Meikkituotteet

AVENE

Couvrance Eye brown pencil –kulmakynä

Couvrance Mascara - ripsiväri

Dermosil

Aurinkopuuteri
Dermosil Aurinkopuuteri (3688) on kasvoille tarkoitettu sävy, joka tuo kasvoille kauniin päivettyneen sävyn ja hehkun. Puuterihelmistä koostuva sävykokonaisuus on luonnollinen ja sopii kaikille. Tuotetta voi käyttää koko kasvoille, varjostusten tekemiseen tai poskipunan tavoin. Voit myös sipaista sävyä olkapäille ja dekolteen alueelle. Tuote on hajustamaton ja se sopii myös herkälle iholle.

Dip-in Kynsilakanpoistoaine
Dip-in Kynsilakanpoistoaine (3615) ei sisällä asetonia. Dip-in Kynsilakanpoistoaine poistaa kynsilakan hellävaraisesti. Dip-in Kynsilakanpoistoaine on kätevä - laitat sormenpäät purkkiin 15 sekunniksi ja pyörität kevyesti vaahtomuovia vastaan. Pakkaus 75 ml.

Duo Peitevoide
Peitevoide (3750) peittää ihon epätasaisuuksia, punoittavia kohtia ja silmänalusien tummuutta. Peitevoiteessa on kaksi sävyä, vaalea ja tummempi beige, joita yhdistämällä saat ihollesi oikeansävyisen peittävän voiteen.

Heleyttävä Meikinpohjustusvoide
Heleyttävä Meikinpohjustusvoide (3775) tuo kasvoille valoa ja kirkkautta. Tasoittaa ihon pintaa ja luo täydellisen pohjan meikille. Luonnollisen vaalea sävy, sisältää aavistuksen helmiäistä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

iDeal Kevyesti sävyttävä Päivävoide
iDeal Kevyesti sävyttävä Päivävoide (3699) yhdistää päivävoiteen hyödyt ja kevyen pigmentin, joka antaa kasvoille tasaisen neutraalin sävyn. Sopii vaaleasta keskitummalle ihosävylle.

iDeal Puuteri                                                                                                                           
Dermosil iDeal Puuteri (3763) on ainutlaatuinen tuote, joka sisältää runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia. Se ravitsee, suojaa ja kosteuttaa ihoa samalla, kun tuote antaa kasvoille pitkäkestoisen mattapinnan. Tuotteen sävy on lähes väritön, joten se sopii erinomaisesti kaiken sävyisille ihotyypeille ja sulautuu hyvin yhteen eri sävyisten pohjustusmeikkituotteiden kanssa.

Kulma- ja Ripsigeeli
Kulmä ja Ripsigeeli (9233) antaa ripsille tuuheutta ja kulmakarvoille tukea. Väritön geeli sopii käytettäväksi yksistään tai yhdessä ripsi- ja kulmavärin kanssa. Yksistään käytettynä tuote antaa ripsille tukea ja erottelee ne kauniisti. Ripsivärin alla se antaa ripsille tuuheamman vaikutelman. Levitä ripsiin ja anna kuivua ennen ripsivärin levittämistä. Kulmakarvoille tuote antaa pitoa ja auttaa myös kulmaväriä pysymään paikoillaan koko päivän ajan. Levitä geeliä kulmille ja muotoile sormien avulla haluttuun muotoon.

Kulmakynä
Antaa kulmille luonnollisen, pitkäkestoisen ja huolitellun lopputuloksen. Väri levittyy kynästä pehmeästi. Viimeistele lopputulos kynän harjaosan avulla. Kulmakynä löytyy kolmessa eri sävyssä: fair (3751), medium (3752) ja dark (3753).

Kynsilakankorjauskynä
Kynsilakankorjauskynän (3709) avulla siistit kynsinauhoille tai sormien iholle levinneen kynsilakan tarkasti. Mukana kolme vaihtokärkeä, joita voi puhdistaa kynsilakanpoistoaineella.

