Mitä tietoa etsit?
Tapahtumat

Tapahtumat

Voihan astma! -viikolla tapahtuu:

Tarjoamme vertaistukea ja tietoa sinulle, joka elät astman kanssa. Astmaa sairastaa 10% suomalaisista – et ole yksin. Tule sinäkin mukaan tapahtumiin ja liity jäseneksi!

Allergia-, iho- ja astmaliiton Facebook-sivu

Suuri Astmailta ke 24.3. klo 18.00-19.30

Tule mukaan suureen astmailtaan! Saat vinkkejä arkeesi astman kanssa. Ilta järjestetään verkossa, joten voit osallistua vaikka kotisohvalta käsin!

Ohjelma:

  • Tervetuloa
  • Huolehdi astmastasi -luento, asiantuntija Anne Vuorenmaa, Allergia-, iho- ja astmaliitto
  • Astma ja liikunta -tietoisku, toiminnanjohtaja ja allergia- ja astmaneuvoja Tiina Tarvainen, Keski-Suomen allergia- ja astmayhdistys
  • Astmaatikon taukoliikuntahetki
  • Näin minä elän astmani kanssa - kokemuspuheenvuoro

Siirry tapahtumakalenteriin

Yhdistyksissä tapahtuu

Jäsenyhdistyksemme eri puolilla Suomea järjestävät tapahtumia Voihan astma! -teemaviikon aikana. Tuoreimmat tiedot saat omalta yhdistykseltäsi (linkki) tai valtakunnallisesta tapahtumakalenterista (linkki).

Voit liittyä jäseneksi myös verkossa – Voihan astma! -viikon aikana nettilomakkeen kautta liittyneiden kesken arvotaan kolme tuotepalkintoa.

Siirry tapahtumakalenteriin (linkkipainike: https://www.allergia.fi/tapahtumat/#90a6c075)

Vertaistreffeillä tunti juttelua astmasta

Tule tunniksi vaihtamaan kokemuksia sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat ymmärtää sinua puolesta lauseesta! Astmaan liittyen on tulossa vertaistreffejä niin Voihan astma! -teemaviikon aikana kuin heti sen jälkeenkin.

Tutustu vertaistreffeihin tästä

#minunastmani #voihanastma -somekampanja

Voihan astma! -teemaviikolla jaamme tarinoita erilaisista astmoista ja ihmisistä niiden kanssa. Jaa sinäkin tarinasi tunnisteella #minunastmani ja #voihanastma

Osallistun somekampanjaan!

 

Seuraa meitä somessa!

Facebook
Instagram
Twitter

Sivua päivitetty: 28.1.2021