Vuodetekstiilit

Vuodetekstiilit

Familon Oy

Familon Home -kodintekstiilit: pussilakanat, lakanat, tyynyliinat, päivätekstiilit ja kylpytekstiilit

Familon kodintekstiilimalliston puuvillaiset -pussilakanat ja -tyynyliinat on valmistettu erittäin laadukkaasta puuvillapalttinasta, jonka ensiluokkainen kudonta, painatus ja viimeistely tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja haihduttaa hyvin kosteutta. Kodintekstiilimalliston Pellava -pussilakanoissa käytetään eurooppalaista 100% kivipestyä pehmeää pellavaa. Pellava imee hyvin kosteutta ja siirtää kehon ylimääräistä lämpöä poispäin, minkä ansiosta pellavalakanat tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Familon aluslakanat on valmistettu erittäin laadukkaasta puuvilla-percalesta, joka on kudottu tiukkakierteisestä hienosta langasta tiiviillä palttinasidoksella. Puuvilla-percalekankaan ansiosta aluslakanan pinta on erityisen sileä ja se tuntuu ihanan viileältä ihoa vasten.

Laadukkaat Familon Home -vuodetekstiilit ovat saaneet Allergiatunnuksen® käyttöoikeuden ja tekstiileissä käytetään kansanvälisen Ökö-Tex standardin täyttäviä kankaita, joten niiden formaldehydiarvot ovat erittäin alhaisia. Tuotteet tuntuvat miellyttävän pehmeiltä ihoa vasten ja ne sopivat myös herkimmille. Kaikki Familon vuodetekstiilit ovat vesipestävissä 60°C.

Allergiatunnuksen® käyttöoikeus tuotteilla:

Familon Home -pussilakanat
Familon Home -aluslakanat
Familon Home -tyynyliinat
Familon Home -kylpytekstiilit

Familon PRO tekstiilit ammattikäyttöön: pussilakanat, lakanat, tyynyliinat ja kylpytekstiilit

Familon Pro:n tuotteet suunnitellaan hotelli-, laiva- ja julkisen sektorin käyttöön. Suunnittelu perustuu kunkin kohteen erityisvaatimuksille: paloturvallisuus, nukkumismukavuus, kestävyys ja huollettavuus ovat aina etusijalla. Familon Pro -tuotteilla on Allergiatunnuksen® käyttöoikeus ja tekstiileissä käytetään kansanvälisen Ökö-Tex standardin täyttäviä kankaita, joten niiden formaldehydiarvot ovat erittäin alhaisia.

Allergiatunnuksen® käyttöoikeus tuotteilla:

Familon Pro vuodetekstiilit: Lepo, Heinä, Saari, Luoto, Kerä ja Pikku-Kerä
Familon Pro froteet: Lempi, Viiru, Kenno ja Kasper

Allergianäkökulma: Allergianäkökulma: Tuotteiden materiaalina on tutkittu korkealuokkainen ja ihoystävällinen materiaali. Tuotteet ovat hajuttomia ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä, ärsyttämättömiä sekä formaldehydipitoisuuksiltaan erittäin alhaisia.

Valmistaja: Familon Oy, Heikkiläntie 7B, 00210 Helsinki, puh. 010 5045 400

Jälleenmyynti: Familon; https://www.familon.fi/fi/, Jälleenmyyjät; https://www.familon.fi/fi/meista/jalleenmyyjat/

 

Finlayson

Lakanat, tyynyliinat sekä pussilakanat

Vuodetekstiilit vaikuttavat tyynyjen, peitteiden sekä patjojen lisäksi käyttäjänsä elämään keskimäärin kolmanneksen ajan vuorokaudesta. Kotimaiset Finlayson -tekstiilit täyttävät tiukat allergiakriteerit. Finlayson -tekstiileistä käytetään kansainvälisen Ökö-Tex -standardin täyttäviä kankaita, joten niiden formaldehydiarvot ovat erittäin alhaista luokkaa jopa mustassa värissä. Myös tuotteiden pH-taso on ihoystävällinen ja tuotteet ovat haitta-aineettomia ja käytetyt väriaineet myrkyttömiä. Yhteistyötuotteet tunnistaa parhaiten pakkauksessa esiintyvästä Allergiatunnuksesta, kuten mm. Tiima-sarjan lakanat, tyynyliinat ja pussilakanat. 

J.F. by Finlayson vuodetekstiilit

Allergianäkökulma: Tuotteiden materiaalina on tutkittu, korkealuokkainen ja ihoystävällinen materiaali. Tuotteet ovat hajuttomia ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä, ärsyttämättömiä sekä formaldehydipitoisuuksiltaan erittäin alhaisia. 

Valmistaja: Finlayson Oy, Porkkalankatu 13, 00180 Helsinki, puh. 020 7213500, home@finlayson.fi.

Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet (mm. Stockmann).

Real Fabric

Vauvan "Lempi" -harsopeite

Suomessa käsityönä valmistettu vauva- ja taaperoperheen monitoimituote. Suojaa vaunuissa, kaukalossa tai rattaissa auringolta, tuulelta tai lumisateelta ja antaa unirauhan. Harsopeite on myös turvallinen suojan antaja, jos vauva haluaa ruokailla rauhassa ympäröivältä rauhalta. Ei vaippakäyttöön. Tuote kestää 90 asteen pesu, suositus pesulämpötila 60C. Materiaali on eurooppalaista GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. GOTS-sertifikaatti on osoitus koko tuotantoketjun vastuullisuudesta niin ihmisiä kuin ympäristöä kohtaan. Työntekijöiden työolot on turvattu niin viljelyn kuin kangastuotannon suhteen, eikä haitallisia kemikaaleja tai menetelmiä ole käytetty missään vaiheessa tuotantoketjua. Tuote pakataan lahjapussiin valkaisemattomaan ekosilkkipaperiin ja hamppunarulla solmien, joten se on ihanteellinen lahjaidea sellaisenaan. Kolme väriä Allergiatunnustuotteissa: harmaa, vaalenpunainen ja kermanvaalea. 

"Unella" -pellavaiset vuodevaatteet sekä "Hetkin" -kattaustekstiilit

”Unella” -vuodevaatesetin pellava on Ranskassa viljeltyä GOTS-sertifioitua luomupellavaa, joka on tehty kankaaksi Euroopassa. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaali on aito, myrkytön ja pellavan moninaisine ominaisuuksineen sopii myös herkälle iholle. Pellava ei hiosta ja mukautuu kehon lämpötilaan.
Pellavan luonnollisen vahan ansiosta pellava hylkii likaa ja rasvaa ja on helpommin pestävissä. Tuote voidaan pestä 60 asteessa. Tuotteessa käytetty lanka on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Värivaihtoja on kaksi: beige sekä luonnonvalkoinen

Allergianäkökulma: Tuotteiden materiaalina on tutkittu, korkealuokkainen ja ihoystävällinen materiaali. Tuotteet ovat hajuttomia ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä, ärsyttämättömiä eikä sisällä formaldehydiä.  

Valmistaja: RealFabric, www.realfabric.fi , 040-6545 325, sales@realfabric.fi, Instagram @real_fabric

Jälleenmyynti: valmistajalta tai www.weecos.com -verkkokaupan kautta 

Sivua päivitetty viimeksi: 26.4.2020