Maalit

Maalit

3TRESS -MAALI VIENTIIN

Product:3TREES BB PAINT(ULTIMATE VERSION)

Company :SKSHU PAINT CO., LTD, Address:#518 Liyuan North Avenue, Licheng District, Putian, Fujian

Allergiatnäkökulma yhteistyökumppaneille tiedoksi: 3TREES BB paint (ultimate version) passes FCM (Food Contact Materials) tests and meets FDA standards (FDA 21 CFR 175.300). It has obtained the Finish Allergy, Skin and Asthma Federations  logotype, Allergy label issued by the Finish Allergy, Skin and Asthma Federation. It also meets "Children's Room Decoration Interior Wall Paint" Standard, EU toy safety standard EN71-3, Finnish M1 certification, and the more stringent 3TREES Health+ Water-Based Coating Standard.

 

BIORA JA TIMANTTI CLEAN

Pohja- ja sisäkattomaali Biora Primer: Täyshimmeä, vesiohenteinen maali kuiviin sisätiloihin. Maalia on helppo levittää ja se jättää tasaisen pinnan. Täysin liuotinvapaa. Voidaan maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- sekä rakennuslevypintoja. Pölykuiva 1/2 tunnissa ja päällemaalattavissa 2 tunnissa. Valkoinen, sävytettävissä. Kiiltoryhmä 6.

Seinämaali Biora 7: Himmeä, vesiohenteinen maali sisäseiniin. Maalia on helppo levittää ja se jättää tasaisen, himmeän pinnan. Täysin liuotinvapaa. Voidaan maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- sekä rakennuslevypintoja. Pölykuiva 1/2 tunnissa ja päällemaalattavissa 2 tunnissa. Valkoinen, sävytettävissä.Kiiltoryhmä 5.

Sisämaali Biora 20: Puolihimmeä, vesiohenteinen maali sisäseiniin ja -kattoihin. Maalia on helppo levittää ja se jättää tasaisen, puolihimmeän pinnan, joka on helppo pitää puhtaana. Täysin liuotinvapaa. Voidaan maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- sekä rakennuslevypintoja. Soveltuu erityisen hyvin keittiöiden, eteis-, porras-, lasten- ja luokkahuoneiden seinä- ja kattopintojen maalaukseen. Pölykuiva 1/2 tunnissa ja päällemaalattavissa 2 tunnissa. Valkoinen, sävytettävissä.Kiiltoryhmä 4.

Sisustusmaali Biora Balancce: Sävytettävä täyshimmeä maali kuivien sisätilojen maalaukseen. Soveltuu sisäseinien ja -kattojen maalaukseen esimerkiksi lasten-, makuu- ja olohuoneissa sekä muissa vastaavissa tiloissa. Voidaan maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- sekä rakennuslevypintoja. Lisäksi soveltuu vanhojen alkydi-, ja dispersiomaalipintojen uudelleenmaalaukseen. Pölykuiva tunnissa ja päällemaalattavissa 2 tunnissa. Kaksi perusmaalia, joista sävyttämällä saadaan kaikki sisämaalikarttojen sävyt.

Timantti Clean: Puolihimmeä vesiohenteinen sisämaali, jossa vaikuttavana aineena hopea. Sopii tiloihin, joissa halutaan nostaa huonetilojen hygieniatasoa. Soveltuu käytettäväksi rasitusluokan 04 ja 05 sisätiloissa, joissa seinä- ja kattopinnoilta edellytetään hyvää puhdistettavuutta ja mekaanisen kulutuksen kestoa.

