Pyykinpesuaineet

Pyykinpesuaineet

Ariel Sensitive

Liquid -pyykinpesuneste
Nestemäinen pyykinpesuaine on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille ja hajusteyliherkille kaikkeen pyykkiin. Nesteen pakkauskoko 1L. Pakkaukseen on saatavilla täyttöpakkaus.

Pyykinpesuaine valkopyykille
Pyykinpesujauhe valkopyykille. Soveltuu koko perheen käyttöön ja hajusteyliherkille. Pakkauskoko 750 g.

Color - pyykinpesujauhe kirjopyykille
Tuote on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille värillisten tekstiilien pesuun. Pakkauskoko 750 g.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: BlueSun, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat

Clax Microwash Forte G (ammattikäyttöön)

Pyykinpesujauhe, joka sopii kaikentyyppisille pesuloille. Tuote on kehitetty erityisesti mikrokuitutekstiilien, kuten siivouspyyhkeiden ja moppien pesuun. Soveltuu kirjavien ja tummien tekstiilien yleispesuun. Sopii myös pyykin esipesuun ja liotukseen.

Clax Plus G (ammattikäyttöön)

Ammattipesuloille kehitetty entsyymipitoinen nestemäinen tekstiilien pääpesuaine, joka selvotyy automaatti- ja käsiannosteluun. Kehitetty erityisesti mikrokuitupyyhkeiden ja -moppien pesuun. Soveltuu myös värillisten puuvillakankaiden ja P/P-sekoitekankaiden pesuun.

Allergianäkökulma: Clax-tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Diversey, Kaurakatu 48 B, 20740 Turku, puh. 020 7474 200. Jälleenmyynti: keskustukkuliikkeet sekä valtuutetut jälleenmyyjät, jotka löytyvät Diverseyn internetsivuilta www.diversey.fi.

Comfort Sensitive

Huuhteluaine, josta löytyvät omat tuotteet sekä kotikäyttöön että ammattihenkilöstön käyttöön. Hoitaa tekstiilin kuituja, poistaa sähköisyyttä ja auttaa säilyttämään niiden kuosin. Sopii kaikentyyppisille tekstiileille ja soveltuu myös vaatteiden käsinpesuun. Tuotteet ovat kehitetty erityisesti herkkälle ihoille.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Unilever Finland Oy, PL 560, 00121 Helsinki, Kuluttajaneuvonta on auki puh. 01080-2151 (pvm) arkisin klo 9-12 ja 13-15. Jälleenmyyjä: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat ja keskustukkuliikkeet.

Comfort Sensitive Professional (ammattikäyttöön)

Huuhteluaine, joka ei sisällä optisia kirkasteita eikä väriä. Hoitaa tekstiilien kuituja, poistaa sähköisyyttä ja auttaa tekstiilejä säilyttämään kuosinsa. Sopii kaikentyyppisille tekstiileille. Pakkauskoko 2x5L.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Diversey, Kaurakatu 48 B, 20740 Turku, puh. 020 7474 200. Jälleenmyynti: keskustukkuliikkeet sekä valtuutetut jälleenmyyjät, jotka löytyvät Diverseyn internetsivuilta www.diversey.com.

Erisan

Erisan White pesujauhetiiviste valkopyykille
Hellävarainen pesujauhe pesee tehokkaasti 40-95 asteen lämpötilassa. Huuhtoutuu pyykistä hyvin. Sopii myös vauvan pyykille. Kirkasteeton, säilöntäaineeton, zeoliititon ja fosfaatiton.

Erisan Color pesujauhetiivist e värilliselle pyykille
Hellävarainen pesujauhe pesee tehokkaasti 40-95 asteen lämpötilassa. Säilyttää värit kirkkaina. Sopii myös vauvan pyykille. Kirkasteeton, valkaisuaineeton, säiöntäaineeton, zeoliititon ja fosfaatiton.

Erisan Pyykinpesuneste
Hellävarainenpyykinpesuneste sopii sekä käsin- että konepesuun 30-60 asteen lämpötilassa. Myös villalle, silkille ja vauvapyykille. Valkaisuaineeton, kirkasteeton, säilöntäaineeton, zeoliititon ja fosfaatiton.

