Allergiaviikko 22.-28.3.2021

VOIHAN ASTMA! Ketä vain pelottaisi, jos tuntuu, ettei henki kulje. Astman kanssa onneksi auttaa, jos jalostat huolestumisen huolehtimiseksi. Kun tarvitset tietoa ja tukea astman hoitoon, olemme sinua varten. Oikean tiedon kanssa on helpompi hengittää. Tutustu kampanjaamme ja tule mukaan, jaetaan kokemuksia.

Katso tapahtumat ja tule mukaan!

Tänä vuonna Allergiaviikon teemana on astma. Tarjoamme tukea kaikille astmaatikoille, olitpa saanut astmadiagnoosin hiljattain tai jo kauan sitten. Meiltä saat tietoa astman perusasioista ja toivoa miten pärjätä astman kanssa.

Näin huolehdit astmastasi

Jokaisen tarina, tapa huolehtia itsestään ja oireistaan, voi auttaa toista. Kerro sinun tarinasi #minunastmani -tunnisteella somessa! Lue myös muiden #minunastmani -tarinoita.

#minunastmani

Tule mukaan edistämään astmaatikkojen asiaa! Liittymällä jäseneksi paikalliseen allergia- ja astmayhdistykseen olet jo vaikuttajana, sillä mitä enemmän meitä on, sitä enemmän meitä kuunnellaan. Jäsenenä saat myös lehden, mahdollisuuden osallistua toimintaan ja monipuolisia jäsenetuja. Mukana voit olla juuri niin kauan kuin haluat, tärkeintä on viedä asioita yhdessä eteenpäin - sinunkin jäsenyytesi ja panoksesi on tärkeä! 

Liity jäseneksi

Haluatko jakaa Allergiaviikon sanomaa omissa kanavissasi? Seuraa meitä somessa.

Allergiaviikko on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton vuosittainen kampanja, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta allergioista tai astmasta ja niiden hoidosta. Allergiaviikkoa on vietetty vuodesta 1982. Viikkoa alettiin viettää keväisin siksi, että kevään vuodenaika aiheutti aina runsaasti oireita allergisille.