Meikit

Meikit

Avene

Couvrance Mascara - ripsiväri (musta)
Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Pierre Fabre Dermo-Cosmetique Nordic A/S, Metsäneidonkuja 4, 02130 Espoo, Jälleenmyynti: Apteekit.

Dermosil

Aurinkopuuteri
Dermosil Aurinkopuuteri (3688) on kasvoille tarkoitettu sävy, joka tuo kasvoille kauniin päivettyneen sävyn ja hehkun. Puuterihelmistä koostuva sävykokonaisuus on luonnollinen ja sopii kaikille. Tuotetta voi käyttää koko kasvoille, varjostusten tekemiseen tai poskipunan tavoin. Voit myös sipaista sävyä olkapäille ja dekolteen alueelle. Tuote on hajustamaton ja se sopii myös herkälle iholle.

Duo Kulmapuuteri (3959) sisältää kaksi harmaanruskeaa kulmapuuterisävyä kevyeen ja luonnolliseen kulmameikkiin. Käytä sävyjä yksin tai yhdistele sopivaksi. Kiinnittää kulmameikin ja sopii käytettäväksi muiden kulmatuotteiden kanssa.

iDeal Kevyesti sävyttävä Päivävoide
iDeal Kevyesti sävyttävä Päivävoide (3699) yhdistää päivävoiteen hyödyt ja kevyen pigmentin, joka antaa kasvoille tasaisen neutraalin sävyn. Sopii vaaleasta keskitummalle ihosävylle.

iDeal Puuteri                                                                                                                           
Dermosil iDeal Puuteri (3763) on ainutlaatuinen tuote, joka sisältää runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia. Se ravitsee, suojaa ja kosteuttaa ihoa samalla, kun tuote antaa kasvoille pitkäkestoisen mattapinnan. Tuotteen sävy on lähes väritön, joten se sopii erinomaisesti kaiken sävyisille ihotyypeille ja sulautuu hyvin yhteen eri sävyisten pohjustusmeikkituotteiden kanssa.

Kulma- ja Ripsigeeli
Kulmä ja Ripsigeeli (9233) antaa ripsille tuuheutta ja kulmakarvoille tukea. Väritön geeli sopii käytettäväksi yksistään tai yhdessä ripsi- ja kulmavärin kanssa. Yksistään käytettynä tuote antaa ripsille tukea ja erottelee ne kauniisti. Ripsivärin alla se antaa ripsille tuuheamman vaikutelman. Levitä ripsiin ja anna kuivua ennen ripsivärin levittämistä. Kulmakarvoille tuote antaa pitoa ja auttaa myös kulmaväriä pysymään paikoillaan koko päivän ajan. Levitä geeliä kulmille ja muotoile sormien avulla haluttuun muotoon.

Kynsilakanpoistoaine
Kynsilakanpoistoaine (3987) poistaa kynsilakan tehokkaasti. Uusi kätevä pumppumekanismi tekee kynsilakan poistosta nopeaa ja vaivatonta. Kynsilakanpoistoaine annostellaan vanulapulle pumppumekanismin avulla. Kostutettua vanulappua pidetään hetki kynnen päällä ja sen jälkeen kynsilakka pyyhitään pois kynneltä vanulapulla.

Luomiväripaletti
Luomiväripaletissa (3928) on neljä perussävyä, jotka toimivat kauniin silmämeikin kulmakivinä. Maanläheisillä sävyillä luot helposti kauniin silmämeikin niin arkeen kuin juhlaan. Luomiväreissä on runsaasti pigmenttiä ja ne on helppo levittää.

Mineraalipuuteri
Dermosil Mineraalipuuteri on ainutlaatuinen meikkituote, joka käy yksistään käytettynä meikkipohjan luomiseen. Käyttönsä puolesta verrattavissa meikkivoiteeseen. Tuote on koostumukseltaan irtopuuteria, joka on valmistettu luonnon mineraaleista. Pienet mineraalihiukkaset heijastavat kevyesti valoa ja saavat ihon näyttämään raikkaalta, terveeltä ja luonnolliselta. Sopii puuteriksi myös erittäin aralle ihotyypille, jossa se peittää esim. punoitusta ja arpia. Saatavilla sävyt: fair (3680), medium (3681).

Moist Proof Kulmaväri
Moist proof Kulmavärin avulla luot luonnollisen ja kestävän kulmameikin. Voidemaisen koostumuksensa ansiosta tuote tarttuu ja levittyy kulmiin hyvin pitäen kulmakarvat siistinä. Kosteuden kestävän ominaisuutensa ansiosta Kulmaväri pysyy paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Sen poistamiseen riittää kuitenkin tavallinen meikinpoistoaine. Saatavilla sävyt: fair (3929) ja medium (3845)

Peitekynä tummille silmänalusille
Peitekynä tummille silmänalusille (3914) on sävyltään lämpimän beige kynä, jonka oranssi vivahde neutraloi ja tasoittaa tehokkaasti silmänalusen sinertävää sävyä. Sävy sopiikin erinomaisesti käytettäväksi juuri silmän alueella. Kynänmuotoon pakattu voide on helppo levittää iholle.

