Pesu- ja puhdistusaineet

Pesu- ja puhdistusaineet

Diversey (laitoskäyttöön)

Diversey on saanut Allergiatunnuksen seuraaviin ammattikäyttösiivoukseen (toimistot, laitokset, julkiset tilat jne.) tarkoitettuihin tuotteisiin.

Diversey lattian puhdistava hoitoaine
Kiillotettava, kerrostumaton lattioiden puhdistus- ja hoitoaine käsi- ja konemenetelmiin. Matalavaahtoinen. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin. Hyvä puhdistuskyky, kuivuu nopeasti jälkiä jättämättä. Pakkaukset 1 l pullo ja 5 l kannu.

Jontec 300 free
Malatavaahtoinen heikosti emäksinen yleispuhdistusaine vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin. Pakkaukset 1L pullo ja 5L kannu. Tuote voidaan annostella myös annostelulaitteen avulla annospusseista, uudet pakkauskoot ovat 1,5L ja 2,5L suljetut annospussit.

Jontec 300 free conc.
Matalavaahtoinen neutraali yleispuhdistusainetiiviste vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin. Osa EXACT-annostelu- ja pakkausjärjestelmää. Nopeavaikutteinen. Pakkaukset 1 l ja 5 l.

Jontec Tensol free
Lattioiden puhdistus- ja hoitoaine siivoustekstiilien kostutukseen. Annostellaan automaattisesti pyykinpesukoneeseen. Muodostaa lattiapinnalle askelvarman ja likaa hylkivän pinnan. Matalavaahtoinen. Pakkaus 10 l kannu.

Jontec Tensol free conc.
Kerrostumaton puhdistus- ja hoitoainetiiviste vahatuille ja vahaamattomille vettä sietäville lattiapinnoille. Muodostaa askelvarman ja likaa hylkivän pinnan. Matalavaahtoinen ja soveltuu sekä käsi- ja konemenetelmiin. Osa EXACT-annostelu- ja pakkausjärjestelmää. Pakkaukset 1L ja 5L sekä 1,5L ja 2,5L suljetut annospussit.

Jontec Forward free
Matalavaahtoinen tehopuhdistusaine vettä sietävien kovien pintojen puhdistukseen. Soveltuu erityisesti myös vahattujen lattioiden pintapuhdistukseen sekä UHS-hoitoon. Monikäyttöinen huuhteluvapaa. Pakkaus 5L kannu ja 1,5L ja 2,5L suljetut annospussit.

Sani Calc free
Saostumienpoistoaine kaikille happamia aineita kestäville koville pinnoille. Hyvä puhdistusteho. Kehitetty erityisesti seinä- ja lattiapintojen kalkinpoistoon. Pakkaus 1 l pullo ja 5L kannu.

Suma Degreaser Pur-Eco D3.9    
Käyttövalmis emäksinen rasvanpoistoaine rasvan, öljyn ja karstan irroittamiseen keittiölaitteista. Kaikille vettä ja emäksiä sietäville koville pinnoille.

Suma Gel Force D3.2
Emäksinen geelimäinen tehopuhdistaja rasvalian poistoon keittiölaitteista ja pinnoilta. Erinomainen myös märkätilojen puhdistuksessa. Kaikille vettä ja emäksiä sietäville koville pinnoille.

Suma Multi D2
Tehokas heikosti emäksinen yleispuhdistusaine kaikkien kovien pintojen puhdistukseen.

Suma Nova Pur-Eco L6
Nestemäinen koneastianpesuaine automaattiseen annosteluun. Pakkauskoot 10L, 20L, 10L SafePack, 200L ja 800L.

Suma Total Pur-Eco conc D2.4. conc    
Tehokas, lievästi hajustettu yleispuhdistusaine ruuanvalmistustilojen kovien pintojen ja laitteiden puhdistukseen. Tiiviste, Divermite S ja DQFM -annostelijaan.   

Suma Ultra Pur-Eco L2
Nestemäinen koneastianpesuaine automaattiseen annosteluun. Pakkauskoot 2x5L, 10L, 20L, 10L SafePack, 200L ja 800L.

Suma Alu free L10
Nestemäinen koneastianpesuaine automaattiseen annosteluun. Pakkauskoot 10L ja 200L.

