Tukea allergiaan

Meiltä saat tietoa, tukea ja turvaa

Allergian kanssa ei tarvitse jaksaa yksin. Saat Allergia-, iho- ja astmaliitosta ja jäsenyhdistyksistämme tietoa, tukea ja turvaa, kun asiat mietityttävät.

Tarjoamme maksutonta neuvontapalvelua, allergisten omia Facebook-vertaiskeskusteluryhmiä, tapahtumia ja kursseja sekä verkossa että paikan päällä. Lisäksi kotisivuiltamme löydät paljon tietoa.

Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi saat mahdollisuuden osallistua oman lähimmän paikallisyhdistyksesi toimintaan. Tarjolla on tietoa, tukea, vertaisuutta ja mukavaa yhdessä tekemistä. Yhdessä saamme enemmän aikaan ja vaikuttamistoimintamme saa lisää painoarvoa. Liittymällä jäseneksi olet mukana edistämässä astmaa, allergiaa ja ihotautia sairastavien asiaa!

Jäsenenä saat apua, tukea ja ajankohtaista tietoa arkeesi, tapaat toisia samassa tilanteessa olevia esimerkiksi yhdistyksen toiminnassa tai kursseilla. Voit myös toimia vapaaehtoistoimijana, esimerkiksi somelähettiläänä, kokemustoimijana tai osallistua kursseille. Jäsenenä saat Allergia, Iho & Astma -lehden ja joukon erilaisia jäsenetuja.

Liity jäseneksi!

Sivua päivitetty: 18.12.2023