Silmämeikin pohjustusvoide
Silmämeikin pohjustusvoide (3743) tasoittaa silmäluomien sävyä ja luo ihanteellisen pohjan luomivärille ja silmänrajauksille. Tuote korostaa luomivärin pigmenttiä ja antaa edellytykset entistä upeamman silmämeikin luomiseen. Voide pitää silmäluomet mattapintaisina, jonka ansiosta silmänrajaus ja luomiväri pysyvät paikoillaan koko päivän. Mattapinta ehkäisee myös ripsivärin tarttumista luomiin päivän aikana.

Smoothing Aluslakka
Smoothing Aluslakka (3685) sopii erityisesti epätasaiselle ja ohuille kynsilla. Lakka täyttää pienet uurteet, tasoittaa kohoumat ja tekee pinnasta tasaisen ja kauniin. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai värillisten kynsilakkojen alla. Pakkaus 12ml:n lasipullo.

Valokynä
Valokynä (3859) korostaa, häivyttäa ja tasoittaa. Valokynän avulla voit peittää väsymyksen merkkejä ja ihon pieniä juonteita. Voide on kevyt ja sillä on kosteuttava vaikutus.

Väritön irtopuuteri
Väritön irtopuuteri (3873) on kevyt ja hienojakoinen puuteri, joka vähentää ihon kiiltelyä ja peittää ihon epätasaisuuksia. Puuteri on iholla väritöntä, joten tuote sopii kaikensävyisille ihoille. Puuteria voidaan käyttää koko kasvojen iholla tai tarvittaessa pelkästään kasvojen T-alueella. Puuteri on pakattu kätevään rasiaan, joka annostelee kerralla juuri sopivan määrän puuteria.

Silky perfecting meikkivoide 6 sävyssä: Light ivory (4136), honey (4080), natural beige (4081), sand (4135), cappucino (4137), cocoa (4138): Silkkisen kevyt meikkivoide sulautuu täydellisesti iholle peittäen tehokkaasti ihon pienet virheet ja epätasaisuudet. Voide tekee ihosta sametinpehmeän ja tuo kasvoille luonnollista hehkua.

Matta meikinpohjustsvoide (4128): Mattaisen lopputuloksen antava meikinpohjustusvoide ehkäisee kasvojen rasvoittumista ja pitää meikin paikoillaan koko päivän. Meikinpohjustusvoide tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja luo ihanteellisen pohjan meikkivoiteelle. Matta meikinpohjustusvoide on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle ja helposti kiiltelevälle iholle.

Natural finish irtopuuteri (4103): Erittäin kevyt ja hienojakoinen irtopuuteri sulautuu kauniisti kasvoille luoden välittömästi tasaisen, viimeistellyn ja mattapintaisen lopputuloksen. Irtopuuterin sävy on kevyesti beigeen taittava, mutta iholla puuteri näyttää värittömältä, joten puuteri sopii kaikille vaaleille ihosävyille. Irtopuuteri tasoittaa ihon pintaa ja sävyä, hillitsee kiiltoa ja pitää meikin kauniina.

Fresh glow vitamin c irtopuuteri (4061): Ultrakevyt mineraalipuuteri tuo kasvoille välittömästi tasaisen ja raikkaan kuulaan ilmeen. Fresh Glow Vitamin C irtopuuteri sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, joiden ansiosta kasvojen iho näyttää täydellisen heleältä ja tasaiselta.

Heleyttävä meikinkiinnityssuihke (4074): Heleyttävää meikinkiinnityssuihketta käyttämällä annat kasvoillesi välittömästi kauniin ja raikkaan heleän ilmeen. Erittäin hienojakoinen meikinkiinnityssuihke, setting spray, levittyy kasvoille höyhenen kevyesti jättäen kasvoille miellyttävän tunteen.

iDeal nestemäinen peiteväri honey (4051): Dermosil Nestemäinen peiteväri peittää tehokkaasti ihon pienet virheet samalla, kun aktiiviset ainesosat ja hoitava koostumus pitävät huolta silmänympärysihosta ja auttavat ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

iDeal nestemäinen peiteväri ivory (4052): Dermosil Nestemäinen peiteväri peittää tehokkaasti ihon pienet virheet samalla, kun aktiiviset ainesosat ja hoitava koostumus pitävät huolta silmänympärysihosta ja auttavat ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Good lash day ripsiväri (3995):Dermosil Good Lash Day ripsiväri tuo ripsille tuuheutta ja pituutta samalla, kun ainutlaatuisesti muotoiltu kaareva harjasosa auttaa taivuttamaan ripset kauniisti. Täyteläisen vahva musta sävy tekee katseesta intensiivisen ja viimeistelee niin arki- kuin juhlameikin. 