Suma RevoFlow Max P2
Raemainen koneastianpesuaine automaattiseen annosteluun. Pakkauskoot 3x4,5kg.

Suma Revoflow Max Pur-Eco P2
Rakeistettu pesuaine, joka soveltuu kaikentyyppisiin astianpesukoneisiin. Irroittaa tehokkaasti likaa ja estää kalkkisaostumien muodostumista. Annostellaan turvallisen ja helppokäyttöisen Revoflow-annostelujärjestelmä avulla. Pakkauskoot 3x4,5 kg.

Suma Select Pur-Eco A7
Tiivistetty, matalavaahtoinen, nestemäinen huuhtelukirkaste koneastianpesuun. Pakkauskoot 1x10L.

Suma Select free A7
Tiivistetty, nestemäinen ja matalavaahtoinen huuhtelukirkaste kaikentyyppisiin astianpesukoneisiin. Alentaa tehokkaasti loppuhuuteluveden pintajännitystä, estäen näin pisarajälkien muodostumista ja nopeuttaen astioiden kuivumista. Annostellaan annostelulaitteen tai astianpesukoneen oman annostelupumpun avulla. Pakkauskoot 2x5L, 20L ja 200L.

Suma RevoFlow Perfect A17
Nestemäinen huuhtelukirkaste automaattiseen annosteluun. Pakkauskoot 3x4,5kg.

Suma Revoflow Perfect Pur-Eco A17
Tiivistetty, nestemäinen, matalavaahtoinen huuhtelukirkaste kaikentyyppisiin astianpesukoneisiin. Alentaa tehokkaasti loppuhuuteluveden pintajännitystä, estäen näin pisarajälkien muodostumista ja nopeuttaen astioiden kuivumista. Annostellaan turvallisen ja helppokäyttöisen Revoflow-annostelujärjestelmä avulla. Pakkauskoot 3x4 l.

Suma Star Pur-Eco D1
Nestemäinen käsiastianpesuaine. Tiivistetty, neutraali asitanpesu- ja yleispuhdistusaine, joka irrottaa hyvin rasvan ja kiinni kuivuneen lian. Huuhtoutuu helposti, eikä jätä raitoja.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Diversey Oy, Kaurakatu 48 B, 20740 Turku, puh. 020 747 4200 Jälleenmyynti:  Siivoustukku SilläSiisti Oy, Novakari Oy, Pamark Oy, Tarpal Ky, Konsultointi ja siivoustarvikemyynti KOSIMI, M-J Kauppi Oy, Muovitarvike Kuisma Oy, Siivoustupa Ky, Vespal Oy, Rannikon Siivoustukku Oy ja lukuisat muut, joista voi tiedustella lisää suoraan Diverseyltä.

HETI (ammattikäyttöön)

HETI Yleispesu Joutsen
Hajustamaton ja väriaineeton HETI Yleispesu Joutsen sopii kaikkien vettä sietävien pintojen ylläpito- ja peruspuhdistukseen. Tuotetta voidaan käyttää myös vahattujen lattioiden pintapesuun. Hajustamaton HETI Yleispesu Joutsen sopii käytettäväksi sekä käsi- että konemenetelmissä. Pakkauskoot 1 L, 2 L ja 5 L

HETI Sapu Joutsen
Hajustamaton ja väriaineeton HETI Sapu Joutsen sopii saniteetti- ja saunatilojen päivittäiseen puhdistukseen. Tuote soveltuu useimmille kosteissa tiloissa esiintyville pintamateriaaleille, kuten keraamisille laatoille, posliini-, lasi- ja teräspinnoille. Pakkauskoot 1 L, 2 L ja 5 L

HETI Kapu Joutsen
Hapan puhdistusaine HETI Kapu Joutsen soveltuu käytettäväksi kaikille happamia aineita kestäville koville pinnoille. HETI Kapu Joutsen puhdistaa saostumat ja ruosteen kaakeli-, saniteettiposliini- ja teräspinnoilta. Tuote on hajustamaton ja väriaineeton. Pakkauskoot 1 L ja 5 L

HETI Raspo Joutsen
Hajustamaton ja väriaineeton HETI Raspo Joutsen poistaa tehokkaasti kiinnittyneen rasvan ja valkuaislian. HETI Raspo Joutsen on sopiva vaihtoehto lattioiden, koneiden ja työvälineiden puhdistukseen mm. suurkeittiöissä ja elintarviketeollisuudessa. Tuote irrottaa tehokkaasti rasvan, valkuaispitoisen lian, noen jne. ja soveltuu käytettäväksi painepesuun, vaahtopesuun ja käsimenetelmiin. Pakkauskoot 1 L ja 5 L

