Allergiaviikko

Kevään hauskin rakkausrealitysarja julkaistaan Allergiaviikolla! Onnistuuko juontaja-somejulkkis Niko Saarinen saattamaan Herkkikset yhteen?


Kiitos Allergiaviikosta 2016! 

Allergiaviikko 2017 tulee taas 17. - 23.4.2017. Päivitämme sivuja lähempänä kampanjaa.


Tervetuloa Allergiaviikko-sivuille!

Allergiaviikko on Allergia- ja astmaliiton valtakunnallinen kampanjaviikko, jossa tänä vuonna julkaistaan aivan ainutlaatuinen HERKKISET-sarja, joka on saanut innoitteensa tosi tv-sarjailmiöstä. Herkkikset on siis parodiasarja tosi-tv sarjoista, jossa juontajana toimii sosiaalisen median ammattilainen Niko Saarinen ja näyttelijöinä ovat iki-ihana Kissa-Kati ja Bailu-Jouni. Kampanjan sloganina on OLEMME HERKKÄ KANSA – kukaan ei ole tahallaan allerginen.

Herkkikset on neliosainen sarja, lopuksi tulee ilmi, että mistä tässä kaikessa on oikein kyse! Välitetään itsestämme ja huomioidaan toisemme – allergiat ovat todellisia.

Tsekkaa sivujen sisältö ja liity mukaan Herkkiksiin, meitä on jo monta. Allergia- ja astmaliiton jäseneksi pääset linkin kautta.

 

#HERKKIKSET -realitysarjan jaksot

JAKSO NRO 1. Kissa-Kati etsii seuraa.

JAKSO NRO 2. Bailu-Jouni kertoo itsestään.

JAKSO NRO 3. Kati ja Jouni treffeillä.

JAKSO NRO 4. Katso, miten kävi!

 

Herkkyys löytyy meistä jokaisesta. Joku on tunneherkkä, joku on yliherkkä ja joku on erityisherkkiä. Herkkyyden alle kuuluu myös jollakin tapaa allergia. Herkkyys on usein vaikea määritellä, koska läheskään kaikelle herkkyydelle ei ole minkäänlaista testiä, jolla se voitaisiin määrittää. Sitä vaan on herkkä. Jostakin tilanteesta voidaan jopa sanoa, että se oli räjähdysherkkä. Kaikki tietävät kyllä, millainen tilanne se oli. Siihen ei tarvita mitään määritelmiä.

#allergiaviikko #herkkikset #herkkä