Biora Clean: Himmeä vesiohenteinen, liuotteeton ja pesunkestävä sisämaali, joka kohottaa huonetilojen hygieniatasoa vähentämällä maalipinnan mikrobipitoisuutta. Vaikuttava aine on hopea. Suositeltavia käyttökohteita ovat kaikki kodin kuivat ja kosteat sisätilat: WC:t, keittiöt, eteiset sekä kevyen kulutuksen julkiset tilat ja toimistot ym.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Maalilla on rakennusmateriaalien päästöluokka M1 (4vk:n päästötestien kriteeritarvot täyttävä) sekä Allergiatunnuksen käyttöoikeuden edellyttämä 3 vrk:n päästötestien kriteeriarvot täyttävä tulos. Tuotteiden ainesosat s pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Tuotteesta on toteutettu omat käyttöturvallisuusohjeen allergisille kuluttajille. Suojaudu aina hyvin maalatessa.

Valmistaja: Teknos Oy, Takkatie 3, PL 107, 00371 Helsinki, puh. 09-506 091, myynti@teknos.fi, www.teknos.fi,  Jälleenmyyjät: Hyvin varustetut maaleja myyvät liikkeet kautta Suomen.

CELLO

Sisäkattomaali Cello: Liuotteeton erikoislateksimaali sisämaalaukseen. Täyshimmeä pinta. Sisäkattojen maalaamiseen, soveltuu myös pohjamaaliksi rakennuslevy-, tasoite- ja maalipinnoille. Valkoinen. Sävytettävissä.

Remonttimaali Cello: Puolihimmeä seinä- ja kattopintojen vesiohenteinen sisämaali. Sopii uusille ja ennen maalatuille pinnoille. Kestää kosteapyyhkimistä. Väri valkoinen, sävytettävissä värikarttojen sävyihin.

Sisustusmaali Cello: Liuotteeton akrylaattilateksimaali sisämaalaukseen. Silkinhimmeä pinta. Esimerkiksi makuu- ja olohuoneen seinät. Vesiohenteinen ja kestää kevyttä pyyhintää. Valkoinen. Sävytettävissä.

Sisämaali Cello Feel: Tunnelmallisen ja samettisen pinnan muodostava täyshimmeä maali sisäseiniin ja -kattoihin kuivissa tiloissa. Kestää puhdistusta.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Maalilla on rakennusmateriaalien päästöluokka M1 (4vk:n päästötestien kriteeritarvot täyttävä) sekä Allergiatunnuksen käyttöoikeuden edellyttämä 3 vrk:n päästötestien kriteeriarvot täyttävä tulos. Tuotteiden ainesosat s pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Tuotteesta on toteutettu omat käyttöturvallisuusohjeen allergisille kuluttajille. Suojaudu aina hyvin maalatessa.

Valmistuttaja: Rautakesko Oy, PL 75, 01301 Vantaa, puh. 010 5311, Jälleenmyynti: K-raudat ja Rautiat.

HOUSE 

House remonttimaali puolihimmeä: Vesiohenteinen, puolihimmeä kuivien sisätilojen liuotteeton seinä- ja kattomaali. Soveltuu betoni-, rappaus-,tasoite-, kipsilevy-, lastulevy ja puukuitulevypintojen maalaukseen käyttöohjeen mukaan kuivissa sisätiloissa. Myös aikaisemmin maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen. Maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin jälkeen ja uudelleen maalattavissa noin kahden tunnin kuluttua maalaamisesta. Tuote kuuluu matalapäästöisiin tuotteisiin. 

House sisustusmaali himmeä: Vesiohenteinen, himmeä kuivien sisätilojen liuotteeton seinä- ja kattomaali. Soveltuu betoni-, rappaus-,tasoite-, kipsilevy-, lastulevy ja puukuitulevypintojen maalaukseen käyttöohjeen mukaan kuivissa sisätiloissa. Myös aikaisemmin maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen. Maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin jälkeen ja uudelleen maalattavissa noin kahden tunnin kuluttua maalaamisesta. Tuote kuuluu matalapäästöisiin tuotteisiin. 