Nestemäinen silmänrajausväri (4124): Nestemäinen silmänrajausväri on runsaspigmenttinen ja helposti levittyvä silmänrajauskynä, joka sopii ihanteellisesti tarkkoihin silmänrajauksiin. Intensiivinen mattamusta väri ei varise tai tahraa, ja se pysyy paikoillaan koko päivän. Applikaattorin kapea ja kiinteä kärki mahdollistaa helpon ja nopean levityksen sekä tasaisen ja tarkan lopputuloksen rajaukselle.

Long-lasting silmänrajauskynä (4075): Silmänrajauskynän avulla luot intensiivisen mustan ja kestävän rajauksen, joka pysyy paikoillaan koko päivän. Sopivan pehmeä koostumus liukuu kevyesti iholla, joten kynää on miellyttävä käyttää.

Värillinen kulmageeli medium (4133): Värillinen kulmageeli medium antaa kulmille tuuheutta, pitoa ja näyttävyyttä. Vedenkestävä koostumus takaa pitkäkestoisen lopputuloksen koko päiväksi. Värillinen kulmamaskara viimeistelee täydellisen kulmameikin antaen volyymia kulmakarvoihin. Värillinen kulmageeli medium on sävyltään kylmä, tummanruskea.

Kulma-ja ripsigeeli (9233): Dermosil Kulma- ja ripsigeeli sopii kaikensävyisille kulmakarvoille ja ripsille. Tuote antaa ripsille tuuheutta ja kulmakarvoille tukea samalla, kun se hoitaa ja ravitsee. Ripsiin käytettynä tuote antaa ripsille tuuheutta. Voit käyttää geeliä yksistään tai yhdessä ripsivärin kanssa.

Sävyttävä silmänympärysvoide (4137): Sävyttävä silmänympärysvoide on täydellinen yhdistelmä meikkiä ja ihonhoitoa. Erittäin kevyt voide tasoittaa ihon pintaa sekä häivyttää ja peittää tummia silmänalusia hoitaen samanaikaisesti ihoa.

2-in 1 sävyttävä päivävoide (4113): Sävyttävä päivävoide kosteuttaa ja ravitsee ihoa samalla tasoittaen ihon sävyä antaen kasvoille kauniin hehkun ja raikkaan lopputuloksen. 2-in-1 sävyttävää päivävoidetta voi käyttää ihoa tasoittavana meikinpohjustusvoiteena tai sävyttävänä päivävoiteena sellaisenaan.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Dermoshop Oy, Västanlidintie 50 / PL 3, 66201 Korsnäs, puh. 06-2804400, www.dermosil.fi Jälleenmyynti: Dermoshopin valmistamat tuotteet myydään Dermoshop Oy:n kautta suoramyyntinä, tiedustele yrityksestä lisää. 

IDUN MINERALS

Jauhemainen mineraalimeikkipuuteri

Vain kuutta raaka-ainetta sisältävä jauhemainen meikkipohja, joka antaa valoa heijastavan, luonnollisen lopputuloksen. Ei tuki ihohuokosia vaan antaa ihon hengittää. Helppo levittää (Idun Minerals kabukisiveltimellä) ja helposti kerrostettavissa. Sopii kaikista herkkäihoisimmallekin. Sisältää luonnollisen aurinkosuojakertoimen SK15.

Idegran peiteaine (punaisuuden neutralisoija)

Matta, vihertävän sävyinen mineraalipeiteaine auttaa piilottamaan punoitusta, couperosaa, ruusufinniä ja näkyviä verisuonia. Hienojakoinen puuteri levittyy kasvoille helposti ja tasoittaa kasvojen sävyn.

Peitevoideduo Stradgyllen

Voidemainen, korkeapigmenttinen peiteaine, jolla voit peittää ihon pieniä virheitä ja tummia silmänalusia. Paletissa kaksi sävyä, joita voidaan sekoittaa.

Aurinkopuuteri Midnattsol

Kevyesti helmiäismäinen aurinkopuuteri antaa kasvoille luonnollisen hehkun. Hajusteeton, runsaspigmenttinen koostumus on helppo levittää.

Aurinkopuuteri Sommardröm

Matta aurinkopuuteri kasvojen muotoiluun. Antaa päivettyneen sävyn kasvoille. Hajusteeton, runsaspigmenttinen koostumus, joka on helppo levittää.

