Siivousvälineet

Siivousvälineet

ENJO

ENJO on itävaltalainen yritys, joka valmistaa vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti siivoustuotteita kotitalouksille. ENJO-tuotteet perustuvat ENJO-tex kuitujen tehoon. ENJOtex kuituja käytetään vain pienen vesimäärän kanssa ja pystyt pudistamaan kotisi nopeasti, helposti ja hellävaraisesti ilman puhdistusaineita. Tuotteista tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet, että ENJO puhdistusmenetelmää käyttäen voi pinnoista saada jopa kuusi kertaa puhtaampaa kuin periteisillä puhdistusaineilla.

Mihin tämä perustuu? ENJO-tuotteissa olevat ENJOtex-kuidun ohuet kuitulangat pääsevät pintojen huokosiin syväpuhdistaen pinnat. Lika kiinnittyy tuotteessa kuituun eikä siirry paikasta toiseen. Puhdistamisen jälkeen pinta kuivataan lopuksi kuivausliinalla. Tuotteet pidetään puhtaina pesemällä ne aina käytön jälkeen, kaikki kuidut ovat pesunkestäviä. Kuidusta ja käyttöalueesta riippuen kuidun käyttöikä on 3-4 vuotta.

Mitä etuja ENJO puhdistusmenetelmä tuo? Helppo ja nopea siivousmenetelmä. Pystyt vähentämään kemikaalikuormaa, taloudellinenetu huomioituna laatu ja pitkä käyttöikä. Ympäristöystävällisyys, koska kotitalouksien jätemäärä vähenee ja kemikaalijäämät pienenevät. 

ENJO-tuotteet siivousalueittain

KEITTIÖ

Keittiösetti

Keittiökinnas Duo ja tiskiliina Duo; Keittiön puhdistamiseen tarkoitetut syväpuhdistavat tuotteet. Helppo ja nopea tapa puhdistaa pelkällä vedellä. Tuotteet, joissa kuidut ovat tarkoin valittu. Sopivat käytettäväksi: Uunit, liesituulettimet, keittiökaapit ja –tasot, keittiön hanat, välitilat ja pesualtaat. Tiskiliina Duo soveltuu myös tiskaamiseen. 

Siivousliina Keittiö; Kevyesti likaisten pintojen puhdistamiseen. Siivousliina keittiö korvaa tavalliset tiskirätit. 

Kuivausliina Keittiö; Imukykyinen liina kuivaukseen. Kuidulla saatu puhdas syväpuhdistettu pinta viimeistellään kuivaamalla. Raidaton ja nukaton lopputulos.

Keittiöpyyhe; erittäin imukykyinen keittiöpyyhe astioiden kuivaamiseen. 

Keittiön muut tuotteet

Hedelmä- ja vihannesliina; Puhdistaa hedelmät ja vihannekset. Poistaa torjunta- ja säilöntäaineet sekä vahan hedelmien ja vihannesten kuorista. 

Keittiösieni; Soveltuu erittäin likaisten keittiön pintojen puhdistamiseen. mm kattiloiden, pannujen, liesituulettimien ja uunien pesuun tarkoitettu sieni. Puhdasta pelkällä vedellä. 

Kuivausliina Lasi; kuivaa ja kiillottaa raidattomasti lasit, aterimet, karahvit, maljakot jättämättä vesipisaroita pinnoille.

KYLPYHUONE

Kylpyhuonesetti

Kylpyhuonekinnas/ Kylpyhuone Duoliina; Kylpyhuoneen ja wc-tilojen puhdistus ilman puhdistusaineita. Sopivat käytettäväksi; Laatat, ammeet, hanat, suihkuseinät, pesualtaat ym. 

Kylpyhuonesieni; monikäyttösieni tehokkaaseen kylpyhuoneen puhdistamiseen. 

Kuivausliinaa Kylpyhuone; Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kuivausliina kylpyhuoneen märkien pintojen kuivaamiseen. mm. Kromatut hanat, lasiseinät ja peilit. Jättää kirkkaan raidattoman ja nukattoman pinnan. 

Kylpyhuoneen muut tuotteet

Flexkuitu Kylpyhuone; Wc-istuimet ja poistoputket. Kaikki kylpyhuoneen kolot ja uurteet.