House sisäkattomaali: Vesiohenteinen, täyshimmeä kuivien sisätilojen liuotteeton kattomaali. Voidaan käyttää myös pohjamaalina kuivien sisätilojen seinäpinnoilla. Soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy ja puukuitulevypintojen maalaukseen käyttöohjeen mukaan kuivissa sisätiloissa. Maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin jälkeen ja päällemaalattavissa noin neljän tunnin kuluttua maalaamisesta. Tuote kuuluu matalapäästöisiin tuotteisiin. 

SOK, PL 100, 00088 S-Ryhmä,  Jälleenmyyjät: Hyvin varustetut S-ryhmän kaupat Prismat ja Kodin Terrat kautta Suomen.

INLINE 

INLINE Sensitive sisustusmaali: Lähes hajuton kotitalouksien ja teollisuuden päästövapaa sisustusmaali. Sopii levy-, tapetti-, rappaus- sekä betonipinnoille. Tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pienentää kemikaalialtistustaan tai ovat herkistyneitä säilöntäaineille tai jäännösmonomeereille. Sensitive ei sisällä lainkaan säilöntäaineita. Kiiltoryhmä: 5.

INLINE Sensitive katto- ja pohjamaali: Vesiohenteinen kemikaalipäästö- ja allergeenivapaa dispersiomaali sisäkäyttöön. Lähes hajuton kotitalouksien ja teollisuuden päästövapaa katto- ja pohjamaali. Tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pienentää kemikaalialtistustaan tai ovat herkistyneitä säilöntäaineille tai jäännösmonomeereille. Erityisen sopiva ammattimaalareille ja jo herkistyneille. Sopii levy-, tapetti- ja rappaus- sekä betonipinnoille. Kiiltoryhmä: 6.

INLINE Sensitive remonttimaali: Lähes hajuton kotitalouksien ja teollisuuden päästövapaa sisustusmaali. Sopii levy-, tapetti-, rappaus- sekä betonipinnoille. Tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pienentää kemikaalialtistustaan tai ovat herkistyneitä säilöntäaineille tai jäännösmonomeereille. Sensitive ei sisällä lainkaan säilöntäaineita. Kiiltoryhmä: 4.

TIKKURILA

Tikkurila Harmony – Hienostunut, täyshimmeä sisustusmaali: Harmony on vesiohenteinen, ekologinen, täyshimmeä maali, joka luo sametinhimmeän pinnan. Valitsemasi sävy toistuu pinnalla pehmeänä ja syvänä. Tämän vuoksi Harmony sopii erityisesti olo- ja makuuhuoneisiin. Harmony sisustusmaalin moderni teknologia ehkäisee sormenjälkien jäämisen pintaan ja tarjoaa parhaan pestävyyden (Märkähankauskestävyys luokka 1). Harmonyllä voidaan maalata jopa tummat sävyt ilman vaaraa sormenjäljistä pinnalla. Sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, pahvi-, puu-, kartonkipintaiselle kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Ei sovellu ovien ja kalusteiden maalaukseen. Käyttökohteina sisäseinät ja -katot olo-, makuu- ja lastenhuoneissa sekä vastaavissa kuivissa tiloissa. Harmony on yksi eniten ympäristösertifiointeja saavuttanut tuote Tikkurilan valikoimassa. Tuotteella on alhainen VOC-pitoisuus. Rakennusmateriaalien päästöluokitus M1, EU-Ympäristömerkki, Joutsenmerkki sekä Allergiatunnus. 