HETI Moniteho Joutsen
Hajustamaton ja väriaineeton HETI Moniteho Joutsen sopii kaikkien kovien pintojen puhdistus- ja hoitoaineeksi ylläpitosiivoukseen, käsi- että konemenetelmiin. Pakkauskoot 1 L ja 5 L.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Berner Oy, Hitsaajankatu 24, 00810 Helsinki, puh. 0207 9100 Myynti: proshop.berner.fi ja alan jälleenmyyjät

Kiilto

Kotimainen johtava puhdistusalan valmistaja on saanut Allergiatunnuksen kaikille uusille hajusteettomille Kiilto Airi -tuotteille.

Kiilto Airi WC-Geeli
Poistaa tehokkaasti likaa ja saostumia wc:ssä. Tarkoitetu koko wc pöntön puhdistukseen, myös ulkopinnoille ja reunoille. Pakkauskoko 0,75 L.

Kiilto Airi Kodinpuhdistaja
Kodin kaikkien pesunkestävien pintojen yleispuhdistusaine. Sopii mm. seinien, kaakelien, ovien, kaapinovien, pöytien ja huonekalujen puhdistukseen. Käyttövalmis liuos, ei vaadi huuhtelua. Pakkauskoko 0,5 L suihkepullo ja 1L puhdistusainepullo.

Kiilto Airi Lattiapuhdistaja
Parketti-, muovi-, kivi-, laatta- ja linoleumilattioiden puhdistukseen tarkoitettu tuote. Vähentää lian kiinnittymistä ja helpottaa siivousta. Pakkauskoko 0,5 L.

Kiilto Airi Ikkunanpuhdistaja
Erilaisten lasipintojen puhdistukseen ja tahranpoistoon. Ikkunat, lasipöydät, peilit, ovilasit, lasiset atk-näyttöruudut ja näppäimistöt. Liuottaa rasva- ja likatahrat jättämättä kalvoa. Pakkauskoko 500 ml spraypullo, pH 9.

Kiilto Airi Kylpyhuonepuhdistaja Spray

Tuote kalkkikertymien poistoon WC-istuimesta, hanoista ja kylpyhuoneen seinälaatoista. Pakkauskoko 500 ml spraypullo, pH 3.

Kiilto Airi Suihkutettava Käsitiskiaine

Tuote on tehokas ruuasta astioiden pinnalle jäävään rasvaan sekä esim. uunivuokien kiinni palaneeseen likaan. Pakkauskoko 475 ml suihkepullo.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Airi Tehopuhdistaja on myös säilöntäaineeton. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: KiiltoClean Oy, PL 250, 33101 Tampere, puh. 03-2808400 Jälleenmyynti: Prismat kautta maan.

Kiilto (laitoskäyttöön)

Asteri Airi
Astianpesuaine käsintiskaukseen. Tuote soveltuu myös ikkunoiden pesuun. Pakkauskoot 1 l ja 5 l.

Kiilto Alltop
Heikosti emäksinen hajustetton ja väriaineeton yleispuhdistusaine käsi- ja konemenetelmiin. Laitoskäyttöön tarkoitettu ammattiyleispesuneste. Sopii hyvin myös kiinnittyneen ja rasvaisen lian poistamiseen. Tuote soveltuu kaikkeen siivoukseen, ikkunoiden ja siivoustekstiilien pesuun. Pakkauskoot 1L ja 5L.

Kiilto C4 Max
Vahvasti emäksinen puhdistusainetiiviste käsi- ja konemenetelmiin. Tuote sopii erityisesti raskaan lian kohteisiin: öljyisen ja rasvaisen lian poistoon emäksisiä aineita sietäviltä pinnoilta esim. uimahalleissa, keittiössä elintarviketeollisuudessa sekä raskaan teollisuuden kohteissa. Pakkauskoot 3x5L, 20L ja 200L. pH 13.

