Rakennusmateriaalit

Ecophon

Sisäkattolevyt
Yhteistyötuotteita ovat: Master, Hygiene, Gedina, Combison, Super G, Vista C sekä tasomaiset Focus-levyt. Yhteistyötuotteista ei irtoa kuituja ja kaikki pinnat kestävät puhdistusta. Lisäksi niiden taustapinta ja reunat ovat pinnoitettuja ja kestävät imuroinnin ja nihkeäpyyhinnän. Nämä vaikuttavat oleellisesti mm.työympäristöjen sisäilman laatuun. Tuotesarjasta on saatavilla erilaiset ratkaisut vaativiinkin kohteisiin, joissa tulee täyttää esim. äänenvaimennusominaisuudet, pesuominaisuudet jne.

Allergianäkökulma: Tuotteet ovat kauttaaltaan pinnoitettuja ja ne kestävät imurointia ja nihkeäpyyhintää. Valmistaja ja Myyjä: Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy, Strömberginkuja 2, 00380 Helsinki, www.ecophon.fi

Ewona & Ewona Compact

Rakennus- ja huonekalueristeet ja levyt
Puhdas, tehokas, pölyämätön ja ääntäeristävät eristeet. Tuotteissa on erinomainen lämmöneristyskyky huokoisen rakenteen ilmansitovuudesta johtuen. Sopii hyvin myös väliseinäeristeeksi. Eriste ei sido kosteutta, eikä sisällä mitään epäpuhtauksia. Eristeen valinnalla voi vaikuttaa jo rakennusvaiheessa sisäilman laatuun, sillä eristeen käytöstä ei irtoa myöhemminkään sisäilmaan haitallisia hiukkasia.

Eristettä käytetään myös huonekalu- ja patjateolliuuden tuotteisiin.

Valmistaja: Ewona Finland Oy, Ewonankatu 5 (PL 140), 38700 Kankaanpää. Puh. 020 7902740