Tikkurila Harmony Care – Osittain biopohjainen, täyshimmeä sisustusmaali seinäpinnoille: Harmony Care on osittain biopohjainen, vesiohenteinen, täyshimmeä sisustusmaali, joka sisältää vähemmän fossiilisia aineita. Laadukas sisustusmaali, jolla on korkea peittokyky ja tekee pinnasta kauniin täyteläisen. Voidaan sävyttää Tikkurilan peittäviin väreihin. Valitsemasi sävy toistuu pehmeänä ja syvänä. Harmony Caren orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 30 % on korvattu biopohjaisella osuudella (mitattu standardin ASTM D6866-18 mukaisesti), mikä tarkoittaa, että 7 % tuotteen kokonaispitoisuudesta on biopohjaista. Tämä sisustusmaalille optimoitu biopohjaisen osuuden pitoisuus takaa edelleen tuotteen korkean laadun, pinnan kestävyyden sekä hyvät maalausominaisuudet. Harmony Care on yksi eniten ympäristösertifiointeja saavuttanut tuote Tikkurilan valikoimassa. Sillä on alhainen VOC-pitoisuus, rakennusmateriaalien päästöluokitus M1, EU-Ympäristömerkki, Joutsenmerkki sekä Allergiatunnus. Käyttökohteina seinäpinnat kuivissa sisätiloissa. Soveltuu sisämaalaukseen betoni-, rappaus- tasoite-, tiili- ja yleisimmille rakennuslevypinnoille.

Tikkurila Harmony Clean Air – Sisäilmaa puhdistava täyshimmeä sisustusmaali: Harmony Clean Air on vesiohenteinen, täyshimmeä sisustusmaali innovatiivisella ilmaa puhdistavalla teknologialla. Erinomainen peittokyky takaa kauniin, helposti puhdistettavan pinnan. Vähentää aktiivisesti haitallisen formaldehydin tasoa sisätiloissa. Tämä ominaisuus on todennettu akkreditoidussa riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, Eurofins, käyttäen ISO 16000:23 testimenetelmiä. Käytettäessä Harmony Clean Airia seinäpinnalla se sitoo formaldehydiä ilmasta, päästämättä sitä pois maalipinnasta. Harmony Clean Air on yksi eniten ympäristösertifiointeja saavuttanut tuote Tikkurilan valikoimassa. Korkeimman laadun varmistavat EU-ympäristömerkki, M1, Joutsenmerkki ja Allergiatunnus. Maali on sertifioitu Eurofins Indoor Air Comfort Gold -sertifikaatilla, mikä osoittaa, että se täyttää kaikki asiaankuuluvat VOC-vaatimukset Euroopassa (valtiolliset ja vapaaehtoiset). Indoor Air Comfort Gold -sertifikaatit hyväksytään suoraan todisteeksi päästövaatimusten täyttämisestä rakennusten ympäristösertifiointijärjestelmissä, kuten BREEAM international ja LEED. Käyttökohteina seinäpinnat kuivissa sisätiloissa. Soveltuu sisämaalaukseen betoni-, rappaus- tasoite-, tiili- ja yleisimmille rakennuslevypinnoille.

Tikkurila Joker – Kestävä, himmeä sisustusmaali: Joker on vesiohenteinen, liuotteeton, puhdistusta kestävä himmeä maali, joka luo silkinhimmeän pinnan. Voidaan sävyttää Tikkurilan peittäviin väreihin. Liuotteeton Joker soveltuu erityisen hyvin lastenhuoneisiin. Ensiluokkainen pesunkesto luo helposti puhdistettavan pinnan, pyyhi vain puhtaaksi vedellä. Sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, pahvi-, puu-, kartonkipintaiselle kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Ei sovellu ovien ja kalusteiden maalaukseen. Käyttökohteina sisäseinät ja -katot olo-, makuu- ja lastenhuoneissa sekä eteiset ja keittiöt ja vastaavat kuivat tilat. Joker on yksi eniten ympäristösertifiointeja saavuttanut tuote Tikkurilan valikoimassa. Tuotteella on alhainen VOC-pitoisuus. Rakennusmateriaalien päästöluokitus M1, EU-ympäristömerkki, Joutsenmerkki sekä Allergiatunnus.

