ammattihenkilöstön käyttöön. Hoitaa tekstiilin kuituja, poistaa sähköisyyttä ja auttaa säilyttämään niiden kuosin. Sopii kaikentyyppisille tekstiileille ja soveltuu myös vaatteiden käsinpesuun. Tuotteet ovat kehitetty erityisesti herkkälle ihoille.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Unilever Finland Oy, PL 560, 00121 Helsinki, Kuluttajaneuvonta on auki puh. 01080-2151 (pvm) arkisin klo 9-12 ja 13-15. Jälleenmyyjä: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat ja keskustukkuliikkeet.

Comfort Sensitive Professional (ammattikäyttöön)

Huuhteluaine, joka ei sisällä optisia kirkasteita eikä väriä. Hoitaa tekstiilien kuituja, poistaa sähköisyyttä ja auttaa tekstiilejä säilyttämään kuosinsa. Sopii kaikentyyppisille tekstiileille. Pakkauskoko 2x5L.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Diversey, Kaurakatu 48 B, 20740 Turku, puh. 020 7474 200. Jälleenmyynti: keskustukkuliikkeet sekä valtuutetut jälleenmyyjät, jotka löytyvät Diverseyn internetsivuilta www.diversey.com.

Erisan

Erisan White pesujauhetiiviste valkopyykille
Hellävarainen pesujauhe pesee tehokkaasti 40-95 asteen lämpötilassa. Huuhtoutuu pyykistä hyvin. Sopii myös vauvan pyykille. Kirkasteeton, säilöntäaineeton, zeoliititon ja fosfaatiton.

Erisan Color pesujauhetiivist e värilliselle pyykille
Hellävarainen pesujauhe pesee tehokkaasti 40-95 asteen lämpötilassa. Säilyttää värit kirkkaina. Sopii myös vauvan pyykille. Kirkasteeton, valkaisuaineeton, säiöntäaineeton, zeoliititon ja fosfaatiton.

Erisan Pyykinpesuneste
Hellävarainenpyykinpesuneste sopii sekä käsin- että konepesuun 30-60 asteen lämpötilassa. Myös villalle, silkille ja vauvapyykille. Valkaisuaineeton, kirkasteeton, säilöntäaineeton, zeoliititon ja fosfaatiton.

Erisan Huuhteluainetiiviste
Hellävarainen ja käyttövalmis huuhteluaine herkkäihoisille. Tekee pyykin raikkaaksi ja helpoksi silittää ja mankeloida.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: KiiltoClean Oy Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat ja 8kg pakkaus keskustukkuliikkeet Hansel Oy, Kespro Oy sekä Meira Nova.

KW (ammattikäyttöön)

KW Color Natura
Fosfaatiton, zeoliititon kirjopesujauhe käsin- ja konepesuun kaikissa lämpötiloissa (30 - 95 °C). Pesee tehokkaasti ja luontoa sääsäten puhtaaksi ja säilyttää värit kirkkaina pesusta pesuun. Pakkauskoko 4 kg ja 8 kg

KW Color neste
Kirjo- ja hienopesuneste. Hellävarainen myös aroille tekstiileille. Sopii sekä käsin että koneelliseen pesuun kaikissa lämpötiloissa (30 °C – 95 °C). Myös mikrokuituisten siivoustekstiilien pesuun sekä valkopyykille. Pakkauskoko 1 L ja 5 L

KW Color jauhe
Zeoliititon kirjopesujauhetiiviste käsin- ja konepesuun kaikissa lämpötiloissa (30 °C – 95 °C). Pesee tehokkaasti puhtaaksi ja säilyttää värit kirkkaina pesusta pesuun. Pakkauskoko 1,8 kg, 4 kg, 8 kg ja 25 kg

KW Universal
Fosfaatiton ja zeoliititon kirjo-/valkopesujauhe käsin- ja konepesuun kaikissa lämpötiloissa (30 - 95°C ). Hyvä tahranpoisto- ja valkaisuteho saavutetaan +60°C:ssa. Mustien ja usein tummanväristen tekstiilien pesussa pesulämpötilan on oltava +40°C tai matalampi. Ei suositella silkin ja erittäin herkkien tekstiilien pesuun. Pakkauskoko 4 kg ja 8 kg

