Meikkituotteet

AVENE

Couvrance Eye brown pencil –kulmakynä

Couvrance Mascara - ripsiväri

Dermosil

Aurinkopuuteri
Dermosil Aurinkopuuteri (3688) on kasvoille tarkoitettu sävy, joka tuo kasvoille kauniin päivettyneen sävyn ja hehkun. Puuterihelmistä koostuva sävykokonaisuus on luonnollinen ja sopii kaikille. Tuotetta voi käyttää koko kasvoille, varjostusten tekemiseen tai poskipunan tavoin. Voit myös sipaista sävyä olkapäille ja dekolteen alueelle. Tuote on hajustamaton ja se sopii myös herkälle iholle.

Dip-in Kynsilakanpoistoaine
Dip-in Kynsilakanpoistoaine (3615) ei sisällä asetonia. Dip-in Kynsilakanpoistoaine poistaa kynsilakan hellävaraisesti. Dip-in Kynsilakanpoistoaine on kätevä - laitat sormenpäät purkkiin 15 sekunniksi ja pyörität kevyesti vaahtomuovia vastaan. Pakkaus 75 ml.

Duo Peitevoide
Peitevoide (3750) peittää ihon epätasaisuuksia, punoittavia kohtia ja silmänalusien tummuutta. Peitevoiteessa on kaksi sävyä, vaalea ja tummempi beige, joita yhdistämällä saat ihollesi oikeansävyisen peittävän voiteen.

Heleyttävä Meikinpohjustusvoide
Heleyttävä Meikinpohjustusvoide (3775) tuo kasvoille valoa ja kirkkautta. Tasoittaa ihon pintaa ja luo täydellisen pohjan meikille. Luonnollisen vaalea sävy, sisältää aavistuksen helmiäistä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

iDeal Kevyesti sävyttävä Päivävoide
iDeal Kevyesti sävyttävä Päivävoide (3699) yhdistää päivävoiteen hyödyt ja kevyen pigmentin, joka antaa kasvoille tasaisen neutraalin sävyn. Sopii vaaleasta keskitummalle ihosävylle.

iDeal Puuteri                                                                                                                           
Dermosil iDeal Puuteri (3763) on ainutlaatuinen tuote, joka sisältää runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia. Se ravitsee, suojaa ja kosteuttaa ihoa samalla, kun tuote antaa kasvoille pitkäkestoisen mattapinnan. Tuotteen sävy on lähes väritön, joten se sopii erinomaisesti kaiken sävyisille ihotyypeille ja sulautuu hyvin yhteen eri sävyisten pohjustusmeikkituotteiden kanssa.

Kulma- ja Ripsigeeli
Kulmä ja Ripsigeeli (9233) antaa ripsille tuuheutta ja kulmakarvoille tukea. Väritön geeli sopii käytettäväksi yksistään tai yhdessä ripsi- ja kulmavärin kanssa. Yksistään käytettynä tuote antaa ripsille tukea ja erottelee ne kauniisti. Ripsivärin alla se antaa ripsille tuuheamman vaikutelman. Levitä ripsiin ja anna kuivua ennen ripsivärin levittämistä. Kulmakarvoille tuote antaa pitoa ja auttaa myös kulmaväriä pysymään paikoillaan koko päivän ajan. Levitä geeliä kulmille ja muotoile sormien avulla haluttuun muotoon.

Kulmakynä
Antaa kulmille luonnollisen, pitkäkestoisen ja huolitellun lopputuloksen. Väri levittyy kynästä pehmeästi. Viimeistele lopputulos kynän harjaosan avulla. Kulmakynä löytyy kolmessa eri sävyssä: fair (3544), medium (3545) ja dark (3546).

Luomiväripaletti
Luomiväripaletissa (3928) on neljä perussävyä, jotka toimivat kauniin silmämeikin kulmakivinä. Maanläheisillä sävyillä luot helposti kauniin silmämeikin niin arkeen kuin juhlaan. Luomiväreissä on runsaasti pigmenttiä ja ne on helppo levittää.