Erisan Huuhteluainetiiviste
Hellävarainen ja käyttövalmis huuhteluaine herkkäihoisille. Tekee pyykin raikkaaksi ja helpoksi silittää ja mankeloida.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: KiiltoClean Oy Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat ja 8kg pakkaus keskustukkuliikkeet Hansel Oy, Kespro Oy sekä Meira Nova.

KW (ammattikäyttöön)

KW Color Natura
Fosfaatiton, zeoliititon kirjopesujauhe käsin- ja konepesuun kaikissa lämpötiloissa (30 - 95 °C). Pesee tehokkaasti ja luontoa sääsäten puhtaaksi ja säilyttää värit kirkkaina pesusta pesuun. Pakkauskoko 4 kg ja 8 kg

KW Color neste
Kirjo- ja hienopesuneste. Hellävarainen myös aroille tekstiileille. Sopii sekä käsin että koneelliseen pesuun kaikissa lämpötiloissa (30 °C – 95 °C). Myös mikrokuituisten siivoustekstiilien pesuun sekä valkopyykille. Pakkauskoko 1 L ja 5 L

KW Color jauhe
Zeoliititon kirjopesujauhetiiviste käsin- ja konepesuun kaikissa lämpötiloissa (30 °C – 95 °C). Pesee tehokkaasti puhtaaksi ja säilyttää värit kirkkaina pesusta pesuun. Pakkauskoko 1,8 kg, 4 kg, 8 kg ja 25 kg

KW Universal
Fosfaatiton ja zeoliititon kirjo-/valkopesujauhe käsin- ja konepesuun kaikissa lämpötiloissa (30 - 95°C ). Hyvä tahranpoisto- ja valkaisuteho saavutetaan +60°C:ssa. Mustien ja usein tummanväristen tekstiilien pesussa pesulämpötilan on oltava +40°C tai matalampi. Ei suositella silkin ja erittäin herkkien tekstiilien pesuun. Pakkauskoko 4 kg ja 8 kg

KW Valko
Desinfioiva, zeoliititon pyykinpesujauhe. Tehoaa hyvin proteiini-, hiilihydraatti-, eritetahra- ja rasvalikaan. Tuote on kehitetty erityisesti vaaleiden tekstiilien pesemiseen hoivasektorilla, ammattikeittiöissä, hotelleissa, mutta soveltuu myös käytettäväksi värillisen urheilupyykin sekä mikrokuituisten siivoustekstiilien pesemiseen. Pakkauskoko 850 g ja 8 kg

KW Softex Sensitive
Huuhteluaine tekstiilien pehmentämiseen ja sähköisyyden poistamiseen. Palauttaa tekstiileihin pehmeyden ja ilmavuuden. Pakkauskoko 1 L ja 5 L

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Kemvit Oy, 68410 Alaveteli, puh. 040-7730086, info@kemvit.fi ,  Jälleenmyynti: Puhtausalan erikoisliikkeet kautta Suomen www.kemvit.fi

Lidl Sensitive

Formil Sensitive -nestemäinen kirjopesuaine, 1 l
Värillisen pyykin pesuaine riittää noin 25 pesukertaan.

Formil Sensitive -nestemäinen valkopesuaine, 1 l
Valkoisen pyykin pesuaine riittää noin 25 pesukertaan.

Doussy Sensitive -huuhteluaine, 1 l
Huuhteluaine riittää noin 50 pesukertaan.

Allergianäkökulma: Tuotteet ovat hajusteettomia ja tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Lidl Suomi Ky, Vanha Kaarelantie 33 A, PL 115 01611 VANTAA, Jälleenmyynti: Lidl -myymälät 

LV

Color nestemäinen pyykinpesutabletti
Pyykinpesutabletissa nestemäinen pyykinpesuaine on pakattu tyynyksi vesiliukoisen kalvon sisälle, eikä pesuainetta pääse roiskumaan eikä iho joudu kosketuksiin pesuaineen kanssa. Pyykinpesutabletti laitetaan pesurumpuun pyykkien alle, jotta tabletin kalvo pääsee heti kosketuksiin veden kanssa ja liukenee nopeasti. Yksi tabletti pesee koneellisen pyykkiä, eli pyykinpesuainetta ei tule annosteltua vahingossa liikaa.