Tikkurila Remontti-Ässä – Hyvin kulutusta kestävä, puolihimmeä remonttimaali: Remontti-Ässä on vesiohenteinen, liuotteeton, pesunkestävä, puolihimmeä remonttimaali sisäkäyttöön. Remontti-Ässällä on erinomainen hankauksen kesto, se säilyttää värinsä jopa toistuvasti pestäessä. Värit toistuvat Remontti-Ässä -pinnalla kirkkaina. Voidaan sävyttää Tikkurilan peittäviin väreihin. Pesunkestävä Remontti-Ässä estää lian tunkeutumisen maalipintaan, jolloin tahrat on helppo pyyhkiä pois kostealla. Erittäin kestävä remonttimaali sopii hyvin tiloihin joita puhdistetaan usein, kuten keittiöt, käytävät ja eteiset. Seinä- ja kattopinnoille erityisesti toistuvaa pesua vaativiin kohteisiin, kuten keittiöihin, eteisiin ja porraskäytäviin. Ei sovellu kalusteiden maalaukseen. Sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, kartonkipintaiselle kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Remontti-Ässä on yksi eniten ympäristösertifiointeja saavuttanut tuote Tikkurilan valikoimassa. Tuotteella on alhainen VOC-pitoisuus. Rakennusmateriaalien päästöluokitus M1, EU-ympäristömerkki, Joutsenmerkki sekä Allergiatunnus.

Tikkurila Argentum Plus 20 – Pintamaali virus- ja bakteerikasvustoa ehkäisevällä tehoaineella: Argentum Plus 20 on vesiohenteinen erikoispintamaali seinä- ja kattopinnoille sisätiloissa. Tuote sisältää hopea-aktiivia, joka suojaa maalattua pintaa mikro-organismien kasvulta. Argentum Plus 20 kestää kovaa mekaanisen rasituksen kulutusta haasteellisissa ympäristöissä sekä puhdistusta myös sairaaloissa käytetyillä pesu- ja desinfektioaineilla. Tuotteella on erittäin alhainen VOC-pitoisuus. Rasitusluokat 04, 05 ja 06. Soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja yleisimmille rakennuslevypinnoille sisätiloissa. Soveltuu sekä ensi- että huoltomaalaukseen. Käyttökohteina seinä- ja kattopinnat kuivissa ja kosteissa tiloissa, joissa pinnalta edellytetään kovan kulutuksenkeston ohella myös korkeaa hygieniatasoa. Esimerkiksi eteisaulat, porraskäytävät sekä sairaalakäytävät ja potilashuoneet, uimahallit ja muut vastaavat tilat, joissa pintoihin kohdistuu normaalia suurempaa rasitusta. 