KW Valko
Desinfioiva, zeoliititon pyykinpesujauhe. Tehoaa hyvin proteiini-, hiilihydraatti-, eritetahra- ja rasvalikaan. Tuote on kehitetty erityisesti vaaleiden tekstiilien pesemiseen hoivasektorilla, ammattikeittiöissä, hotelleissa, mutta soveltuu myös käytettäväksi värillisen urheilupyykin sekä mikrokuituisten siivoustekstiilien pesemiseen. Pakkauskoko 850 g ja 8 kg

KW Softex Sensitive
Huuhteluaine tekstiilien pehmentämiseen ja sähköisyyden poistamiseen. Palauttaa tekstiileihin pehmeyden ja ilmavuuden. Pakkauskoko 1 L ja 5 L

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Kemvit Oy, 68410 Alaveteli, puh. 040-7730086, info@kemvit.fi ,  Jälleenmyynti: Puhtausalan erikoisliikkeet kautta Suomen www.kemvit.fi

Lidl Sensitive

Formil Sensitive -nestemäinen kirjopesuaine, 1 l
Värillisen pyykin pesuaine riittää noin 25 pesukertaan.

Formil Sensitive -nestemäinen valkopesuaine, 1 l
Valkoisen pyykin pesuaine riittää noin 25 pesukertaan.

Doussy Sensitive -huuhteluaine, 1 l
Huuhteluaine riittää noin 50 pesukertaan.

Allergianäkökulma: Tuotteet ovat hajusteettomia ja tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Lidl Suomi Ky, Vanha Kaarelantie 33 A, PL 115 01611 VANTAA, Jälleenmyynti: Lidl -myymälät 

Lumme Sensitive

Lumme Kirjopyykki Sensitive pyykinpesujauhe
Ympäristöystävällinen ja tehokas pyykinpesujauhe, joka on ympäristömerkitty Joutsenmerkillä. Fosfaatiton, säilöntäaineeton ja hajusteeton tuote. Sopii kaikkiin pesulämpötiloihin, myös käsinpesuun. Tiivistepulveri, jonka yhdestä pakkauksesta pesee 32 koneellista pyykkiä. Pakkauskoko 1120 g. 
 

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Yhteystiedot: Orkla Care Oy, Äyritie 16, 01510 Vantaa, puh. 010 218 3700www.lumme.fi. Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat ja tavaratalot.

LV

LV 750g Valko pyykinpesujauhe
Hajusteettoman ja väriaineettoman pyykinpesujauheen valkaiseva ominaisuus auttaa pyykkiä säilymään kirkkaan valkoisina. Herkälle iholle sopiva, fosfaatiton ja zeoliititon jauhe ei jää vaatteisiin eikä pesukoneen putkistoihin, joten se sopii sekä herkälle iholle että ympäristölle. Tuotteella on Joutsenmerkki.

LV 1,5l Pikkuväki pyykinpesuneste
Hajusteeton ja väriaineeton pyykinpesuneste on erityisesti vauvojen ja pienten lasten pyykkiin suunniteltu tuote. Se poistaa tehokkaasti mm. maito-, puuro-, hedelmä sekä perunatahrat ja ehkäisee pyykin harmaantumista. Pesee ja neutralisoi tehokkaasti pulautus-, pissa- ja kakkatahrat, myös kestovaippojen pesuun.

LV 750ml Sport ulko- ja urheiluvaatteille 
Hajusteeton ja väriaineeton pyykinpesuneste erityisesti ulkoilu- ja urheiluvaatteiden pesuun alhaisissakin lämpötiloissa. Pesuaine suunniteltu erityisesti teknisille tekstiileille ja herkille erikoismateriaaleille. Tuote poistaa tehokkaasti esimerkiksi hien, nurmikon ja saven aiheuttamat tahrat sekä hien hajun.  Tuotteella on Joutsenmerkki.