Hajusteeton tahranpoistojauhe
LV Hajusteeton tahranpoistojauhe sopii vaikeiden likatahrojen poistoon tai vahvistamaan normaalin pesuaineen tehoa. Tahranpoistojauhe sisältää valkaisuainetta, joka poistaa esimerkiksi tee-, kahvi- ja punaviinitahrat jo 30 asteessa. Jauhetta on helppo annostella oikea määrä, ja se sopii sekä valkopyykille että värilliselle pyykille.

Color Pyykinpesuneste
Pyykinpesuneste sisältää värien suoja-aineen, joka sitoo veteen irronneet väriaineet estäen muita tekstiilejä värjäytymästä. Pyykinpesuneste sopii myös Gore-Tex -vaatteille ja kestovaipoille. Erittäin riittoisasta pakkauksesta saa jopa 46 pesukertaa. Pakkauskoko 2,3 l.

Nestemäinen pyykinpesuaine
Sopii kaikelle pyykille 30-60C, myös gore-tex -vaatteiden kone- ja käsinpesuun. Sisältää kosteuttavaa glyserolia, hellävarainen käsille. Ei sisällä optisia kirkasteita, fosfaattia tai zeoliittiä. Käyttövalmis, ei laimenneta. Pakkauskoko 1,5 l, saatavana myös 100 matkakoko ml.

Pyykinpesuneste
Pyykinpesuneste on fosfaatiton ja zeoliititon, eikä siksi sakkaannu pesukoneeseen tai putkistoon. Sopii kirjopyykin ja goretex-vaatteiden kone- ja käsinpesuun 20-95 asteessa. Tuotteella myös Joutsen-ympäristömerkki. Pakkauskoko 760 ml.

Pesujauhetiiviste valkopyykille
Fosfaatiton ja zeoliititon pesujauhetiiviste valkopyykille. Sopii hyvin vauvanpyykkiin sekä kone- ja käsinpesuun. pH 9,7. Pakkauskoko 750 g.

Pesujauhetiiviste kirjopyykille
Fosfaatiton ja zeoliititon pesujauhetiiviste kirjopyykille. Sopii hyvin kone- ja käsin pesuun. Tiivisteessä on vedenpehmentäjäksi valittu hyvin huuhtoutuva sitraatti. Jauheesta ei jää vaatteisiin ihoa mahdollisesti ärsyttäviä jäämiä. Pakkauskoot 750 g (22, 1350 g ja 2600 g.

Tiivistetty huuhteluaine
Hoitaa kankaan kuituja ja palauttaa niiden luonnollisen pehmeyden. Poistaa sähköisyyttä helpottaen pyykin jälkikäsittelyä. Sopii kaikille tekstiileille niin kone- kuin käsinpesuun. Pakkauskoko 750 ml (n. 37 käyttökertaa).

Huuhteluaine
Hoitaa kankaan kuituja ja palauttaa niiden luonnollisen pehmeyden. Poistaa sähköisyyttä helpottaen pyykin jälkikäsittelyä. Sopii kaikille tekstiileille kone- ja käsipesuun. Riittoisa, n. 16 käyttökertaan. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. pH 3. Pakkauskoko 1 l.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Berner Osakeyhtiö & Berner Tutkimus, PL 15, 00131 Helsinki, puh kuluttajaneuvonta 09-1345 1303, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

LV Professional (ammattikäyttöön)

Pyykinpesujauhe kirjopyykille
Värillisten tekstiilien pesuun tarkoitettu tuote, joka sopii myös herkkäihoisille. Tuote soveltuu myös hienopyykille. Ei sisällä zeoliittia eikä optisia kirkasteita. Saatavilla 5 kg ja 8 kg pakkauksissa.

Micro pyykinpesujauhe
Kaikkien tekstiilien pesuun soveltuva pesujauhe, joka huuhtoutuu helposti. Sopii valko-, kirjo- ja hienopyykille. Ei sisällä zeoliittia eikä optisia kirkasteita. Saatavilla 8 kg pakkauksessa.