Meikkivoide
Runsaspigmenttinen Meikkivoide kasvojen pohjameikin luomiseen pohjoismaiselle ihotyypille. Tasoittaa kasvojen ihon sävyeroja ja luo luonnollisen mattapinnan. Meikkivoide löytyy kolmessa eri sävyssä: fair (3715), medium (3716) ja deep (3717). Voide on pakattu hygieeniseen pumppupulloon.

Mineraalipuuteri
Dermosil Mineraalipuuteri on ainutlaatuinen meikkituote, joka käy yksistään käytettynä meikkipohjan luomiseen. Käyttönsä puolesta verrattavissa meikkivoiteeseen. Tuote on koostumukseltaan irtopuuteria, joka on valmistettu luonnon mineraaleista. Pienet mineraalihiukkaset heijastavat kevyesti valoa ja saavat ihon näyttämään raikkaalta, terveeltä ja luonnolliselta. Sopii puuteriksi myös erittäin aralle ihotyypille, jossa se peittää esim. punoitusta ja arpia. Saatavilla sävyt: fair (3680), medium (3681) ja deep (3682).

Moist Proof Kulmaväri
Moist proof Kulmavärin avulla luot luonnollisen ja kestävän kulmameikin. Voidemaisen koostumuksensa ansiosta tuote tarttuu ja levittyy kulmiin hyvin pitäen kulmakarvat siistinä. Kosteuden kestävän ominaisuutensa ansiosta Kulmaväri pysyy paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Sen poistamiseen riittää kuitenkin tavallinen meikinpoistoaine. Saatavilla sävyt: fair (3929) ja medium (3845)

Nestemäinen peiteväri
Dermosil Nestemäinen Peiteväri peittää tehokkaasti ja hellävaraisesti ihon pienet virheet, kuten tummat silmänaluset, näppylät ja punoittavat kohdat. Koostumuksensa ansiosta tuote on helppo levittää ja se pysyy hyvin paikoillaan. Peiteväri on pakattu kätevään pakkaukseen, jossa on mukana applikaattori. Applikaattorin avulla tuotetta on helppo annostella tarkasti haluttuun kohtaan. Saatavilla sävyt: light (3889) ja beige (3833)

Poskipuna
Kevyt poskipunasävy tuo kasvoille luonnollista hehkua ja korostaa poskipäitä. Levitä poskipunaa kasvoille siveltimen avulla ja häivytä rajat huolellisesti. Poskipunaa saatavilla kaksi herkullista sävyä: pink (3739) ja peach (3740).

Silmämeikin pohjustusvoide
Silmämeikin pohjustusvoide (3743) tasoittaa silmäluomien sävyä ja luo ihanteellisen pohjan luomivärille ja silmänrajauksille. Tuote korostaa luomivärin pigmenttiä ja antaa edellytykset entistä upeamman silmämeikin luomiseen. Voide pitää silmäluomet mattapintaisina, jonka ansiosta silmänrajaus ja luomiväri pysyvät paikoillaan koko päivän. Mattapinta ehkäisee myös ripsivärin tarttumista luomiin päivän aikana.

Silmänrajauskynät musta ja ruskea
Silmänrajauskynät Black (3656) ja Brown (3673) ovat miellyttäviä käyttää. Hellävarainen Silmänrajauskynä on runsaspigmenttinen, joten rajauksen teko sujuu vaivattomasti. Kynän avulla luot intensiivisen ja kestävän rajauksen. Kynää voi teroittaa.

Smoothing Aluslakka
Smoothing Aluslakka (3685) sopii erityisesti epätasaiselle ja ohuille kynsilla. Lakka täyttää pienet uurteet, tasoittaa kohoumat ja tekee pinnasta tasaisen ja kauniin. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai värillisten kynsilakkojen alla. Pakkaus 12ml:n lasipullo.