Kynsilakanpoistoaine varpaankynsille
Kynsilakanpoistoaine varpaankynsille (9212) on hellävarainen tuote kynsilakan poistoon. Asetoniton Kynsilakanpoistoaine on pakattu riittoisaan 100ml:n pulloon.

Meikinkorjauskynä
Meikinkorjauskynä (3708) on kätevä tuote kasvomeikin huolitteluun. Meikinkorjauskynän kapean ja miellyttävän pehmeän kärjen avulla siistit esimerkiksi silmien rajaukset tai luomeen tarttuneen ripsivärin. Mukana kolme vaihtokärkeä.

Meikkivoide
Runsaspigmenttinen Meikkivoide kasvojen pohjameikin luomiseen pohjoismaiselle ihotyypille. Tasoittaa kasvojen ihon sävyeroja ja luo luonnollisen mattapinnan. Meikkivoide löytyy kolmessa eri sävyssä: fair (3715), medium (3716) ja deep (3717). Voide on pakattu hygieeniseen pumppupulloon.

Mineraalipuuteri
Dermosil Mineraalipuuteri on ainutlaatuinen meikkituote, joka käy yksistään käytettynä meikkipohjan luomiseen. Käyttönsä puolesta verrattavissa meikkivoiteeseen. Tuote on koostumukseltaan irtopuuteria, joka on valmistettu luonnon mineraaleista. Pienet mineraalihiukkaset heijastavat kevyesti valoa ja saavat ihon näyttämään raikkaalta, terveeltä ja luonnolliselta. Sopii puuteriksi myös erittäin aralle ihotyypille, jossa se peittää esim. punoitusta ja arpia. Saatavilla sävyt: fair (3680), medium (3681) ja deep (3682).

Perfect Finish Päällyslakka
Perfect Finish Päällyslakka (3686) antaa kauniin kiillon ja kestävän pinnan. Päällyslakka on väritön kynsilakka kynsien lakkaamiseen ja värillisen kynsilakan suojaamiseen. Lakka kuivuu nopeasti ja suojaa värillistä kynsilakkaa halkeilemiselta ja värin haalistumiselta. Pakkaus 12 ml:n lasipullo.

Poskipuna
Kevyt poskipunasävy tuo kasvoille luonnollista hehkua ja korostaa poskipäitä. Levitä poskipunaa kasvoille siveltimen avulla ja häivytä rajat huolellisesti. Poskipunaa saatavilla kaksi herkullista sävyä: pink (3739) ja peach (3740).

Silmänrajauskynät musta ja ruskea
Silmänrajauskynät Black (3656) ja Brown (3673) ovat miellyttäviä käyttää. Hellävarainen Silmänrajauskynä on rusaspigmenttinen, joten rajauksen teko sujuu vaivattomasti. Kynän avulla luot intensiivisen ja kestävän rajauksen. Kynää voi teroittaa.

Smoothing Aluslakka
Smoothing Aluslakka (3685) sopii erityisesti epätasaiselle ja ohuille kynsilla. Lakka täyttää pienet uurteet, tasoittaa kohoumat ja tekee pinnasta tasaisen ja kauniin. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai värillisten kynsilakkojen alla. Pakkaus 12ml:n lasipullo.

Trio Kulmaväri
Dermosil Trio Kulmaväri (9238) sisältää kaksi ruskean eri mattasävyä. Toinen sävyistä on hieman vaaleampi ja toinen tummempi. Triossa on mukana myös vaalea, helmiäistä sisältävä highlighter-sävy, jolla voit korostaa kulmakarvan alla olevaa aluetta. Voit korostaa sävyn avulla myös poskipäitä tai käyttää sävyä luomivärinä.
 Pakkauksessa on mukana kätevä kaksipäinen sivellin, jonka toisessa päässä on highlighter-sävyn levitykseen tarkoitettu aplikaattori ja toisessa päässä viistopäinen sivellin kulmavärin levittämistä varten.

