Maalit

Maalit

3TRESS -MAALI VIENTIIN

Product:3TREES BB PAINT(ULTIMATE VERSION)

Company :SKSHU PAINT CO., LTD, Address:#518 Liyuan North Avenue, Licheng District, Putian, Fujian

Allergiatnäkökulma yhteistyökumppaneille tiedoksi: 3TREES BB paint (ultimate version) passes FCM (Food Contact Materials) tests and meets FDA standards (FDA 21 CFR 175.300). It has obtained the Finish Allergy, Skin and Asthma Federations  logotype, Allergy label issued by the Finish Allergy, Skin and Asthma Federation. It also meets "Children's Room Decoration Interior Wall Paint" Standard, EU toy safety standard EN71-3, Finnish M1 certification, and the more stringent 3TREES Health+ Water-Based Coating Standard.

BIORA JA TIMANTTI CLEAN

Pohja- ja sisäkattomaali Biora Primer: Täyshimmeä, vesiohenteinen maali kuiviin sisätiloihin. Maalia on helppo levittää ja se jättää tasaisen pinnan. Täysin liuotinvapaa. Voidaan maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- sekä rakennuslevypintoja. Pölykuiva 1/2 tunnissa ja päällemaalattavissa 2 tunnissa. Valkoinen, sävytettävissä. Kiiltoryhmä 6.

Seinämaali Biora 7: Himmeä, vesiohenteinen maali sisäseiniin. Maalia on helppo levittää ja se jättää tasaisen, himmeän pinnan. Täysin liuotinvapaa. Voidaan maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- sekä rakennuslevypintoja. Pölykuiva 1/2 tunnissa ja päällemaalattavissa 2 tunnissa. Valkoinen, sävytettävissä.Kiiltoryhmä 5.

Sisämaali Biora 20: Puolihimmeä, vesiohenteinen maali sisäseiniin ja -kattoihin. Maalia on helppo levittää ja se jättää tasaisen, puolihimmeän pinnan, joka on helppo pitää puhtaana. Täysin liuotinvapaa. Voidaan maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- sekä rakennuslevypintoja. Soveltuu erityisen hyvin keittiöiden, eteis-, porras-, lasten- ja luokkahuoneiden seinä- ja kattopintojen maalaukseen. Pölykuiva 1/2 tunnissa ja päällemaalattavissa 2 tunnissa. Valkoinen, sävytettävissä.Kiiltoryhmä 4.

Sisustusmaali Biora Balancce: Sävytettävä täyshimmeä maali kuivien sisätilojen maalaukseen. Soveltuu sisäseinien ja -kattojen maalaukseen esimerkiksi lasten-, makuu- ja olohuoneissa sekä muissa vastaavissa tiloissa. Voidaan maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- sekä rakennuslevypintoja. Lisäksi soveltuu vanhojen alkydi-, ja dispersiomaalipintojen uudelleenmaalaukseen. Pölykuiva tunnissa ja päällemaalattavissa 2 tunnissa. Kaksi perusmaalia, joista sävyttämällä saadaan kaikki sisämaalikarttojen sävyt.

Timantti Clean: Puolihimmeä vesiohenteinen sisämaali, jossa vaikuttavana aineena hopea. Sopii tiloihin, joissa halutaan nostaa huonetilojen hygieniatasoa. Soveltuu käytettäväksi rasitusluokan 04 ja 05 sisätiloissa, joissa seinä- ja kattopinnoilta edellytetään hyvää puhdistettavuutta ja mekaanisen kulutuksen kestoa.

Biora Clean: Himmeä vesiohenteinen, liuotteeton ja pesunkestävä sisämaali, joka kohottaa huonetilojen hygieniatasoa vähentämällä maalipinnan mikrobipitoisuutta. Vaikuttava aine on hopea. Suositeltavia käyttökohteita ovat kaikki kodin kuivat ja kosteat sisätilat: WC:t, keittiöt, eteiset sekä kevyen kulutuksen julkiset tilat ja toimistot ym.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Maalilla on rakennusmateriaalien päästöluokka M1 (4vk:n päästötestien kriteeritarvot täyttävä) sekä Allergiatunnuksen käyttöoikeuden edellyttämä 3 vrk:n päästötestien kriteeriarvot täyttävä tulos. Tuotteiden ainesosat s pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Tuotteesta on toteutettu omat käyttöturvallisuusohjeen allergisille kuluttajille. Suojaudu aina hyvin maalatessa.