LV 750ml Tiivistetty huuhteluaine
Huuhteluainetiiviste pitää vaatteet pehmeinä ja miellyttävän tuntuisina. Herkälle iholle sopiva huuhteluainetiiviste ei sisällä hajusteita eikä väriaineita, ja se sopii kaikelle pyykille niin käsinpesuun kuin pyykinpesukoneeseenkin. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 750ml Easy iron huuhteluaine
Hajusteeton ja väriaineeton huuhteluaine tekee vaatteista ja tekstiileistä pehmeämpiä, poistaa sähköisyyttä ja parantaa pyyhkeiden kuivauskykyä. Huuhteluaine auttaa ryppyjä oikenemaan nopeammin ja helpommin jolloin silittäminen on helpompaa. Sopii sekä kone- että käsinpesuun. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 1,6kg Color pesujauhetiiviste
Hajusteeton ja väriaineeton pyykinpesujauhe on tehokas tahrojen ja lian poistaja, joka säilyttää vaatteiden värit kirkkaina. Hellävarainen pyykinpesujauhe sopii myös vauvanpyykkiin, kestovaipoille ja käsinpesuun. LV-pyykinpesuaineet ovat zeoliitittomia. Tuotteella on joutsenmerkki.

LV 750g Color pesujauhetiiviste
Hajusteeton ja väriaineeton pyykinpesujauhe on tehokas tahrojen ja lian poistaja, joka säilyttää vaatteiden värit kirkkaina. Hellävarainen pyykinpesujauhe sopii myös vauvanpyykkiin, kestovaipoille ja käsinpesuun. LV-pyykinpesuaineet ovat zeoliitittomia. Tuotteella on joutsenmerkki.

LV 1,5l Color pyykinpesuneste
LV 1, 5l Color on yleispesuaine kirjopyykille. Pyykinpesunesteessä on kaksi entsyymiä, jotka tehostavat sekä proteiini- että rasvatahrojen poistoa. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 2,5l Säästöpakkaus color pyykinpesuneste
LV Color 2,5l säästöpussista saa kaksi täyttöä pyykinpesuaine pulloon ja pussi on helposti kierrätettävä. Pyykinpesunesteessä on kaksi entsyymiä, jotka tehostavat sekä proteiini- että rasvatahrojen poistoa.  Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 1,5L Color pyykinpesuneste täyttöpussi
Kirjopyykille sopiva nestemäinen pyykinpesuaine, joka puhdistaa tekstiilit tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Täyttöpussi riittää 30 pesukertaan. Pussipakkaus on helppo kierrättää muovijätteen tai energiajakeen mukana. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 2,5L Color pyykinpesuneste säästöpakkaus
Kirjopyykille sopiva nestemäinen pyykinpesuaine, joka puhdistaa tekstiilit tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Täyttöpussi riittää 60 pesukertaan. Pussipakkaus on helppo kierrättää muovijätteen tai energiajakeen mukana. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 1l Eco pyykinpesuneste color
LV Eco Pyykinpesuneste kirjopyykille ilman hajusteita ja väriaineita. Pyykinpesuneste sisältää entsyymejä, jotka tehostavat pesutehoa. Raaka-aineista 96,1% tulee luonnosta, vegaaninen. Tuote valmistetaan käyttämällä 100% uusiutuvaa energiaa. Kierrätetystä materiaalista valmistettu pullo. Tuotteelle on myönnetty Ympäristömerkki.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Berner Osakeyhtiö & Berner Tutkimus, PL 15, 00131 Helsinki, puh kuluttajaneuvonta 09-1345 1303, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

LV Professional (ammattikäyttöön)

LV Color Professional tiivistetty pyykinpesujauhe
LV Color Professional pyykinpesujauhe on kehitetty erityisesti ammattikäyttöön ja se soveltuu erinomaisesti kirjopyykin pesuun. Pyykinpesujauhe liukenee veteen helposti ja nopeasti, ja pesee pyykin puhtaaksi. Sopivimmat lämpötilat värilliselle kirjopyykille ovat 30° ja 60°C väliltä. Ei sisällä hajusteita, väriaineita, valkaisuaineita, zeoliittia eikä optisia kirkasteita. Pakkauskoko 8 kg.