Trio Kulmaväri
Dermosil Trio Kulmaväri (9238) sisältää kaksi ruskean eri mattasävyä. Toinen sävyistä on hieman vaaleampi ja toinen tummempi. Triossa on mukana myös vaalea, helmiäistä sisältävä highlighter-sävy, jolla voit korostaa kulmakarvan alla olevaa aluetta. Voit korostaa sävyn avulla myös poskipäitä tai käyttää sävyä luomivärinä.
Pakkauksessa on mukana kätevä kaksipäinen sivellin, jonka toisessa päässä on highlighter-sävyn levitykseen tarkoitettu applikaattori ja toisessa päässä viistopäinen sivellin kulmavärin levittämistä varten.

Trio Peitevoide
Trio Peitevoide (3741) on kasvojen ihon sävyerojen tasoittamiseen kehitelty kolmea sävyä sisältävä peitevoidekokoinaisuus. Kellertävä sävy häivyttää tummia, sinertäviä ihoalueita, vaaleanpunertava sävy avartaa katsetta ja korostaa kasvonpiirteitä. Vihertävä sävy häivyttää ihon punaisuutta.

Valokynä
Valokynä (3859) korostaa, häivyttäa ja tasoittaa. Valokynän avulla voit peittää väsymyksen merkkejä ja ihon pieniä juonteita. Voide on kevyt ja sillä on kosteuttava vaikutus.

Väritön Huultenrajauskynä
Väritön Huultenrajauskynä (3778) takaa siistin ja tarkan huulimeikin. Rajaa huulet huomaamattomasti ja saa huulimeikkituotteet pysymään paikoillaan. Sopii käytettäväksi kaikenlaisten ja -sävyisten huulimeikkituotteiden kanssa.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Dermoshop Oy, Västanlidintie 50 / PL 3, 66201 Korsnäs, puh. 06-2804400, www.dermosil.fi Jälleenmyynti: Dermoshopin valmistamat tuotteet myydään Dermoshop Oy:n kautta suoramyyntinä, tiedustele yrityksestä lisää.

IDUN MINERALS

Jauhemainen mineraalimeikkipuuteri

Vain kuutta raaka-ainetta sisältävä jauhemainen meikkipohja, joka antaa valoa heijastavan, luonnollisen lopputuloksen. Ei tuki ihohuokosia vaan antaa ihon hengittää. Helppo levittää (Idun Minerals kabukisiveltimellä) ja helposti kerrostettavissa. Sopii kaikista herkkäihoisimmallekin. Sisältää luonnollisen aurinkosuojakertoimen SK15.

Idegran peiteaine (punaisuuden neutralisoija)

Matta, vihertävän sävyinen mineraalipeiteaine auttaa piilottamaan punoitusta, couperosaa, ruusufinniä ja näkyviä verisuonia. Hienojakoinen puuteri levittyy kasvoille helposti ja tasoittaa kasvojen sävyn.

Peitevoideduo Stradgyllen

Voidemainen, korkeapigmenttinen peiteaine, jolla voit peittää ihon pieniä virheitä ja tummia silmänalusia. Paletissa kaksi sävyä, joita voidaan sekoittaa.

Aurinkopuuteri Midnattsol

Kevyesti helmiäismäinen aurinkopuuteri antaa kasvoille luonnollisen hehkun. Hajusteeton, runsaspigmenttinen koostumus on helppo levittää.

Aurinkopuuteri Sommardröm

Matta aurinkopuuteri kasvojen muotoiluun. Antaa päivettyneen sävyn kasvoille. Hajusteeton, runsaspigmenttinen koostumus, joka on helppo levittää.

Puuterit

Puristepuuterit sopivat meikkipohjan kiinnittämiseen ja meikin korjailuun päivän aikana.
Tuva on läpikuultava mattapuuteri, joka sopii kaikille ihosävyille.
Tilda on helmiäispuuteri, joka sopii myös korostuspuuteriksi. Häivyttää pieniä juonteita. Läpikuultava sävy, joka sopii kaikille.

