Hyönteiskarkotteet

Hyönteiskarkotteet

Dermosil

Hyttys- ja punkkikarkote
Dermosil Hyttys- ja punkkikarkote karkottaa iholta hyttysiä ja punkkeja. Tuoksuton suihke antaa jopa 8 tunnin suojan ötököitä vastaan. Kätevän kokoinen hyttyssuihke kulkee mukana kesän matkoilla. Suihketta on helppo annostella spray-pullosta.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Dermoshop Oy, PL 3/Västanlidintie 50, 66201 Korsnäs, puh. 020 746 6400, Jälleenmyynti: Dermosil -tuotteita myydään Dermoshopin verkkokaupassa osoitteessa www.dermosil.fi Tuotteita myydään suoraan tilaajille/tilaajaryhmille ilman välikäsiä.

Free

Free Hyttyskarkote Aerosoli
Suojaa hyttysiltä ja puutiaisilta. Suihkuta kevyesti ja tasaisesti iholle. Tehoaika jopa 10 tuntia. Kuivuttuaan aine on hajutonta. Sopii aikuisille ja yli 1-vuotiaille lapsille. Alle 1-vuotiaat tulee suojata ensisijaisesti vaatteilla. Pakkauskoot 150 ml, 75 ml ja 50 ml.

Free Hyttyskarkote Active Spray
Suojaa hyttysiä, paarmoja, hietasääskiä ja muita hyönteisiä vastaan. Suihkutetaan tasaisesti iholle. Tehoaika 6-8 tuntia. Kuivuttuaan aine on hajutonta.  Sisältää ihoa hoitavaa aloe veraa ja E-vitamiinia. Sopii kaikenikäisille. Alle 1-vuotiaat tulee suojata ensisijaisesti vaatteilla. Pakkauskoko 100 ml.

Free Punkkikarkote
Suojaa punkkeja ja muita hyönteisiä vastaan. Suihkutetaan kevyesti ja tasaisesti iholle. Tehoaika 6-8 tuntia.  Kuivuttuaan aine on hajutonta. Sopii kaikenikäisille. Alle 1-vuotiaat tulee suojata ensisijaisesti vaatteilla. Pakkauskoko 100 ml.

Valmistaja: Berner Oy, www.berner.fi. Jälleenmyynti: hyvin varustetut päivittäistavarakaupat

Sivua päivitetty viimeksi: 28.6.2023