Vuodetekstiilit

Familon Oy

Familon Home -kodintekstiilit: pussilakanat, lakanat, tyynyliinat, päivätekstiilit ja kylpytekstiilit

Familon kodintekstiilimalliston puuvillaiset -pussilakanat ja -tyynyliinat on valmistettu erittäin laadukkaasta puuvillapalttinasta, jonka ensiluokkainen kudonta, painatus ja viimeistely tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja haihduttaa hyvin kosteutta. Kodintekstiilimalliston Pellava -pussilakanoissa käytetään eurooppalaista 100% kivipestyä pehmeää pellavaa. Pellava imee hyvin kosteutta ja siirtää kehon ylimääräistä lämpöä poispäin, minkä ansiosta pellavalakanat tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Familon aluslakanat on valmistettu erittäin laadukkaasta puuvilla-percalesta, joka on kudottu tiukkakierteisestä hienosta langasta tiiviillä palttinasidoksella. Puuvilla-percalekankaan ansiosta aluslakanan pinta on erityisen sileä ja se tuntuu ihanan viileältä ihoa vasten.

Laadukkaat Familon Home -vuodetekstiilit ovat saaneet Allergiatunnuksen® käyttöoikeuden ja tekstiileissä käytetään kansanvälisen Ökö-Tex standardin täyttäviä kankaita, joten niiden formaldehydiarvot ovat erittäin alhaisia. Tuotteet tuntuvat miellyttävän pehmeiltä ihoa vasten ja ne sopivat myös herkimmille. Kaikki Familon vuodetekstiilit ovat vesipestävissä 60°C.

Allergiatunnuksen® käyttöoikeus tuotteilla:

Familon Home -pussilakanat
Familon Home -aluslakanat
Familon Home -tyynyliinat
Familon Home -kylpytekstiilit

 

Familon PRO tekstiilit ammattikäyttöön: pussilakanat, lakanat, tyynyliinat ja kylpytekstiilit

Familon Pro:n tuotteet suunnitellaan hotelli-, laiva- ja julkisen sektorin käyttöön. Suunnittelu perustuu kunkin kohteen erityisvaatimuksille: paloturvallisuus, nukkumismukavuus, kestävyys ja huollettavuus ovat aina etusijalla. Familon Pro -tuotteilla on Allergiatunnuksen® käyttöoikeus ja tekstiileissä käytetään kansanvälisen Ökö-Tex standardin täyttäviä kankaita, joten niiden formaldehydiarvot ovat erittäin alhaisia.

Allergiatunnuksen® käyttöoikeus tuotteilla:

Familon Pro vuodetekstiilit: Lepo, Heinä, Saari, Luoto, Kerä ja Pikku-Kerä
Familon Pro froteet: Lempi, Viiru, Kenno ja Kasper

Allergianäkökulma: Allergianäkökulma: Tuotteiden materiaalina on tutkittu korkealuokkainen ja ihoystävällinen materiaali. Tuotteet ovat hajuttomia ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä, ärsyttämättömiä sekä formaldehydipitoisuuksiltaan erittäin alhaisia.

Valmistaja: Familon Oy, Heikkiläntie 7B, 00210 Helsinki, puh. 010 5045 400

Jälleenmyynti: Familon; https://www.familon.fi/fi/, Jälleenmyyjät; https://www.familon.fi/fi/meista/jalleenmyyjat/

 

Finlayson

Lakanat, tyynyliinat sekä pussilakanat

Vuodetekstiilit vaikuttavat tyynyjen, peitteiden sekä patjojen lisäksi käyttäjänsä elämään keskimäärin kolmanneksen ajan vuorokaudesta. Kotimaiset Finlayson -tekstiilit täyttävät tiukat allergiakriteerit. Finlayson -tekstiileistä käytetään kansainvälisen Ökö-Tex -standardin täyttäviä kankaita, joten niiden formaldehydiarvot ovat erittäin alhaista luokkaa jopa mustassa värissä. Myös tuotteiden pH-taso on ihoystävällinen ja tuotteet ovat haitta-aineettomia ja käytetyt väriaineet myrkyttömiä. Yhteistyötuotteet tunnistaa parhaiten pakkauksessa esiintyvästä Allergiatunnuksesta, kuten mm. Tiima-sarjan lakanat, tyynyliinat ja pussilakanat. 

J.F. by Finlayson vuodetekstiilit

Allergianäkökulma: Tuotteiden materiaalina on tutkittu, korkealuokkainen ja ihoystävällinen materiaali. Tuotteet ovat hajuttomia ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä, ärsyttämättömiä sekä formaldehydipitoisuuksiltaan erittäin alhaisia. 

Valmistaja: Finlayson Oy, Porkkalankatu 13, 00180 Helsinki, puh. 020 7213500, home@finlayson.fi.

Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet (mm. Stockmann).