Valmistaja: Teknos Oy, Takkatie 3, PL 107, 00371 Helsinki, puh. 09-506 091, myynti@teknos.fi, www.teknos.fi,  Jälleenmyyjät: Hyvin varustetut maaleja myyvät liikkeet kautta Suomen.

CELLO

Sisäkattomaali Cello: Liuotteeton erikoislateksimaali sisämaalaukseen. Täyshimmeä pinta. Sisäkattojen maalaamiseen, soveltuu myös pohjamaaliksi rakennuslevy-, tasoite- ja maalipinnoille. Valkoinen. Sävytettävissä.

Remonttimaali Cello: Puolihimmeä seinä- ja kattopintojen vesiohenteinen sisämaali. Sopii uusille ja ennen maalatuille pinnoille. Kestää kosteapyyhkimistä. Väri valkoinen, sävytettävissä värikarttojen sävyihin.

Sisustusmaali Cello: Liuotteeton akrylaattilateksimaali sisämaalaukseen. Silkinhimmeä pinta. Esimerkiksi makuu- ja olohuoneen seinät. Vesiohenteinen ja kestää kevyttä pyyhintää. Valkoinen. Sävytettävissä.

Sisämaali Cello Feel: Tunnelmallisen ja samettisen pinnan muodostava täyshimmeä maali sisäseiniin ja -kattoihin kuivissa tiloissa. Kestää puhdistusta.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Maalilla on rakennusmateriaalien päästöluokka M1 (4vk:n päästötestien kriteeritarvot täyttävä) sekä Allergiatunnuksen käyttöoikeuden edellyttämä 3 vrk:n päästötestien kriteeriarvot täyttävä tulos. Tuotteiden ainesosat s pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Tuotteesta on toteutettu omat käyttöturvallisuusohjeen allergisille kuluttajille. Suojaudu aina hyvin maalatessa.

Valmistuttaja: Rautakesko Oy, PL 75, 01301 Vantaa, puh. 010 5311, Jälleenmyynti: K-raudat ja Rautiat.

HOUSE 

House remonttimaali puolihimmeä: Vesiohenteinen, puolihimmeä kuivien sisätilojen liuotteeton seinä- ja kattomaali. Soveltuu betoni-, rappaus-,tasoite-, kipsilevy-, lastulevy ja puukuitulevypintojen maalaukseen käyttöohjeen mukaan kuivissa sisätiloissa. Myös aikaisemmin maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen. Maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin jälkeen ja uudelleen maalattavissa noin kahden tunnin kuluttua maalaamisesta. Tuote kuuluu matalapäästöisiin tuotteisiin. 

House sisustusmaali himmeä: Vesiohenteinen, himmeä kuivien sisätilojen liuotteeton seinä- ja kattomaali. Soveltuu betoni-, rappaus-,tasoite-, kipsilevy-, lastulevy ja puukuitulevypintojen maalaukseen käyttöohjeen mukaan kuivissa sisätiloissa. Myös aikaisemmin maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen. Maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin jälkeen ja uudelleen maalattavissa noin kahden tunnin kuluttua maalaamisesta. Tuote kuuluu matalapäästöisiin tuotteisiin. 

House sisäkattomaali: Vesiohenteinen, täyshimmeä kuivien sisätilojen liuotteeton kattomaali. Voidaan käyttää myös pohjamaalina kuivien sisätilojen seinäpinnoilla. Soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy ja puukuitulevypintojen maalaukseen käyttöohjeen mukaan kuivissa sisätiloissa. Maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin jälkeen ja päällemaalattavissa noin neljän tunnin kuluttua maalaamisesta. Tuote kuuluu matalapäästöisiin tuotteisiin. 

SOK, PL 100, 00088 S-Ryhmä,  Jälleenmyyjät: Hyvin varustetut S-ryhmän kaupat Prismat ja Kodin Terrat kautta Suomen.