Ljuvlig, Vacker ja Underbar ovat pigmenttiä sisältäviä puristepuutereita. Valitse omalle ihollesi sopiva sävy.

Luomivärit

Korkeapigmenttinen luomiväri silmien korostamiseen. Helposti levittyvä koostumus, jota voidaan käyttää sekä kuivana että kostealla siveltimellä.

Luomiväripaletti Brunkulla

Nelisävyiseen palettiin on koottu kauniit sävyt luonnolliseen silmämeikkiin. Sisältää helmiäs- ja mattasävyjä. Runsaspigmenttinen koostumus on helppo levittää ja sitä voidaan käyttää kuivana ja kosteana.

Huulipunat

Katja, Stina, Alice, Elise, Filippa, Frida ja Ingrid Marie ovat kiiltopunia, joista saa huulille kaunista läpikuultavaa sävyä ja miellyttävää kiiltoa. Sisältää hoitavaa sheavoita ja pohjoismaista lakansiemenöljyä.

Hjortron, Krusbär ja Lingon ovat mattapunia, jotka ovat peittäviä. Kosteuttava koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä. Sisältää E-vitamiinia ja pohjoismaista lakansiemenöljyä.

Kulmakynät

Kulmakynä vahvistaa ja muotoilee kulmakarvoja. Saatavilla neljä sävyä: Björk, Ask, Lönn ja Pil.

Silfr ripsiväri

Silfr tekee ripsistä pitkät ja erotellut. Sopii herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille.

Valokynät Havre ja Raps

Valokynä, joka kirkastaa ja peittää samaan aikaan. Raps taittaa keltaiseen ja sopii lämpimille ihonsävyille. Havre on pohjasävyltään roosa ja sopii kylmille ihonsävyille.

Allergianäkökulma: tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Idun Minerals Stockholm. Maahantuonti: Letsfaceit Nordic Oy, Teknobulevardi 3-5, 01350 Vantaa. Jälleenmyynti: Apteekit ympäri Suomen (tilattavissa kaikista apteekeista)

La Roche-Posay

Respectissime Densifieur -ripsiväri
Tuuheuttava ja erotteleva ripsiväri, jonka hellävarainen ja ripsiä hoitava koostumus sopii erityisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Hajusteeton, vesiliukoinen, erittäin hyvin siedetty koostumus. Värit: musta ja ruskea. Pakkauskoko: 8,3 ml.

Respectissime Extension -ripsiväri
Pidentävä ja erotteleva ripsiväri, jonka hellävarainen ja ripsiä hoitava koostumus sopii erityisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Hajusteeton, vesiliukoinen, erittäin hyvin siedetty koostumus. Värit: musta ja ruskea. Pakkauskoko: 8,4 ml.

Physiological Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistoaine
Silmämeikinpoistoaine, joka poistaa silmämeikin hellävaraisesti ja tehokkaasti (ei vedenkestävää silmämeikkiä). Tuotteen ihoystävällinen pH ja tarkkaan valitut raaka-aineet takaavat parhaan mahdollisen siedettävyyden myös herkille silmille. Pakkauskoko: 125 ml.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: L'Oréal Finland Oy, Niittykatu 6B, 02200 Espoo, p. (09) 452631, www.loreal.fi, www.laroche-posay.fi Jälleenmyynti: Hyvin varustetut apteekit.

Lumene

Lumene Nordic Chic Sensitive Touch Mascara
Luonnollisen pitkät ja tuuheat ripset - hellävaraisesti. Nordic Chic Sensitive Touch Ripsivärin hajusteeton, hellävarainen koostumus sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Nordic Chic Sensitive Touch Mascara on helppo puhdistaa runsaalla lämpimällä vedellä silmiä ärsyttämättä.

Allergianäkökulma kaikissa tuotteissa: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksissaan eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Lumene Oy, PL 27, 02781 Espoo, puh. 0204 877100, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.