Kiilto Kasperi
Kosteiden tilojen puhdistusaine saostumien poistoon. Käytetään siivouksessa jaksoittain. Liuottaa  tehokkaasti kalkki- ja ruostesaostimia. Voidaan käyttää myös rakennusten käyttöönottosiivouksissa rakennuspölyn poistamiseen pinnoilta. Saostumien poisto annostus 1–4 ml/1 l vettä. Jaksottaiseen saostumien poistoon annostus 10 ml/1 l vettä. Rakennuspölyn poisto annostus 1 ml/1 l vettä. pH käyttöliuoksessa n. 2,5.Pakkauskoot 1 L ja 5 L.

Kiilto Optimal
Lattioiden puhdistus- ja hoitoaine, joka sopii kaikkien kovien lattiapintojen puhdistukseen ja hoitoon. Sopii erityisesti luonnonmateriaaleille, kuten kivelle, linolle ja lakatulle puulle. Matalavaahtoinen, joka puhdistaa ja hoitaa pintoja tehokkaasti. Kerrostumaton. Pakkauskoot 6x1L ja 3x5L. pH 7.5.

Kiilto Sanitop
Happamia aineita sietävien pintojen, kuten kaakelien, saniteettiposliinin ja ruostumattoman teräksen puhdistukseen ja saostumien estoon ja poistoon kosteissa tiloissa. Geelimäinen tuote, joka pysyy myös pystypinnoilla. Säännöllisesti käytettynä estää saostumien muodostumista sekä kirkastaa pinnat. Annostus 1-4 ml/1 l vettä. pH käyttöliuoksessa n. 4,0. Pakkauskoot 1 L ja 5 L

Kiilto Superquick Spurt
Monitoimituote kaikille vettä sietäville pinnoille, myös vahatuille ja maalatuille pinnoille. Tehokas rasvatahrojen esim. sormenjälkien poistaja. Hyvä puhdistusteho teräspinnoille sekä lasi- ja peilipinnoille. Soveltuu Quick-menetelmään eli lattioiden puhdistushoitoon nopeakierroksisen lattianhoitokoneen avulla. Käytetään sellaisenaan. pH n. 10. Pakkauskot 750 ML ja 5 L.

Lisäksi Allergiatunnuksen ovat saaneet:
C2 PlusClean -yleispuhdistusaine
F 201 Tisko -yleispesujauhe

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: KiiltoClean Oy

Lidl Sensitive

W5 Sensitive -astianpesuaine, 500 ml
Astianpesuaine riittää noin 250 pesukertaan.

Allergianäkökulma: Tuotteet ovat hajusteettomia ja tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Lidl Suomi Ky, Vanha Kaarelantie 33 A, PL 115 01611 VANTAA, Jälleenmyynti: Lidl -myymälät. 

LUMME

Konetiskitabletti

Lumme Konetiskitableteilla puhdistat lasit ja lautaset, sekä muut ruuanlaittoon tarvittavat astiat. Tabletti sisältää huuhtelukirkastetta, joka antaa astioille puhtaan pinnan, sekä suolaa, joka ehkäisee kalkinjäämiä astianpesukoneessa. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Saatavilla päivittäistavarakaupoissa 22 tabletin sekä 50 tabletin pakkauksissa.

Allergianäkökulma: Tuote on hajusteeton ja tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Orkla Care Oy, Äyritie 16, 01520 Vantaa, kuluttajapalvelu, www.lumme.fi, Jälleenmynti: hyvin varustetut päivittäistavaramyymälät

LV

Kotimainen hajusteeton tuotesarja, joka on kehitetty erityisesti herkälle iholle koko perheen käyttöön.

LV 500ml Desinfiointi kodin pinnoille
LV desinfiointiaine on käyttövalmis liuos puhtaiden pintojen desinfiointiin. Tuote viimeistelee puhdistuksen tuhoten pinnalta bakteerit, useimmat homeet, hiivat, sekä virukset kuten esim. noroviruksen. Tuotetta ei tarvitse huuhdella pois ja se sopii alkoholeja kestäville pinnoille. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 40kpl All-in-one konetiskitabletti
All-in-one astianpesutabletilla puhtaat ja kirkkaat astiat. Tuote on tehokas myös matalissa lämpötiloissa ja lyhyissä pesuohjelmissa. Kätevä uudelleen suljettava pakkaus. Joutsenmerkki.