INLINE 

INLINE Sensitive sisustusmaali: Lähes hajuton kotitalouksien ja teollisuuden päästövapaa sisustusmaali. Sopii levy-, tapetti-, rappaus- sekä betonipinnoille. Tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pienentää kemikaalialtistustaan tai ovat herkistyneitä säilöntäaineille tai jäännösmonomeereille. Sensitive ei sisällä lainkaan säilöntäaineita. Kiiltoryhmä: 5.

INLINE Sensitive katto- ja pohjamaali: Vesiohenteinen kemikaalipäästö- ja allergeenivapaa dispersiomaali sisäkäyttöön. Lähes hajuton kotitalouksien ja teollisuuden päästövapaa katto- ja pohjamaali. Tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pienentää kemikaalialtistustaan tai ovat herkistyneitä säilöntäaineille tai jäännösmonomeereille. Erityisen sopiva ammattimaalareille ja jo herkistyneille. Sopii levy-, tapetti- ja rappaus- sekä betonipinnoille. Kiiltoryhmä: 6.

INLINE Sensitive remonttimaali: Lähes hajuton kotitalouksien ja teollisuuden päästövapaa sisustusmaali. Sopii levy-, tapetti-, rappaus- sekä betonipinnoille. Tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pienentää kemikaalialtistustaan tai ovat herkistyneitä säilöntäaineille tai jäännösmonomeereille. Sensitive ei sisällä lainkaan säilöntäaineita. Kiiltoryhmä: 4.

MILIEU

Täysmatta MILIEU-sisämaali – Erittäin vähäpäästöinen ilman säilöntäaineita: Uusi suomalainen maali, joka vapauttaa ilmaan erittäin vähän päästöjä ja joka on täysin vapaa kemiallisista säilöntäaineista. Maali ei sisällä yleisesti: herkistäviä tai ärsyttäviä isotiatsolinoneja tai orgaanisia biosideja, joka tekee siitä erityisen soveltuvan herkille kuluttajille. Valmistustekninen innovaatio mahdollistaa säilyvyyden ilman herkistäviä säilöntäaineita, kuten MIT ja CIT.

Maalin TVOC-päästöarvot ovat 0,061 mg/m2h (3 päivän jälkeen) ja < 0,002 mg/m2h (28 päivän jälkeen). Arvot mitattu akkreditoidussa riippumattomassa  Eurofins-tutkimuslaitoksessa. Ammattimaalareille suunnattu maali, jonka tavoitteena on vähentää hengitystieoireita. Ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka pyrkivät minimoimaan kemikaalialtistuksensa tai ovat herkkiä säilöntäaineille. Sopii sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, :ili-, pahvi-, puu-, kartonki-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Runsaspigmenttinen, peittävä maali takaa pitkäikäisen ja kauniin väritoiston eri valoissa ja tiloissa. Sävyt ovat suomalaisten johtavien sisustusarkkitehtien suunnttelemia. Vesiohenteinen ja lähes hajuton. Rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja Allergiatunnus.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita ja niissä on poikkeuksellisesti edukseen oleva koostumus huomioituna säilöntäaineettomuus. Maalilla on rakennusmateriaalien päästöluokka M1 (4vk:n päästötestien kriteeritarvot täyttävä) sekä Allergiatunnuksen käyttöoikeuden edellyttämä 3 vrk:n päästötestien kriteeriarvot täyttävä tulos. Tuotteen ainesosat eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Tuotteesta on toteutettu omat käyttöturvallisuusohjeen allergisille kuluttajille.

Yhtiö: MILIEU, info@helsingo.com, puh. 020-718 1510, www.milieupaint.com/fi 

TIKKURILA

Tikkurila Harmony – Hienostunut, täyshimmeä sisustusmaali: Harmony on vesiohenteinen, ekologinen, täyshimmeä maali, joka luo sametinhimmeän pinnan. Valitsemasi sävy toistuu pinnalla pehmeänä ja syvänä. Tämän vuoksi Harmony sopii erityisesti olo- ja makuuhuoneisiin. Harmony sisustusmaalin moderni teknologia ehkäisee sormenjälkien jäämisen pintaan ja tarjoaa parhaan pestävyyden (Märkähankauskestävyys luokka 1). Harmonyllä voidaan maalata jopa tummat sävyt ilman vaaraa sormenjäljistä pinnalla. Sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, pahvi-, puu-, kartonkipintaiselle kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Ei sovellu ovien ja kalusteiden maalaukseen. Käyttökohteina sisäseinät ja -katot olo-, makuu- ja lastenhuoneissa sekä vastaavissa kuivissa tiloissa. Harmony on yksi eniten ympäristösertifiointeja saavuttanut tuote Tikkurilan valikoimassa. Tuotteella on alhainen VOC-pitoisuus, selvästi alhaisempi kuin tavanomaisilla maaleilla. Näistä todistuksena Allergiatunnus, rakennusmateriaalien päästöluokitus M1, EU-Ympäristömerkki ja Joutsenmerkki.