Trio Luomiväri chocolate
Dermosil Trio Luomiväri chocolate (3655) sisältää kolme kaunista sävyä, joita voit käyttää yhdessä tai erikseen. Monipuoliset sävyt levittyvät luomelle tasaisesti ja väri pysyy hyvin paikoillaan. Luomivärit tuntuvat luomilla miellyttäviltä ja luonnollisilta. Chocolaten herkullisen trioon kuuluvat luonnonvaalean, vaaleanruskean sekä tummanruskean sävyt. Luomivärit on pakattu tyylikkääseen mustaan rasiaan, jossa on mukana myös kaksipäinen aplikaattori luomivärin levitystä varten.

Trio Luomiväri liquorice
Dermosil Trio Luomiväri liquorice (3654) sisältää kolme kaunista sävyä, joita voit käyttää yhdessä tai erikseen. Monipuoliset sävyt levittyvät luomelle tasaisesti ja väri pysyy hyvin paikoillaan. Luomivärit tuntuvat luomilla miellyttäviltä ja luonnollisilta. Liquorice-rasia sisältää valkoisen, vaaleanharmaan sekä tummanharmaan luomivärin. Luomivärit on pakattu tyylikkääseen mustaan rasiaan, jossa on mukana myös kaksipäinen aplikaattori luomivärin levitystä varten.

Trio Peitevoide
Trio Peitevoide (3741) on kasvojen ihon sävyerojen tasoittamiseen kehitelty kolmea sävyä sisältävä peitevoidekokoinaisuus. Kellertävä sävy häivyttää tummia, sinertäviä ihoalueita, vaaleanpunertava sävy avartaa katsetta ja korostaa kasvonpiirteitä. Vihertävä sävy häivyttää ihon punaisuutta.

Valokynät fair ja medium
Valokynä fair (3505) ja medium (3567) korostavat, häivyttävät ja tasoittavat. Valokynän avulla voit peittää väsymyksen merkkejä ja ihon pieniä juonteita. Voide on kevyt ja sillä on kosteuttava vaikutus.

Väritön Huultenrajauskynä
Väritön Huultenrajauskynä (3778) takaa siistin ja tarkan huulimeikin. Rajaa huulet huomaamattomasti ja saa huulimeikkituotteet pysymään paikoillaan. Sopii käytettäväksi kaikenlaisten ja -sävyisten huulimeikkituotteiden kanssa.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Dermoshop Oy, Västanlidintie 50 / PL 3, 66201 Korsnäs, puh. 06-2804400, www.dermoshop.com, Jälleenmyynti: Dermoshopin valmistamat tuotteet myydään Dermoshop Oy:n kautta suoramyyntinä, tiedustele yrityksestä lisää.

La Roche-Posay

Respectissime Densifieur -ripsiväri
Tuuheuttava ja erotteleva ripsiväri, jonka hellävarainen ja ripsiä hoitava koostumus sopii erityisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Hajusteeton, vesiliukoinen, erittäin hyvin siedetty koostumus. Värit: musta ja ruskea. Pakkauskoko: 8,3 ml.

Respectissime Extension -ripsiväri
Pidentävä ja erotteleva ripsiväri, jonka hellävarainen ja ripsiä hoitava koostumus sopii erityisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Hajusteeton, vesiliukoinen, erittäin hyvin siedetty koostumus. Värit: musta ja ruskea. Pakkauskoko: 8,4 ml.

Physiological Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistoaine
Silmämeikinpoistoaine, joka poistaa silmämeikin hellävaraisesti ja tehokkaasti (ei vedenkestävää silmämeikkiä). Tuotteen ihoystävällinen pH ja tarkkaan valitut raaka-aineet takaavat parhaan mahdollisen siedettävyyden myös herkille silmille. Pakkauskoko: 125 ml.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: L'Oréal Finland Oy, Niittykatu 6B, 02200 Espoo, p. (09) 452631, www.loreal.fi, www.laroche-posay.fi Jälleenmyynti: Hyvin varustetut apteekit.