LV White Professional tiivistetty pyykinpesujauhe
Erityisesti ammattikäyttöön kehitetty, tiivistetty LV White Professional pyykinpesujauhe soveltuu erinomaisesti vaaleille tekstiileille. Pyykinpesujauhe liukenee veteen helposti ja nopeasti, ja pesee pyykin puhtaaksi alhaisissakin lämpötiloissa. Oikea annostus estää tekstiilien harmaantumista ja rasittaa kuituja vähemmän. Ei sisällä hajusteita, väriaineita, zeoliittia eikä optisia kirkasteita. Pakkauskoko 8 kg.

LV Professional Huuhteluaine
Ammattilaisten käyttöön kehitetty LV Huuhteluaine hoitaa kankaan kuituja, palauttaa niiden luonnollisen pehmeyden ja poistaa sähköisyyttä helpottaen pyykin jälkikäsittelyä. Soveltuu käytettäväksi niin kone- kuin käsipesussakin. Pakkauskoot 1 L ja 5 L.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Berner Oy, Hitsaajankatu 24, 00810 Helsinki, puh. 0207 9100 Myynti: proshop.berner.fi ja alan jälleenmyyjät

Mini Risk

Tiivistetty pesujauhe kirjopyykille Color
Mini Risk Color tiivistetty pesujauhe sopii värillisten vaatteiden pesuun, sillä se sisältää värinsuoja-ainetta. Näin värillinen pyykki säilyttää värinsä pidempään, eivätkä värit sekoitu pesussa. Mini Risk Colorin tehokas koostumus poistaa vaikeatkin tahrat kaikissa pesulämpötiloissa. Tuote on zeoliititon ja soveltuu myös vauvapyykille. Pakkauskoot 1,1 kg ja 2,65 kg. pH 10,2

Nestemäinen pyykinpesuaine Color
Mini Risk Color nestemäisessä pyykinpesuaineessa on tehokkaasti tärkkelysperäisiä tahroja poistava entsyymi, joka aktivoituu jo alhaisessa pesulämpötilassa. Nestemäinen pyykinpesuaine liukenee hyvin ja huuhtoutuu erinomaisesti, joten vaatteisiin ei jää herkkää ihoa ärsyttäviä pesuainejäämiä. Sopii myös vauvapyykille sekä käsinpesuun ja tahrojen esikäsittelyyn. Pakkauskoot 1 L ja 1,9 L. pH 8,4

Nestemäinen pyykinpesuaine White

Mini Risk White nestemäisessä pyykinpesuaineessa valkopyykille on tehokkaasti tärkkelysperäisiä tahroja poistava entsyymi, joka aktivoituu jo alhaisessa pesulämpötilassa. Nestemäinen pyykinpesuaine liukenee hyvin ja huuhtoutuu erinomaisesti, joten vaatteisiin ei jää herkkää ihoa ärsyttäviä pesuainejäämiä. Sopii myös vauvapyykille sekä käsinpesuun ja tahrojen esikäsittelyyn. Pakkauskoko 1 L. pH 8,4

Tiivistetty huuhteluaine
Tekee pyykistä pehmeää ja helposti siliävää poistaen sähköisyyttä ja hoitaen samalla tekstiilin kuituja. Kätevä tiiviste viee vähemmän tilaa kaapissasi. Käsinpesussa huuhteluaine laitetaan viimeiseen huuhteluveteen. Pakkauskoko 500 ml. Sopii myös vauvapyykille.