Tikkurila Harmony Clean Air – Sisäilmaa puhdistava täyshimmeä sisustusmaali: vesiohenteinen, täyshimmeä sisustusmaali innovatiivisella ilmaa puhdistavalla teknologialla. Erinomainen peittokyky takaa kauniin, helposti puhdistettavan pinnan. Vähentää aktiivisesti haitallisen formaldehydin tasoa sisätiloissa. Tämä ominaisuus on todennettu akkreditoidussa riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, Eurofins, käyttäen ISO 16000:23 testimenetelmiä. Käytettäessä Harmony Clean Airia seinäpinnalla se sitoo formaldehydiä ilmasta, päästämättä sitä pois maalipinnasta. Harmony Clean Air on yksi eniten ympäristösertifiointeja saavuttanut tuote Tikkurilan valikoimassa. Korkeimman laadun varmistavat Allergiatunnus, EU-Ympäristömerkki, M1 ja Joutsenmerkki. Maali on sertifioitu Eurofins Indoor Air Comfort Gold -sertifikaatilla, mikä osoittaa, että se täyttää kaikki asiaankuuluvat VOC-vaatimukset Euroopassa (valtiolliset ja vapaaehtoiset). Indoor Air Comfort Gold -sertifikaatit hyväksytään suoraan todisteeksi päästövaatimusten täyttämisestä rakennusten ympäristösertifiointijärjestelmissä, kuten BREEAM international ja LEED.

Tikkurila Joker – Kestävä, himmeä sisustusmaali: vesiohenteinen, liuotteeton, puhdistusta kestävä himmeä maali, joka luo silkinhimmeän pinnan. Voidaan sävyttää Tikkurilan peittäviin väreihin. Liuotteeton Joker soveltuu erityisen hyvin lastenhuoneisiin. Ensiluokkainen pesunkesto luo helposti puhdistettavan pinnan, pyyhi vain puhtaaksi vedellä. Sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, pahvi-, puu-, kartonkipintaiselle kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Ei sovellu ovien ja kalusteiden maalaukseen. Käyttökohteina sisäseinät ja -katot olo-, makuu- ja lastenhuoneissa sekä eteiset ja keittiöt ja vastaavat kuivat tilat. Joker on yksi eniten ympäristösertifiointeja saavuttanut tuote Tikkurilan valikoimassa. Tuotteella on alhainen VOC-pitoisuus, selvästi alhaisempi kuin tavanomaisilla maaleilla. Näistä todistuksena Allergiatunnus, rakennusmateriaalien päästöluokitus M1, EU-Ympäristömerkki ja Joutsenmerkki. 

Tikkurila Remontti-Ässä – Hyvin kulutusta kestävä, puolihimmeä remonttimaali:  vesiohenteinen, liuotteeton, pesunkestävä, puolihimmeä remonttimaali sisäkäyttöön. Remontti-Ässällä on erinomainen hankauksen kesto, se säilyttää värinsä jopa toistuvasti pestäessä. Värit toistuvat Remontti-Ässä -pinnalla kirkkaina. Voidaan sävyttää Tikkurilan peittäviin väreihin. Pesunkestävä Remontti-Ässä estää lian tunkeutumisen maalipintaan, jolloin tahrat on helppo pyyhkiä pois kostealla. Erittäin kestävä remonttimaali sopii hyvin tiloihin joita puhdistetaan usein, kuten keittiöt, käytävät ja eteiset. Seinä- ja kattopinnoille erityisesti toistuvaa pesua vaativiin kohteisiin, kuten keittiöihin, eteisiin ja porraskäytäviin. Ei sovellu kalusteiden maalaukseen. Sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, kartonkipintaiselle kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Remontti-Ässä on yksi eniten ympäristösertifiointeja saavuttanut tuote Tikkurilan valikoimassa. Tuotteella on alhainen VOC-pitoisuus, selvästi alhaisempi kuin tavanomaisilla maaleilla. Näistä todistuksena Allergiatunnus, rakennusmateriaalien päästöluokitus M1, EU-Ympäristömerkki ja Joutsenmerkki. 