Lumene

SensitiveTouch -silmämeikkikynä
Silmämeikkikynä, joka ei ärsytä silmiä ja sopii myös herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Suomalainen pellavan siemenöljy rauhoittaa ja hoitaa herkkää silmäluomen ihoa.

SensitiveTouch -puhdistusliinat
Hellävaraiset puhdistusliinat puhdistavat kasvot ja vesiliukoisen meikin muutamalla pyyhkäisyllä. Alkohollittomat ja hajusteettomat liinat sopivat hyvin myös herkän ihon puhdistukseen. Ei tarvitse huuhdella. Pakkaus sisältää 10 puhdistusliinaa.

SensitiveTouch Hellävarainen Puhdistusemulsio
Normaalille, herkälle ja kuivalle iholle suunniteltu täyteläinen, hajusteeton emulsio, joka puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja meikin hellävaraisen tehokkaasti. Pakkauskoko 200 ml.

SensitiveTouch Hellävarainen Kasvovesi
Normaalille ja herkälle iholle suunniteltu mieto alkoholiton ja hajusteeton kasvovesi, joka viimeistelee ihon puhdistuksen. Pakkauskoko 200 ml.

Sensitive Touch Kosteuttava päivävoide  
Tuttu ja suosittu päivävoide on nyt uutuuspakkauksessa. Normaalille ja kuivalle iholle suunniteltu tuote, joka vähentää ihon punoitusta sekä kiristävää tunnetta. Suojaa myös ympäristön aiheuttamia ärsytystekijöitä vastaan. Pakkaus 50 ml.

Sensitive Touch Rauhoittava yövoide
Vahvistaa ihon omia puolustusmekanismeja ja suojaa ihoa ympäristön aiheuttamia ärsytystekijöitä sekä ennenaikaista vanhenemista vastaan. Auttaa myös ihoa palautumaan päivän rasituksista, vähentää ihon punoitusta sekä kiristävää tunnetta. Pakkaus 50 ml.

Sensitive Touch Rauhoittava Silmänympärysvoide
Hajusteeton ja hellävarainen silmänympärysvoide, vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa ja antaa siten tehokkaan avun tummia silmänympäryksiä vastaan. Rahoittaa, ravintee ja suoja ihoa. Pakkaus 15 ml.

Sensitive Touch Rauhoittava Kosteusnaamio
Hajusteeton ja ensimmäinen kosteusnaamio, jolle on myönnetty Allergiatunnus. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti vaativan herkän ja couperosa-ihon erityistarpeisiin. Vähtenää ihon punoitusta ja kuumotusta. Tehokosteuttaa, jolloin iho on hetkessä pehmeä ja hyvinvoiva. Pakkaus 75 ml.

Sensitive Touch Kosteusvoide normaalille ja sekaiholle
Normaalin ja sekaihon uutuuskosteusvoide, joka tasapainottaa ja vahvistaa ihoa. Suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta ärsytystekijöiltä ja ennenaikasta vanhenemista vastaan. Pakkaus 50 ml.

Sensitive Eyes - ripsiväri
Hajusteeton ja ensimmäinen ripsiväri, jolle on myönnetty Allergiatunnus. Tuote on kehitetty erityisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Tuote erottelee ripset hyvin ja antaa niille kaarevuutta. Saatavilla kolme eri värisävyä: musta, ruskea ja sininen.

Allergianäkökulma kaikissa tuotteissa: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksissaan eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Lumene Oy, PL 27, 02781 Espoo, puh. 0204 877100, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.

Youngblood

Lipgloss - huulikiilteet
Uudet huulikiilteet, jotka tekevät huulista kiiltävät ja täyteläiset. Korkealaatuinen koostumus kestää pitkään, olematta tahmea. Sisälätää auringonkukan siemenöljyä ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat ja suojaavat huulia menettämästä omaa kosteuttaan.