LV 500ml Eco astianpesuneste
LV Eco astianpesuaine pesee astiat loistavan puhtaiksi ekologisesti. Raaka-aineista 98,7% tulee luonnosta, vegaaninen. Tuote valmistetaan käyttämällä 100% uusiutuvaa energiaa ja valmistuksessa tavoitellaan mahdollisimman pientä ympäristövaikutusta. Kierrätetystä materiaalista valmistettu pullo.  Tuotteelle on myönnetty Ympäristömerkki.

LV 500ml Käsin astianpesuaine
Hajusteeton ja väriaineeton astianpesuaine puhdistaa astiat tehokkaasti. Herkälle iholle sopiva astianpesuaine on myös hellävarainen käsille, ja astianpesuaineen pH 5,5 on lähellä ihon omaa pH:ta. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Berner Osakeyhtiö, PL 15, 00131 Helsinki, puh kuluttajaneuvonta 09-1345 1303, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

LV Professional (ammattikäyttöön)

LV Professional Astianpesuaine Joutsen
Erityisesti ammattikäyttöön kehitetty LV Astianpesuaine Joutsen on käyttökohteiltaan monipuolinen. Se sopii astioiden käsinpesun lisäksi esim. ikkunoiden pesuun sekä yleispuhdistukseen kaikille vettä sietäville pinnoille. Tuote on hajustamaton ja väriaineeton. Pakkauskoot 1 L ja 5 L.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Berner Oy, Hitsaajankatu 24, 00810 Helsinki, puh. 0207 9100 Myynti: proshop.berner.fi ja alan jälleenmyyjät

Mini Risk

Kotimainen hajusteeton, väriaineeton ja lisäaineeton tuotesarja, joka sopii koko perheelle. Tuotteet ovat kehitetty erityisesti herkkäihoisille.

Astianpesuaine
Hajusteeton ja väriaineeton käsitiskiaine. Irrottaa lian ja rasvan, joten soveltuu myös kodin yleissiivoukseen, ikkunoiden pesuun sekä vaikeiden tahrojen esikäsittelyyn. pH 7,5.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä väri- tai säilöntäaineita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Henkel Norden Oy, Äyritie 12 A, 01510 Vantaa, Kuluttajaneuvonta puh. 020 352 355 klo 9-12. Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

Neutral

Käsiastianpesuaine
Käsitiskiaine on hellävarainen, mutta tehokas tiskiaine astioiden käsinpesuun. Ei sisällä hajusteita ja kehitetty erityisesti herkkäihoisille. pH-neutraali iholle. Irrottaa rasvaa ja likaa tehokkaasti.

Allergianäkökulma: Tuote eisisällä hajusteita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Unilever Finland Oy, puh kuluttajapalvelu 010 802 255 ja LF.kuluttajaneuvonta@unilever.com, www.unilever.fi, Jälleenmyyjä: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.

ONNI Sensitive

ONNI Hajusteeton yleispuhdistussuihke
Tässä yleispuhdistussuihkeessa pesuteho perustuu luonnonmukaiseen vehnäpohjaiseen tensidiin, jota saadaan ruoka-aineteollisuuden sivutuotteena. Puhdistusaine on biohajoavaa, väriaineeton ja hajusteeton, eikä sisällä fosfaatteja. Sopii kaikille vesipestäville pinnoille. Suihkutetaan ja pyyhitään liinalla.

Valmistaja: Foxtel Oy, puh. 029 030 0380, foxtel@foxtel.fi ja www.foxtel.fi

Pirkka Sensitive

Pirkka All in 1 -konetiskitabletit 24 kpl ja 50 kpl
Pirkka All in 1 -konetiskitabletit puhdistavat astiat tehokkaasti astianpesukoneessa. Konetiskitabletti sisältää astianpesuaineen lisäksi huuhtelukirkasteen, suolan sekä lasinkorroosiosuojan. Kaikki tarvittava yhdessä tabletissa! Konetiskitabletti on väriaineeton, hajusteeton ja fosfaatiton ja se on pakattu vesiliukoiseen kääreeseen. Tuotteilla on Joutsenmerkki.

Pirkka kylpyhuone puhdistussuihke 750 ml: Hajusteeton ja väriaineeton Pirkka kylpyhuoneen puhdistussuihke irrottaa lian sekä poistaa kalkkisaostuman ja saippuan kylpyhuoneen ja pesutilan vesipesua kestäviltä pinnoilta kuten pesualtaasta, kylpyammeesta, kaakeleista ja hanoista. Pirkka kylpyhuoneen puhdistussuihkeella saat kiiltoa ja raikkautta kylpyhuoneeseesi. Tuotteella on Joutsenmerkki.