YLEISSIIVOUS

Yleissiivoussetti

Pölykinnas; Sopii kaikkiin kodin pölyjen puhdistamiseen. Myös auton sisätilojenpölyjen pyyhintään, pöly kiinnittyy kuituun. 

Kuivausliina Siivous; kevyesti likaisten pintojen puhdistamiseen ja kuivaamiseen. 

Siivouskintaat; Siivouskinnas Soft hellävaraisten pintojen puhdistamiseen. Soveltuu vahattujen tai öljyttyjen pintojen puhdistamiseen, soveltuu myös korkeakiiltoisten käsittelemättömien pintojen puhdistamiseen. Siivouskinnas Textile/Soft: Soft puoli arkojen pintojen puhdistaminen. Raidallisella puolella tekstiilien puhdistus mm. matot, kengät, sohvat, autonistuimet. Siivouskinnas Medium/Strong on likaisten ja erittäin likaisten pintojen puhdistamiseen.tarkoitettu kinnas. 

Muut yleissiivouksen tuotteet

Vaatehuoltokinnas; poistaa nukan ja eläinten karvat vaatteista, tekstiileistä ja auton verhoilusta.

Silmälasiliinat; silmälasien, kameroiden, puhelimien näytön ruudun ja cd-levyjen putsaamiseen ilman pesuaineita.

Kiillotuskinnas; pintojen kiillottamiseen mm. hopeiset tavarat, pokaalit ja messinkikaiteet

LATTIAT

Lattianpesu on ENJO tuotteilla helppoa, nopeaa ja ergonomista. Lattioiden pesu sujuu ilman vesisankoja ja erilaisia puhdistusaineita.

Lattiasetti

Lattiasetti on räätälöity kokonaisuus, jossa huomioidaan kodin lattiapinnat ja kodin tarpeet. Lattialiinat ENJOn lattiapesimeen ovat:

Lattialiina Pöly; pölyjen kuivapyyhintään tarkoitettu liina. Lattiat, katot ja seinät. 

Lattialiina Soft; Vahattujen, öljyttyjen, kiiltävien ja käsittelemättömien pintojen puhdistus. Sopii myös lattioiden kuivaamiseen. 

Lattialiina Medium; monitoimiliina erilaisille lattiapinnoille.

Lattialiina Strong; kestäviin lattioihin sekä sisä- ja ulkotiloissa. 

Lattialiina Extreme; tehokkaaseen puhdistamiseen. mm klinkkerilattiat, betonilaatoitukseen, autotallin lattiat, teollisuusbetonilattiat, tiiliseinät.

IKKUNAT

Ikkunoiden pesu helposti ja nopeasti ilman pesuaineita, raidaton lopputulos.

Ikkunasetti

Ikkunanpesimen kuitu; puhdistaa ikkunat, viherhuoneet, lasiovet, lasiterassit, suuret peilit. Kuivausliina Ikkuna; Raidaton kuivaaminen ikkunanpesun yhteydessä.

ULKOTILAT

Ulkosetti

Autotallikinnas; autot, moottoripyörät, asuntovainut, lastenrattaat ja polkupyörät.

Karkeakinnas; urheiluvälineet, veneet, puutarhavälineet, grillit ja lasten ulkolelut. 

Kuivausliina ulkotilat; Mokkapintainen kuivausliina. Sopii hyvin auton maalipinnoille, polkupyörien ja työkalujen kuivaamiseen. Kaikkiin ulkotiloissa olevien tavaroiden kuivaamiseen. 

Muut ulkotuotteet

Karkeasieni; pinttyneen lian poistamiseen tarkoitettu sieni.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä muita yleisesti herkistäviä aineita tai materiaaleja tai pitoisuuksia. Tuotteet ovat materiaaliltaan laadukkaita ja niiden avulla voidaan tehokkaasti siivota kodin kaikki pinnat ilman siivousaineita. Materiaalien kuitu on kestävää ja pölyämätöntä. Tuoteperhe on kattava ja materiaalit ovat vesipestävissä ja uudelleenkäytettävissä pitkäikäisesti. Materiaalit eivät ärsytä tai herkistä, eivätkä sisällä mitään tarpeettomia kemikaaleja itsessään. 

Valmistaja ja myynti: ENJO International GmbH, yhteystiedot Suomessa: p. 0800-144655 ja office@enjo.fi; lisätietoa tuotteista ja ENJOneuvojista: www.enjo.fi 

Sivua päivitetty viimeksi: 3.2.2022