Perinteinen huuhteluaine
Mini Risk -huuhteluaine tekee pyykistä pehmeää ja tuoksutonta sekä helposti siliävää. Lisäksi pyykki on talvipakkasillakin ilmavaa ja sähkötöntä. Mini Risk -huuhteluaine on sellaisenaan käyttövalmista, eikä sitä laimenneta. Käsinpesussa huuhteluaine lisätään viimeiseen huuhteluveteen. Soveltuu myös vauvapyykille. Pakkauskoko 1,9 L. pH 2,6.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita, zeoliittia eikä väriaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Henkel Norden Oy, Äyritie 12 A, 01510 Vantaa, Kuluttajaneuvonta puh. 020 352 355 klo 9-12, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

ONNI Sensitive

ONNI Hajusteeton pyykkietikka
Tuote joka voi käyttää huuhteluaineena asemasta. Pyykkietikka poistaa sähköisyyttä, pehmentää ja raikastaa pyykin sekä kirkastaa tekstiilin värejä. Pyykkietikan käyttö puhdistaa pyykinpesukonetta ja putkistoa. Soveltuu kaikille pyykille, myös tekstiilien urheilutekstiileille. Laimennettuna 1:10 pyykkietikka sopii yleispuhdistusaineeksi kodin puhdistukseen.

ONNI Hajusteeton huuhtelutiiviste
Tämä on huuhtelutiiviste, joka jättää vaatteet pehmeäksi, poistaa sähköisyyttä ja tekee silittämisestä helpompaa. Tiiviste, joten vain pieni määrä riittää. 

Valmistaja: Foxtel Oy, puh. 029 030 0380, foxtel@foxtel.fi ja www.foxtel.fi

Pirkka Sensitive

Pirkka Kirjo pyykinpesujauhetiiviste värilliselle ja vaalealle pyykille 1050 g: Hajusteeton ja väriaineeton Pirkka kirjopyykinpesujauhe on riittoisa pyykinpesujauhetiiviste vaalealle ja värilliselle pyykille. Sopii erityisesti herkkäihoisille, allergisille sekä pienten lasten vaatteiden pesuun. Poistaa tahrat ja lian tehokkaasti säilyttäen värit kirkkaina ja pesten pyykin raikkaan puhtaaksi. Tuotteella on Joutsenmerkki.

Pirkka Valko pyykinpesujauhetiiviste valkopyykille 1050 g
Hajusteeton ja väriaineeton Pirkka valkopyykinpesujauhe on riittoisa pyykinpesujauhetiiviste valkopyykille. Sopii erityisesti herkkäihoisille, allergisille sekä pienten lasten vaatteiden pesuun. Poistaa tahrat ja lian tehokkaasti säilyttäen valkoiset tekstiilit kirkkaan valkoisina ja pesten pyykin raikkaan puhtaaksi. Pesujauhe sisältää valkaisuainetta, joten se soveltuu erinomaisesti juuri valkoiselle pyykille. Tuotteella on Joutsenmerkki.

Pirkka Kirjo pyykinpesuneste 900 ml
Hajusteeton ja väriaineeton Pirkka kirjopyykinpesuneste pesee niin värillisen kuin vaalean pyykin puhtaaksi säilyttäen värit kirkkaina. Sopii erityisesti herkkäihoisille, allergisille sekä pienten lasten vaatteiden pesuun. Tuote on riittoisa ja tehokas. Tuotteella on Joutsenmerkki.

Pirkka pyykinpesujauhe kirjo- ja valkopyykille 750 g
Pirkka Ecocert-sertifioitu pyykinpesujauhe on hajusteeton, väriaineeton ja vegaaninen pyykinpesujauhe kirjopyykille. Se pesee tekstiilit raikkaan puhtaaksi, poistaen tehokkaasti tahrat ja lian säilyttäen värit kirkkaina. Pirkka pyykinpesujauheen ainesosista peräti 99,8 % on luonnollista alkuperää. Tuotteella on myös Joutsenmerkki.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä niiden ainesosat pitoisuuksineen yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistuttaja: Kesko Oyj, PL 1, 00016 Kesko. Kuluttajapalvelu: 0800-0-1000 (9.00-13.00), kuluttajapalvelu@kesko.fi, k-ruoka.fi/pirkka, Jälleenmyynti: K-ruokakaupat ja k-ruoka.fi

Sivua päivitetty viimeksi: 13.9.2023