Puuterit

Puristepuuterit sopivat meikkipohjan kiinnittämiseen ja meikin korjailuun päivän aikana.
Tuva on läpikuultava mattapuuteri, joka sopii kaikille ihosävyille.
Tilda on helmiäispuuteri, joka sopii myös korostuspuuteriksi. Häivyttää pieniä juonteita. Läpikuultava sävy, joka sopii kaikille.

Ljuvlig, Vacker ja Underbar ovat pigmenttiä sisältäviä puristepuutereita. Valitse omalle ihollesi sopiva sävy.

Luomivärit

Korkeapigmenttinen luomiväri silmien korostamiseen. Helposti levittyvä koostumus, jota voidaan käyttää sekä kuivana että kostealla siveltimellä.

Luomiväripaletti Brunkulla

Nelisävyiseen palettiin on koottu kauniit sävyt luonnolliseen silmämeikkiin. Sisältää helmiäs- ja mattasävyjä. Runsaspigmenttinen koostumus on helppo levittää ja sitä voidaan käyttää kuivana ja kosteana.

Huulipunat

Katja, Stina, Alice, Elise, Filippa, Frida ja Ingrid Marie ovat kiiltopunia, joista saa huulille kaunista läpikuultavaa sävyä ja miellyttävää kiiltoa. Sisältää hoitavaa sheavoita ja pohjoismaista lakansiemenöljyä.

Hjortron, Krusbär ja Lingon ovat mattapunia, jotka ovat peittäviä. Kosteuttava koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä. Sisältää E-vitamiinia ja pohjoismaista lakansiemenöljyä.

Kulmakynät

Kulmakynä vahvistaa ja muotoilee kulmakarvoja. Saatavilla neljä sävyä: Björk, Ask, Lönn ja Pil.

Valokynät Havre ja Raps

Valokynä, joka kirkastaa ja peittää samaan aikaan. Raps taittaa keltaiseen ja sopii lämpimille ihonsävyille. Havre on pohjasävyltään roosa ja sopii kylmille ihonsävyille.

Allergianäkökulma: tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Idun Minerals Stockholm. Maahantuonti: Oriola Oy. Jälleenmyynti: Apteekit ympäri Suomen (tilattavissa kaikista apteekeista) 

La Roche-Posay

Respectissime Extension -ripsiväri
Pidentävä ja erotteleva ripsiväri, jonka hellävarainen koostumus sopii erityisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Hajusteeton, vesiliukoinen koostumus.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: L'Oréal Finland Oy, Espoo, Kuluttajaneuvonta: puh. 075 758 000, neuvonta@loreal.com, https://www.laroche-posay.fi/  Jälleenmyynti: apteekit

Lumene

Lumene Stay Meikkivoide SK30
Hoitava, puolipeittävä meikkivoide, joka antaa pitkäkestoisen ja kuulaan mattapintaisen lopputuloksen, joka tuntuu kuin toiselta iholta. Antioksidanttipitoisen pohjoisen variksenmarjan, kosteuttavan betaiinin ja pohjoisen lähdeveden yhdistelmä hoitaa ihoa. Luonnollinen mineraaliaurinkosuoja auttaa suojaamaan ihoa auringon haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä. Lopputulos pysyy virheettömänä kaikissa sääolosuhteissa ja kestää jopa hikoilun. Hajusteeton koostumus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Lumene Blueberry Sensitive Mascara

Hoitava Blueberry Sensitive Mascara on suunniteltu erityisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Mascara jättää ripset luonnollisen pitkän ja runsaan näköisiksi. Hajusteeton koostumus on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa ja levittyy vaivattomasti pienen muoviharjan avulla jättäen ripset pidemmän ja runsaamman näköisiksi. Mascara on erityisen hellävarainen silmille ja se voidaan poistaa helposti lämpimällä vedellä. Sisältää suomalaista mustikkaa ja ultra-puhtaita mustia pigmenttejä.

Lumene Blueberry Sensitive Volume Mascara
Tuuheuttava ripsiväri, joka on suunniteltu erityisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Mascara jättää ripset näyttävän tuuheiksi, ilman paakkuja ja se on helppo poistaa lämpimällä vedellä. Hajusteeton koostumus levittyy vaivattomasti tuuheuttavan muoviharjan avulla. Sisältää suomalaista mustikkaa ja ultra-puhtaita mustia pigmenttejä.

Lumene Blueberry Sensitive Silmärajauskynä
Pitkäkestoinen silmänrajauskynä, joka liukuu iholla pehmeästi ja antaa tarkan, intensiivisen lopputuloksen. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Sisältää pohjoista mustikkaöljyä. Vegaaninen koostumus.

Allergianäkökulma kaikissa tuotteissa: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksissaan eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Lumene Oy, PL 27, 02781 Espoo, puh. 0204 877100, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.
 

Sivua päivitetty viimeksi: 30.6.2023