#allergiaviikko

Allergiaviikko 21.–27.3.2022

Huolehdithan lääkityksesi kuntoon ennen siitepölykauden alkamista. Neuvontaa ja ohjeita saat Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenyhdistyksistä ja apteekeista kautta maan. Hoida allergiasi kuntoon nyt!

Suomalaisista noin 20 % on siitepölyallergisia. Kevät-kesällä oireita aiheuttavat lehtipuut, keskikesällä heinäkasvit ja loppukesällä pujo. Meiltä saat tietoa ja vinkkejä siitepölyallergiaan sekä vertaistukea. Tule mukaan toimintaan ja tapaa muita samassa tilanteessa olevia!

Katso tapahtumat ja tule mukaan!

Allergia-, iho- ja astmaliitosta saat tietoa, kuinka hoitaa siitepölyallergiaa. Lue sivuiltamme ja oppaastamme siitepölyallergian aiheuttajista, oireiden lievittämisestä ja siitepölyallergian tutkimisesta.

Hoida allergiasi

Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenenä saat apua, tukea ja ajankohtaista tietoa arkeesi sekä tapaat toisia samassa tilanteessa olevia. Yhdessä saamme paljon enemmän aikaan ja vaikuttamistoimintamme lisää painoarvoa. Olet siis mukana edistämässä allergiaa, astmaa ja ihotautia sairastavien asiaa!

Liity jäseneksi

 

Kampanjamateriaalit

Allergiaviikko 2022 -juliste (kaksipuoleinen A-4 tulostettava pdf-tiedosto)

Somekuvat

Facebookiin ja Instagram (1080 x 1080 px, jpg-tiedosto):

Twitter (1024 x 512 px, jpg-tiedosto):

Apteekkien näytöt

Pharmadata vaaka 1920 x 1080

Pharmadata pysty 1080 x 1920

Receptum 1280 x 720

 

Haluatko jakaa Allergiaviikon sanomaa omissa kanavissasi? Seuraa meitä somessa.

Facebook
Instagram
Twitter

Allergiaviikko on Allergia-, iho- ja astmaliiton vuosittainen kampanja, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta allergioista ja niiden hoidosta. Allergiaviikkoa on vietetty vuodesta 1982. Viikkoa vietetään keväisin siksi, että kevät vuodenaikana aiheuttaa aina runsaasti oireita allergisille.