Tikkurila Varma – Korkealaatuinen täyshimmeä pohjamaali sisäseinille: vesiohenteinen, hyvän tartuntakyvyn omaava pohjamaali seinille ja katoille kuivissa sisätiloissa. Tasaa huokoistenkin alustojen imevyyttä, jolloin pintamaali tarttuu paremmin. Vähentää pintamaalin menekkiä. Varma soveltuu rappaus-, betoni-, tasoite-, kipsi-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen pohjamaalaukseen. Suositellaan erityisesti Harmonyn, Jokerin ja Remontti-Ässän pohjamaaliksi. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Varma on yksi eniten ympäristösertifiointeja saavuttanut tuote Tikkurilan valikoimassa. Sillä on erittäin alhainen VOC-pitoisuus, Allergiatunnus, rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja Joutsenmerkki. 

Tikkurila Argentum Plus 7 – Pintamaali virus- ja bakteerikasvustoa* ehkäisevällä tehoaineella: himmeä vesiohenteinen erikoispintamaali seinä- ja kattopinnoille sisätiloissa. Vain ammattikäyttöön. Tuote sisältää hopeafosfaattilasia, joka suojaa maalattua pintaa virusten ja bakteerien kasvulta*.  Argentum Plus 7 kestää kovaa käyttöä haasteellisissa ympäristöissä sekä puhdistusta sairaaloissa yleisesti käytetyillä pesu- ja desinfektioaineilla. Tuotteella on erittäin alhainen VOC-pitoisuus. Rasitusluokat 04, 05 ja 06. Soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja yleisimmille rakennuslevypinnoille sisätiloissa. Soveltuu sekä ensi- että huoltomaalaukseen. Käyttökohteina seinä- ja kattopinnat kuivissa ja kosteissa tiloissa, joissa pinnalta edellytetään kovan kulutuksenkeston ohella myös korkeaa hygieniatasoa. Esimerkiksi eteisaulat, porraskäytävät sekä sairaalakäytävät ja potilashuoneet ja muut vastaavat tilat, joissa pintoihin kohdistuu normaalia suurempaa rasitusta.
*Argentum Plus 7 -maalin tehokkuus on testattu naudan koronavirusta (S379 Riems) vastaan ISO 21702:201 -standardin mukaisesti ja bakteereja vastaan ISO 22196 Muovien ja muiden ei-huokoisten pintojen antibakteerisen vaikutuksen mittaus -standardin mukaisesti Eurofins-laboratoriossa.