Mineral Radiance sundance -aurinkopuuteri
Silkkinen mineraaliaurinkopuuteri, joka antaa iholle terveen ja raikkaan värisävyn. Sopii käytettäväksi ympäri vuoden. Saatavana 2 eri värisävyä.

Natural Mineral Foundation, Loose -irtopuuteri
Hajusteeton silkkimäinen puuteri, joka on samalla meikkivoide, peiteväri sekä puuteri. Tuote levittyy helposti kaikille ihotyypeille ja peittää ihovirheitä kauniisti. Ei tuki huokosia, vaan jättää ihon luonnollisen näköiseksi.

Natural Mineral Foundation, Pressed -puristepuuteri
Hajusteeton puristepuuteri, joka hillitsee ihon ajoittaista kiiltoa ja rasvaisuutta jättäen iholle mattapintaisen vaikutelman. Tuote sopii meikin korjailuun ja sitältää paljon pigmenttiä, joten sitä tarvitaan hyvin vähän kerrallaan. Näin sopii myös ihovirheiden peittoon.

Mineral Rice Setting Powder -jauhepuuteri
Hajusteeton mineraalipohjainen puuteri, jossa mukana riisi- ja maissitärkkelystä. Ei sisällä talkkia. Tuote on erittäin kevyt ja läpikuultava ja sopii irtopuuterin alle, jolloin se tasoittaa erinomaisesi ihon värivirheet. Tuote tekee meikistä pitkäkestoisen. Saatavana 3 värisävyä.

Ultimate Concealer -peiteväri
Hajusteeton kermamaisen pehmeä peiteväri, joka täysin tai halutessa vain kevyesti jättäen iholle luonnollisen tuloksen. Sisältää C ja E vitamiinia, jotka häivyttää tummia renkaita ja ihon juonteita. Valoaheijastavat mineraalit saavat tuotteessa ihon näyttämään tasaiselta.

Lunar Dust -meikkipuuteri
Hajusteeton valoa heijastava puuteri, joka sopii käytettäväksi sekä kasvoilla, että vartalolla. Tuote on kimallepuuteri, jota käytetään ihon korostamiseen ja meikin viimeistelyyn. Saatavana 3 värisävyä.

Crushed Mineral Blush - poskipuna
Mineraaliposkipuna, joka antaa kevyen, luonnollisen ja terveen hehkun iholle. Sopii käytettäväksi myös silmäluomile ja huulille. Ei sisällä liikaa pigmenttiä, joten se levittyy helposti, eikä jätä jyrkkiä rajoja. Saatavana 3 Allergiatunnus värisävyä.

Pressed Mineral Blush - puuteriposkipuna
Hajusteeton puuteriposkipuna, joka sopii hyvin herkälle iholle. Saatavana 3 eri Allergiatunnus-sävyä.

Lip Liner -huulten rajauskynä
Hajusteeton. Huulia kosteuttava.

Crushed Mineral Eyeshadow - luomiväri
Hajusteeton tuote, joka on valmistettu puhtaista murskatuista mineraaleista ja tästä syystä pysyy pitkään iholla. Värin voi myös kostuttaa. Saatavilla 19 sävyä.

Eyeliners -rajauskynät
Hajusteeton silmämeikin rajauskynä, joka on pehmeä, hellävarainen ja pitkäkestoinen. Saatavilla mustana, harmaana ja ruskeana.

Pressed Mineral Eyeshadow Quads -luomivärit
Allergianäkökulma kaikissa tuotteissa: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Edustaja: Carpelan Cosmetics Finland, Kvevlaxvägen 2, 66530 Kvevlax, puh.06-3464474, sähköposti ccf@carpelancosmetics.fi. Ks. jälleenmyyjät: www.youngblood.fi.