Pirkka keittiö puhdistussuihke 750 ml: Hajusteeton ja väriaineeton Pirkka keittiön puhdistussuihke puhdistaa ja poistaa rasvatahrat kaikilta vesipesua sietäviltä pinnoilta kuten liedeltä, kaakeleista, tiskialtaasta ja seinistä. Tuotteella on Joutsenmerkki.

Allergianäkökulma: Tuote eivät sisällä hajusteita eikä niiden ainesosat pitoisuuksineen yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistuttaja: Kesko Oyj, PL 1, 00016 Kesko. Kuluttajapalvelu: 0800-0-1000 (9.00-13.00), kuluttajapalvelu@kesko.fi, k-ruoka.fi/pirkka , Jälleenmyynti: K-ruokakaupat ja k-ruoka.fi

SINI -puhdistusainetabletit

Uusi ekologinen tapa siivota, biohajoavat ja joustenmerkityt SINI-puhdistusaineet. Tabletit, jonka tiputat vain kestopulloon, joka on täytetty vededellä. Jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa, eikä sinun tarvitse enää ostaa kertakäyttöisiä muovipulloja.  Tehokasta ja kestävää siivousta. SINI-puhdistusaineet eivät sisällä hajustetita ja niissä käytetyt värit ovat turvallisia ja biohajoavia.

Allergianäkökulma: Tuote eivät sisällä hajusteita eikä niiden ainesosat pitoisuuksineen yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Sinituote Oy, sinituote@sinituote.fi, puh. 019-7600200,  Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat

TECcare Control

TECcare Control pesevä desinfiointiaine
Pesevä desinfiointiaine kaikille pinnoille kaikissa ympäristöissä (pH neutraali). Erittäin laajakirjoinen mikrobinen tehokkuus, mm. vaipallisille ja vaipattomille viruksille. Mikrobisen tehon vaikutusaikaa on pidennetty ja mikrobinen teho todennettu likaisen ympäristön olosuhteissa. Suurin osa puhdistavista pintadesinfiointiaineista läpäisee vastaavia standardeja vain puhtaassa ympäristöolosuhteissa, jolloin pinnalla oleva orgaaninen lika voi siten heikentää desinfiointitehoa merkittävästi. TECcare Control ei ärsytä eikä jätä pinnoille kemikaalijäämiä (dermatologisesti tutkittu, eikä myöskään lisää TVOC päästöjä käytön jälkeen).

TECcare Controlia voidaan käyttää sekä yksi- että kaksivaiheisessa desinfioinnissa, sillä tuote poistaa orgaanista likaa ja desinfioi yhdellä käsittelyllä. Kaksivaiheisessa eritetahranpoistossa TECcare Control on ensin pesevä aine ja toisessa vaiheessa desinfioiva aine. Vähentää merkittävästi muovijätteen määrää, minimoi merkittävästi infektioriskiä ja takaa puhtaamman lopputuloksen.

TECcare Control Standard, muoviton ja biohajoava desiliina 
Desinfiointiliina kaikille pinnoille kaikissa ympäristöissä, sillä tuote on pH neutraali. Erittäin laajakirjoinen mikrobinen tehokkuus, mm. vaipallisille ja vaipattomille viruksille. Mikrobisen tehon vaikutusaikaa on pidennetty ja mikrobinen teho todennettu likainen ympäristö olosuhteissa. Suurin osa desinfiointiliinoista läpäisee vastaavia standardeja vain puhdas ympäristö olosuhteissa jolloin pinnalla oleva orgaaninen lika voi siten heikentää desinfiointitehoa merkittävästi. TECcare Control ei ärsytä eikä jätä pinnoille kemikaalijäämiä (dermatologisesti tutkittu herkälle iholle, eikä myöskään lisää TVOC päästöjä käytön jälkeen). TECcare Control biohajoavaa desiliinaa voidaan käyttää myös pienissä eritetahranpoistoissa, sillä tuote poistaa orgaanista likaa ja desinfioi yhdellä käsittelyllä.. Erittäin ympäristövastuullinen valinta : vähentää merkittävästi muovijätteen määrää, minimoi infektioriskiä ja takaa puhtaamman lopputuloksen.