Youngblood

Lipgloss - huulikiilteet
Uudet huulikiilteet, jotka tekevät huulista kiiltävät ja täyteläiset. Korkealaatuinen koostumus kestää pitkään, olematta tahmea. Sisälätää auringonkukan siemenöljyä ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat ja suojaavat huulia menettämästä omaa kosteuttaan.

Mineral Radiance sundance -aurinkopuuteri
Silkkinen mineraaliaurinkopuuteri, joka antaa iholle terveen ja raikkaan värisävyn. Sopii käytettäväksi ympäri vuoden. Saatavana 2 eri värisävyä.

Natural Mineral Foundation, Loose -irtopuuteri
Hajusteeton silkkimäinen puuteri, joka on samalla meikkivoide, peiteväri sekä puuteri. Tuote levittyy helposti kaikille ihotyypeille ja peittää ihovirheitä kauniisti. Ei tuki huokosia, vaan jättää ihon luonnollisen näköiseksi.

Natural Mineral Foundation, Pressed -puristepuuteri
Hajusteeton puristepuuteri, joka hillitsee ihon ajoittaista kiiltoa ja rasvaisuutta jättäen iholle mattapintaisen vaikutelman. Tuote sopii meikin korjailuun ja sitältää paljon pigmenttiä, joten sitä tarvitaan hyvin vähän kerrallaan. Näin sopii myös ihovirheiden peittoon.

Mineral Rice Setting Powder -jauhepuuteri
Hajusteeton mineraalipohjainen puuteri, jossa mukana riisi- ja maissitärkkelystä. Ei sisällä talkkia. Tuote on erittäin kevyt ja läpikuultava ja sopii irtopuuterin alle, jolloin se tasoittaa erinomaisesi ihon värivirheet. Tuote tekee meikistä pitkäkestoisen. Saatavana 3 värisävyä.

Ultimate Concealer -peiteväri
Hajusteeton kermamaisen pehmeä peiteväri, joka täysin tai halutessa vain kevyesti jättäen iholle luonnollisen tuloksen. Sisältää C ja E vitamiinia, jotka häivyttää tummia renkaita ja ihon juonteita. Valoaheijastavat mineraalit saavat tuotteessa ihon näyttämään tasaiselta.

Lunar Dust -meikkipuuteri
Hajusteeton valoa heijastava puuteri, joka sopii käytettäväksi sekä kasvoilla, että vartalolla. Tuote on kimallepuuteri, jota käytetään ihon korostamiseen ja meikin viimeistelyyn. Saatavana 3 värisävyä.

Crushed Mineral Blush - poskipuna
Mineraaliposkipuna, joka antaa kevyen, luonnollisen ja terveen hehkun iholle. Sopii käytettäväksi myös silmäluomile ja huulille. Ei sisällä liikaa pigmenttiä, joten se levittyy helposti, eikä jätä jyrkkiä rajoja. Saatavana 3 Allergiatunnus värisävyä.

Pressed Mineral Blush - puuteriposkipuna
Hajusteeton puuteriposkipuna, joka sopii hyvin herkälle iholle. Saatavana 3 eri Allergiatunnus-sävyä.

Lip Liner -huulten rajauskynä
Hajusteeton. Huulia kosteuttava.

Crushed Mineral Eyeshadow - luomiväri
Hajusteeton tuote, joka on valmistettu puhtaista murskatuista mineraaleista ja tästä syystä pysyy pitkään iholla. Värin voi myös kostuttaa. Saatavilla 19 sävyä.

Eyeliners -rajauskynät
Hajusteeton silmämeikin rajauskynä, joka on pehmeä, hellävarainen ja pitkäkestoinen. Saatavilla mustana, harmaana ja ruskeana.

Pressed Mineral Eyeshadow Quads -luomivärit
Allergianäkökulma kaikissa tuotteissa: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Edustaja: Carpelan Cosmetics Finland, Kvevlaxvägen 2, 66530 Kvevlax, puh.06-3464474, sähköposti ccf@carpelancosmetics.fi. Ks. jälleenmyyjät: www.youngblood.fi.