LIITY ATOPIA- TAI HARVINAISYHDISTYKSEN JÄSENEKSI

LIITY ATOPIA- TAI HARVINAISYHDISTYKSEN JÄSENEKSI

Tutustu atopiayhdistyksiin ja harvinaisyhdistyksiin!

Iholiitto ja Allergia- ja astmaliitto ovat yhdistyneet. Olemme nyt Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry. Iholiiton toiminnot jatkuvat uudessa liitossa. Lisätietoa yhdistymisestä.

Liitto ja sen jäsenjärjestöt järjestävät erilaista toimintaa, kursseja ja koulutusta. Näistä saat tietoa Allergia, Iho & Astma -lehdestä, verkkosivuilta, tapahtumakalenterista sekä yhdistysten omista jäsenkirjeistä.

Jokainen jäseneksi liittyvä saa liitosta perustietopaketin ja siihen mennessä ilmestyneet kuluneen vuoden Ihonaika-lehdet.

 

LIITY JÄSENEKSI TÄYTTÄMÄLLÄ TÄMÄ LOMAKE:

 

*) Pakollinen tieto

Miksi kysymme näitä tietoja?

Toivomme jäsentemme pitävän yhteystietonsa ajantasalla, saadaksemme välitettyä paremmin tietoa tapahtumista ja toiminnastamme jäsenillemme.

Lähetämme suurimman osan tiedotteistamme sähköpostitse, joten saadaksesi ne tarvitsemme voimassaolevan sähköpostiosoitteen. Osan tiedotteistamme ja esimerkiksi Ihonaika-lehden lähetämme postitse, joten niiden saamiseksi katuosoitteen ilmoittaminen on tärkeää. Tieto syntymäajasta on tärkeää, jotta eri ikäluokkiin kuuluvat henkilöt saavat täsmätietoa heitä koskevista tapahtumista. Diagnoositiedon kertominen on vapaaehtoista, mutta sen ilmoittaminen auttaa meitä palvelemaan eri ryhmiä paremmin ja kohdentamaan tiedottamistamme tehokkaammin asiaankuuluville jäsenille.

Tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja ne tallennetaan liiton ylläpitämään jäsenrekisteriin. Vain liitto ja liiton jäsenyhdistykset käyttävät näitä tietoja.