Siivousvälineet

Siivousvälineet

ENJO

Suomessa harva vielä tietää ENJOsta ja sen tarjoamasta kemikaalittomasta kodin puhditusmenetelmästä ja -tuotteista. ENJO on itävaltalainen yritys, joka valmistaa vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti kodin puhdistamiseen tarkoitettuja tuotteita. Kodin puhdistamiseen tarkoitetuissa tuotteissa on ENJO- tex kuitu, joka on kehitetty monenlaisille pinnoille ja erilaisille likatyypeille.ENJO-tex kuitujen toimivuus perustuvat kuitujen tehoon veden kanssa. ENJOtex-kuidun ohuet kuitulangat pääsevät pintojen huokosiin syväpuhdistaen pinnat tehden magneetin omaisen reaktion, kapillaari ilmiön. Lika kiinnittyy kuituun eikä siirry paikasta toiseen. Puhdistamisen jälkeen pinta kuivataan lopuksi kuivausliinalla. Tuotteet pidetään puhtaina pesemällä ne aina käytön jälkeen. Kaikki kuidut ovat pesunkestäviä. Kuidusta ja käyttöalueesta riippuen kuidun käyttöikä on 3-5 vuotta.

Miten kuituja käytetään? 

ENJOtex kuituja käytetään vain pienen kylmän vesimäärän kanssa. Kylmä vesi kiinnittää lian kuituun ja pystyt pudistamaan kotisi nopeasti, helposti ja hellävaraisesti ilman pesuaineita.

Tuotteita: 

Keittiö. Tuotteet, joissa kuidut ovat tarkoin valittu. Sopivat käytettäväksi mm. uuniin,  erillaisiin liesiin, liesituulettimiin, keittiökaappeihin  ja –tasoihin, keittiön hanoihin, välitiloihin ja pesualtaisiin.  Soveltuu myös tiskaamiseen. 

Kylpyhuone. Kylpyhuonekuiduilla saat puhdistettua mm. kylpyhuoneen, ammeet, hanat, suihkuseinät, pesualtaat ym. Kylpyhuonekuidut ovat hellävaraisia ja tarkoitettu myös herkille pinnoille ja hanoille. 

Yleissiivous. Kaikkiin pintoihin löytyy sopiva kuitu; tekstiiliille, korkeakiiltoiselle tai mattapintaiselle.

Lattiat. Lattioiden pesu sujuu ilman vesisankoja ja erilaisia pesuaineita. Lattiasetti on räätälöity kokonaisuus, jossa on tärkeää huomioida lattiamateriaalit sekä kodin tarpeet. ENJO:n lattialiinojen valinnan mukaisesti voit pestä hellävaraisista luonnonmateriaaleista autotallin betonipintoihin. Sekä sisällä että ulkona.

Autotallikinkaalla saa puhtaaksi kaikki kodin menopelit; autot, moottoripyörät, asuntovaunut, lastenrattaat ja polkupyörät. Karkeakinnas on taas kehitetty pinttyneeseen likaan ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi urheiluvälineiden, veneiden, puutarhavälineiden, grillien ja lasten ulkolelujen puhdistamiseen. 

Monipuolisella monityökalulla voi puhdistaa kaikki kodin ikkunat, suuret pinnat ja vaikeasti tavoiteltavat pinnat. Ikkunoista saa kirkkaat ja raidattomat. Voi pestä ikkunat, viherhuoneet, lasiovet lasitetut terassit. 

Tuotteista tehdyt tutkimustulokset ovat osoittaneet, että ENJO puhdistusmenetelmää käyttäen pinnoista saadaan jopa kuusi kertaa puhtaampaa kuin periteisillä pesuaineilla puhdistamisella.

KATSO TUTKIMUSTIETOJA

https://db.enjo.com?embedKey=7YclYS

https://db.enjo.com?embedKey=UMermL

https://db.enjo.com?embedKey=DZY4rj

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä muita yleisesti herkistäviä aineita tai materiaaleja tai pitoisuuksia. Tuotteet ovat materiaaliltaan laadukkaita ja niiden avulla voidaan tehokkaasti siivota kodin kaikki pinnat ilman siivousaineita. Materiaalien kuitu on kestävää ja pölyämätöntä. Tuoteperhe on kattava ja materiaalit ovat vesipestävissä ja uudelleenkäytettävissä pitkäikäisesti. Materiaalit eivät ärsytä tai herkistä, eivätkä sisällä mitään tarpeettomia kemikaaleja itsessään. 

Valmistaja ja myynti: ENJO International GmbH, yhteystiedot Suomessa: p. 040-5352291 Marisa Araneva-Kivisto, office@enjo.fi; lisätietoa tuotteista ja ENJOneuvojista: www.enjo.fi , 

Miten tuotteita voi hankkia? Tuotteihin voi tutustua ja niitä voi hankkia ENJOneuvojien kautta. Tuotteita markkinoidaan suoramyyntinä, koska ENJO haluaa varmistua siitä, että asiakas saa testata ensin tuotteet ja, että asiakas saa laadukkaan ohjauksen tuotteiden käyttöön koulutetulta ENJOneuvojalta. ENJO erbjuder produkter för en kemikaliefri rengöring av ditt hem. Mer information om produkter och tjänster finns även på svenska.

Sivua päivitetty viimeksi: 14.9.2023