Tikkurila Nova 2 – Pohja- ja kattomaali: vesiohenteinen, liuotteeton, täyshimmeä dispersiomaali ammattimaiseen pohjamaalaukseen ja kattojen maalaukseen. Nova 2 on helposti levitettävä, täyshimmeä pohja- ja kattomaali, joka voidaan levittää telaten, ruiskuttaen tai sivellen. Käytä Nova 2 -maalia seinä- ja kattopinnoille kuivissa sisätiloissa. Maali soveltuu niin betoni- rappaus-, tasoite- kipsilevy, lastulevy- ja puukuitupintojen maalaukseen. Nova 2 tarttuu hyvin myös sinkittyyn pintaan. Nova-sarja on mietohajuinen ja sillä on erityisen alhainen VOC-pitoisuus, joka parantaa sisäilman laatua. Nova 2 pohja- ja kattomaalille on myönnetty Joutsenmerkki ja alhaisten emissiopäästöjen ansiosta se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Tuotetta voidaan käyttää LEED-, BREEAM- ja Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Tikkurila Nova 7 – Seinämaali: vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen. Nova 7 on sävytettävissä laajasti tuhansiin sävyihin ja siitä on saatavilla mm. Tikkurilan Symphony -värijärjestelmän kaikki sävyt. Himmeä Nova 7 sopii erityisen hyvin suurille valoseinille, sillä tuotteen alhainen sivukiilto vähentää työstörajojen ja pinnan epätasaisuuksien näkymistä. Nova 7 tuotetta käytetään seinä- ja kattopinnoille kuivissa sisätiloissa; esim. asuinhuoneissa, keittiöissä, toimistoissa ja kevyen kulutuksen julkisissa tiloissa. Maali soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan. Voidaan levittää telalla, ruiskulla tai siveltimellä. Nova 7 seinämaalille on myönnetty Allergiatunnus, Joutsenmerkki ja alhaisten emissiopäästöjen ansiosta se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Tuotetta voidaan käyttää LEED-, BREEAM- ja Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Tikkurila Nova 12 – Seinämaali: vesiohenteinen dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen. Joutsenmerkitty, puolihimmeä seinämaali. Nova 12 kestää kovaa kulutusta ja soveltuu pintamaaliksi asuinhuoneisiin, keittiöihin ja julkisiin tiloihin. Soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan. Voidaan levittää telalla, ruiskulla tai siveltimellä. Nova 12 sisämaali on sävytettävissä Tikkurilan Symphony -värijärjestelmän vaaleisiin sävyihin. Nova 12 sisämaalille on myönnetty Allergiatunnus, Joutsenmerkki ja alhaisten emissiopäästöjen ansiosta se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Tuotetta voidaan käyttää LEED-, BREEAM- ja Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Tikkurila Nova 20 – Remonttimaali: vesiohenteinen, liuotteeton dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen, joka on sävytettävissä tuhansiin eri väreihin. Siitä on saatavilla mm. Tikkurilan Symphony -värijärjestelmän kaikki sävyt. Puolihimmeä Nova 20 soveltuu käytettäväksi seinä- ja kattopinnoille kuivissa sisätiloissa, esim. asuinhuoneissa, keittiöissä, toimistoissa ja kevyen kulutuksen julkisissa tiloissa. Nova 20 soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan. Voidaan levittää telalla, ruiskulla tai siveltimellä. Nova-sarja on mietohajuinen ja sillä on erityisen alhainen VOC pitoisuus, joka parantaa sisäilman laatua. Nova 20 remonttimaalille on myönnetty Allergiatunnus, Joutsenmerkki ja alhaisten emissiopäästöjen ansiosta se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Tuotetta voidaan käyttää LEED-, BREEAM- ja Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Tikkurila Nova 7+ – Seinämaali kovaan kulutukseen: vesiohenteinen, himmeä dispersiomaali ammattimaiseen sisämaalaukseen seinä- ja kattopinnoille, erityisesti kohteisiin, joissa pinnoille kohdistuu kovaa kulutusta. Nova 7+ on sävytettävissä laajasti tuhansiin sävyihin ja siitä on saatavilla mm. Tikkurilan Symphony -värijärjestelmän kaikki sävyt. Nova 7+ soveltuu kovan kulutuksen pinnoille kuivissa sisätiloissa, ja sitä voidaan käyttää uusille ja aiemmin maalatuille betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy- ja puukuitulevypinnoille. Voidaan levittää telalla, ruiskulla tai siveltimellä. Nova 7+ seinämaalille on myönnetty Allergiatunnus, Joutsenmerkki ja alhaisten emissiopäästöjen ansiosta se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. Tuotetta voidaan käyttää LEED-, BREEAM- ja Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita. Maalilla on rakennusmateriaalien päästöluokka M1 (4vk:n päästötestien kriteeritarvot täyttävä) sekä Allergiatunnuksen käyttöoikeuden edellyttämä 3 vrk:n päästötestien kriteeriarvot täyttävä tulos. Tuotteen ainesosat säilöntäaineineen ja pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Tuotteesta on toteutettu omat käyttöturvallisuusohjeen allergisille kuluttajille.

Valmistaja: Tikkurila Oyj, PL 53, 01301 Vantaa, puh. 020 191 2000, TLA-Info.fi@ppg.com  Jälleenmyyjät: Hyvin varustetut maaleja myyvät liikkeet kautta Suomen.

Sivua päivitetty viimeksi: 11.9.2023