Tikkurila Nova 2 – Pohja- ja kattomaali: Nova 2 on vesiohenteinen, liuotteeton, täyshimmeä dispersiomaali ammattimaiseen pohjamaalaukseen ja kattojen maalaukseen. Nova 2 on helposti levitettävä, täyshimmeä pohja- ja kattomaali, joka voidaan levittää telaten, ruiskuttaen tai sivellen. Käytä Nova 2 -maalia seinä- ja kattopinnoille kuivissa sisätiloissa. Maali soveltuu niin betoni- rappaus-, tasoite- kipsilevy, lastulevy- ja puukuitupintojen maalaukseen. Nova 2 tarttuu hyvin myös sinkittyyn pintaan. Nova-sarjassa on erityisen alhainen VOC-pitoisuus. Nova 2 on käyttäjä- ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka saanut vähäpäästöisyydestään M1-luokituksen, Joutsenmerkin ja Allergiatunnuksen. Tuotetta voidaan käyttää LEED-, BREEAM- ja Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Tikkurila Nova 7 – Seinämaali: Nova 7 on vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen, joka on sävytettävissä tuhansiin sävyihin. Siitä on saatavilla mm. Symphony 2436 -kartaston kaikki sävyt. Himmeä Nova 7 sopii erityisen hyvin suurille valoseinille, sillä tuotteen alhainen sivukiilto vähentää työstörajojen ja pinnan epätasaisuuksien näkymistä. Nova 7 tuotetta käytetään seinä- ja kattopinnoille kuivissa sisätiloissa; esim. asuinhuoneissa, keittiöissä, toimistoissa ja kevyen kulutuksen julkisissa tiloissa. Maali soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan. Voidaan levittää telalla, ruiskulla tai siveltimellä. Nova-sarjassa on erityisen alhainen VOC pitoisuus. Nova 7 on käyttäjä- ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka saanut vähäpäästöisyydestään M1-luokituksen, Joutsenmerkin ja Allergiatunnuksen. Tuotetta voidaan käyttää LEED-, BREEAM- ja Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Tikkurila Nova 12 – Seinämaali: Nova 12 on vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen. Puolihimmeä Nova 12 soveltuu pintamaaliksi asuinhuoneisiin, keittiöihin, toimistoihin ja kevyen kulutuksen julkisiin tiloihin. Nova 12 seinämaalia saa sävytettynä Tikkurilan Symphony 2436 -värikartan vaaleissa sävyissä. Maali soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan. Voidaan levittää telalla, ruiskulla tai siveltimellä. Nova-sarjassa on erityisen alhainen VOC pitoisuus.. Nova 12 on käyttäjä- ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka saanut vähäpäästöisyydestään M1-luokituksen, Joutsenmerkin ja Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksynnän. Tuotetta voidaan käyttää LEED-, BREEAM- ja Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Tikkurila Nova 20 – Remonttimaali: Nova 20 on vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen, joka on sävytettävissä tuhansiin eri väreihin. Siitä on saatavilla mm. Symphony 2436 -kartaston kaikki sävyt. Puolihimmeä Nova 20 soveltuu käytettäväksi seinä- ja kattopinnoille kuivissa sisätiloissa, esim. asuinhuoneissa, keittiöissä, toimistoissa ja kevyen kulutuksen julkisissa tiloissa. Nova 20 soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan. Voidaan levittää telalla, ruiskulla tai siveltimellä. Nova-sarjassa on erityisen alhainen VOC pitoisuus. Nova 20 on käyttäjä- ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka saanut vähäpäästöisyydestään M1-luokituksen, Joutsenmerkin ja Allergiatunnuksen. Tuotetta voidaan käyttää LEED-, BREEAM- ja Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Tikkurila Nova 7+ – Seinämaali kovaan kulutukseen: Nova 7+ on vesiohenteinen, himmeä dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen seinä- ja kattopinnoille, erityisesti kohteisiin, joissa pinnoille kohdistuu kovaa kulutusta. Nova 7+ on sävytettävissä laajasti tuhansiin sävyihin ja siitä on saatavilla mm. Symphony 2436 -kartaston kaikki sävyt. Nova 7+ soveltuu kovan kulutuksen pinnoille kuivissa sisätiloissa, ja sitä voidaan käyttää uusille ja aiemmin maalatuille betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy- ja puukuitulevypinnoille. Voidaan levittää telalla, ruiskulla tai siveltimellä. Nova 7+ on käyttäjä- ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka saanut vähäpäästöisyydestään M1-luokituksen, Joutsenmerkin ja Allergiatunnuksen. Tuotetta voidaan käyttää LEED-, BREEAM- ja Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita. Maalilla on rakennusmateriaalien päästöluokka M1 (4vk:n päästötestien kriteeritarvot täyttävä) sekä Allergiatunnuksen käyttöoikeuden edellyttämä 3 vrk:n päästötestien kriteeriarvot täyttävä tulos. Tuotteen ainesosat säilöntäaineineen ja pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Tuotteesta on toteutettu omat käyttöturvallisuusohjeen allergisille kuluttajille.

Valmistaja: Tikkurila Oyj, PL 53, 01301 Vantaa, puh. 020 191 2000, Info.fi@tikkurila.com , Jälleenmyyjät: Hyvin varustetut maaleja myyvät liikkeet kautta Suomen.

Sivua päivitetty viimeksi: 30.9.2022