TECcare Efface puhdistusliinat
Efface on Eco-Det pohjainen mullistava uutuus nopeaan puhdistukseen tai mukaan retkille. Jopa liinat itsessään ovat valmistettu kasveista eli ovat 100% biohajoavia ja kompostoitavia. Liinoille on myönnetty ”fine-to-flush” sertifikaatti, joten voi laittaa käytön jälkeen wc-pönttöön kuten serla-paperinkin.

TECcare Control tiiviste
TECcare Control tiiviste on erittäin riittoisa tuote, vain 12ml per litra vettä eli litrasta tiivistettä saadaan 84L käyttövalmista, markkinoiden tehokkainta pesevää pH neutraalia desinfiointiainetta.

TECcare Eco-Det yleispesuaine tiiviste
ECO-DET on kehitetty tehokkaaksi, turvalliseksi ja aidosti ympäristöystävälliseksi vaihtoehdoksi puhdistus­aineille. Jopa tuotteet varsinaiset tehoaineet ovat kasviperäisiä eikä fossiilisista lähteistä, niin kuin monesti pesutuotteissa on. ECO-DET ei biokerry ympäristöön tai pinnoille, eikä tuotteessa ole VOC-yhdisteitä. Tuote on täysin hiilineutraali ja valmistetaan vain kasveista eli 100% biohajova, ei lisättyjä tehoaineita, säilöntäaineita tai kemikaaleja. Tuote täyttää myös luomudirektiivin eli soveltuu myös luomutiloille käyttöön. ECO-DET hajottaa tehokkaasti öljyroiskeet, rasvaöljyä ja rasvaa (FOG), lipidejä, kuivuneet eritetahrat sekä irrottaa orgaanista likaa.

TECcare R-Foam viemärin ja hajulukon puhdistusvaahto
Tuote, joka on tarkoitettu puhdistamaan viemäreitä. Käsien pesun yhteydessä mikrobit iholta valuvat viemäriin ja hajulukkoon. Bakteerit voivat elää ja jäädä hajulukkoon ja levitä ajoittain takaisin huoneilmaan. Tuote on tarkoitettu pääsääntöisesti auttamaan puhdistusta toimipisteisiin, joissa on tartuntariskialueita, kuten sairaalat. TECcare R-Foam käsittely antaa pitkäaikaisen suojan, poistaa biofilmin ilman voimakasta ja haitallista kemikaalikuormitusta käyttäjälle ja ympäristölle. 

TECcare Control sumutuspatruunat 150ml ja 450ml
Kertakäyttöiset sumutuspatruunat soveltuvat esim. kokonaisten tilojen, huoneiden, kulkuneuvojen ja erilaisten tilassa olevien esineiden desinfiointiin. Control sumutuspatruuna on käytössä erittäin tehokas ja turvallinen sumutettava desinfiointiaine. Control on vesipohjai­nen ja pH neutraali, joten soveltuu kaikkiin tiloihin ja kaikille pinnoille. Kertakäyttöinen patruuna tehoaa yhdellä käsittelyllä kaikkiin tartunnanaiheuttajiin : bakteerit, hiivat, sienet, virukset, mykobakteerit ja itiöt. Teho todennettu Likainen ympäristö – olosuhteissa. Voidaan käyttää tilassa ennen sen siivousta, jolloin vähennetään riskiä altistua siivouksen aikana tartunnoille tai sitten voidaan siivouksen jälkeen viimeistellä tilan puhtaus seuraavalla käyttäjälle.

Kimmoisa HoofCare
Eläimien kavioiden ja sorkkien erilaisiin ongelmiin kehitetty puhdistus- ja hoitovaahto. Esim. sädemätä on monesti erilaisten bakteerien ja/tai sienien yhdistelmä, joka on erittäin vaikea hoitaa ja tuottaa pahentuessaan kipua eläimelle. HoofCare vaahto on helppo levittää ja tuottaa nopeasti tuloksia.

Maahantuonti Kimmoisa Oy, puh. 050-4226344, teccare@kimmoisa.fi ja www.kimmoisa.fi, jälleenmyyntikanavina tukkuliikkeet

Sivua päivitetty viimeksi: 18.10.2023