Rakennusmateriaalit

Rakennusmateriaalit

Ecophon

Sisäkattolevyt
Tilojen hyvä ääniympäristö vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiin ja jaksamiseen. Ecophonin akustoivilla alakatto- ja seinäjärjestelmillä saadaan luotua eri tiloihin toimiva ääniympäristö. Allergiatunnuksen ovat saaneet: 

Master-tuoteperhe: erinomaiseen äänenvaimennukseen sekä puheen erottavuuteen

Focus-tuoteperhe: laaja valikoima reunavaihtoehtoja ja värejä

Hygiene-tuoteperhe: vaativiin hygienisiin ja kliinisiin ympäristöihin

Gedina-tuoteperhe: klassikkotuote luotettaviin perusratkaisuihin

Combison-tuoteperhe: yhdistää ääneneristyksen ja vaimennuksen

Super G-tuoteperhe: iskunkestävyyttä vaativiin tiloihin

Akusto-tuoteperhe: reunamalli C, Akutex FT ja Super G -pinnoitteet -monipuolista seinävaimennusta

Allergiatunnuksen saaneet tuotteet ovat M1 luokiteltuja eikä niistä irtoa kuitua. Valmistajalla on yksityiskohtaiset ohjeet tuotteiden asennuksesta. Tuotteet kestävät puhdistusta ja eri tuotteiden puhdistukseen on selkeät ohjeet. Tuotesarjasta on saatavilla ratkaisut vaativiinkin kohteisiin, joissa tulee täyttää esim. äänenvaimennusominaisuudet, pesuominaisuudet jne. 

MINERAALIKUITUJEN TUTKIMUSTIETOA: 

https://www.ecophon.com/fi/about-ecophon/newsroom/kuitututkimus/

Allergianäkökulma: Tuotteet ovat kauttaaltaan pinnoitettuja, niistä ei irtoa kuitua ja ne kestävät imurointia ja nihkeäpyyhintää. Ne alentavat tilojen melutasoa, joka on tärkeää myös ääniyliherkkyydestä kärsiville. 

Valmistaja ja Myyjä: Saint-Gobain Finland Oy / Ecophon, Strömberginkuja 2, 00380 Helsinki, Puh. 0207 754900, www.ecophon.fi

Ewona & Ewona Compact

Ewona on kotimainen eriste- ja akustiikkaratkaisujen ammattilainen. Täysin pölyttömät akustiikka- ja eristeratkaisut ovat yhtiön osaamista. 

Tuotteiden valmistukseen käytetään ympäristöystävällisiä, lisäaineettomia ja uusiokäytettyjä materiaaleja, kaikki tuotteet täyttävät Allergiatunnuksen ja M1 päästö- että puhtausluokituksen. Tuotteet suunnitellaan sekä valmistetaan Suomessa. Akustiikka tuotteissa iskunkestävyys on luokka 1A. Ewona luo tiloja, jotka kestävät aikaa, ääntä ja elämää, sekä lisäävät hyvinvointia, virkeyttä ja tuottavuutta. Ratkaisut vahvistavat hyötyääniä, esimerkiksi puhetta tai musiikkia, ja vaimentavat haittaääniä, kuten melua. Tuotteet ovat jopa 85-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistettuja. 

Valmistaja: Ewona Finland Oy, Annalankankaantie 18, 90830 Haukipudas. Puh. 020 7902740, www.ewona.fi

Sivua päivitetty viimeksi: 6.3.2023