Huuhteluaine
Tuotteen ominaisuutena on hoitaa kankaan kuituja ja palauttaa niiden luonnollinen pehmeys, poistaen sähköisyyttä ja helpottaen pyykin jälkikäsittelyä. Soveltuu käytettäväksi niin kone- kuin käsipesussakin. pH 6.5

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Berner Osakeyhtiö, Puhtaus&Hygienia, Eteläranta 4 B (PL 15), 00130 Helsinki, puh. 0207 9100, Jälleenmyynti:  Berner.

Lumme Sensitive

Lumme Kirjopyykki Sensitive pyykinpesuneste
Ympäristöystävällinen ja tehokas pyykinpesuneste. Joutsenmerkitty, zeoliititon, fosfaatiton, säilöntäaineeton ja hajusteeton tuote. Sopii kaikkiin pesulämpötiloihin, myös käsinpesuun. Tiivisteneste, jonka yhdestä pakkauksesta pesee 20 koneellista pesuja. Pakkauskoko 0,8L.

Lumme Kirjopyykki Sensitive pyykinpesupulveri
Ympäristöystävällinen ja tehokas pyykinpesupulveri. Ympäristövalinta-merkitty, zeoliititon, fosfaatiton, säilöntäaineeton ja hajusteeton tuote. Sopii kaikkiin pesulämpötiloihin, myös käsinpesuun. Tiivistepulveri, jonka yhdestä pakkauksesta pesee 32 koneellista pesua. Pakkauskoko 1120 g.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Cederroth Oy, Piispansilta 9 B, 00230 Espoo, puh. 0207 00 9200, www.lumme.fi Jälleenmyynti:  Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat ja tavaratalot

Mini Risk

Tiivistetty pesujauhe kirjopyykille Color
 Värinsuoja-ainetta sisältävä pesuaine erityisesti kirjopyykille. Säilyttää tekstiilien värit pidempään. Poistaa vaikeatkin tahrat. Pakkauskoko 750 g ja 2,65 kg.

Tiivistetty pesujauhe valkopyykille
Valkaisuainetta sisältävä pesuaine erityisesti valkopyykille. Poistaa vaikeatkin tahrat kaikissa pesulämpötiloissa. Pakkauskoko 750 g.

Nestemäinen pyykinpesuaine
Tehopesuaine, joka poistaa vaikeat tahrat kaikissa lämpötiloissa. Sopii sekä hienopesuun että värillisille vaatteille. Pesee noin 36 koneellista pyykkiä. Sopii myös käsinpesuun ja tahrojen esikäsittelyyn. Pakkauskoko 1,5 L.

Tiivistetty huuhteluaine
Tekee pyykistä pehmeää ja helposti siliävää poistaen sähköisyyttä ja hoitaen samalla tekstiilin kuituja.  Käsinpesussa huuhteluaine laitetaan viimeiseen huuhteluveteen. Pakkauskoko 500 ml.

Perinteinen huuhteluaine
Tekee pyykistä pehmeää ja helposti siliävää poistaen sähköisyyttä ja hoitaen samalla tekstiilin kuituja. Käsinpesussa huuhteluaine laitetaan viimeiseen huuhteluveteen. Sisältää Bronopol-säilöntäainetta. Pakkauskoko 2 L.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väri- tai säilöntäaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Henkel Norden Oy, Äyritie 12 A, 01510 Vantaa, Kuluttajaneuvonta puh. 020 352 355 klo 9-12, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

 

Pirkka Sensitive

Pirkka Sensitive nestemäinen pyykinpesuaine
Hajusteeton, fosfaatiton ja zeoliititon tuote sopii kaikelle pyykille. Tuotteen pH on 9,3. 

Pirkka Sensitive Ultra -valkopyykille
Valkaisuainetta sisältävä pesuaine erityisesti valkopyykille. Poistaa vaikeatkin tahrat.

Pirkka Sensitive Color -kirjopyykille
Värillisten tekstiilien pesuun suunniteltu hajusteeton tuote. 

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä niiden ainesosat pitoisuuksineen yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistuttaja: Ruokakesko, Satamakatu 3, 00016 KESKO, puh. asikaspalvelu 08000 5588 ma-pe 8-18, Jälleenmyynti: K-kauppaketjut.

Sivua päivitetty viimeksi: 8.7.2020