LIITY ATOPIA- TAI HARVINAISYHDISTYKSEN JÄSENEKSI

LIITY ATOPIA- TAI HARVINAISYHDISTYKSEN JÄSENEKSI

Tällä lomakkeella voit liittyä entisen Iholiiton ja Atopialiiton jäsenjärjestöjen jäseneksi. Tutustu paikallisiin atopiayhdistyksiin (entisen Atopialiiton jäsenyhdistykset) ja harvinaisyhdistyksiin (entisen Iholiiton jäsenjärjestöt). 

Iholiitto ja Allergia- ja astmaliitto yhdistyivät 1.3.2017. Iholiiton toiminnot jatkuvat uudessa liitossa. Yhdistyminen saattaa vaikuttaa joihinkin jäsenetuihin ja palveluihin, joista tiedotetaan vuoden aikana. Lisätietoa yhdistymisestä.

Jäsenjärjestöt päättävät itse jäsenmaksusta, joka on 16-20 euroa (v. 2016). Jäsenenä saat liiton ja Psoriasisliiton julkaiseman Ihonaika-lehden 5 kertaa vuodessa. Ihonaika-lehden lukijoille on tarjolla myös muita jäsenetuja, jotka näet lehdestä ja jäsenedut-sivulta.

Liitto ja sen jäsenjärjestöt järjestävät erilaista toimintaa, kursseja ja koulutusta. Näistä saat tietoa Ihonaika-lehdestä, verkkosivuilta, tapahtumakalenterista sekä yhdistysten omista jäsenkirjeistä.

Jokainen jäseneksi liittyvä saa liitosta perustietopaketin ja siihen mennessä ilmestyneet kuluneen vuoden Ihonaika-lehdet.

Lisätietoja jäsenasioista: järjestösuunnittelija Mira Airola (mira.airola(at)iholiitto.fi)

LIITY JÄSENEKSI TÄYTTÄMÄLLÄ TÄMÄ LOMAKE:

 

*) Pakollinen tieto

Miksi kysymme näitä tietoja?

Toivomme jäsentemme pitävän yhteystietonsa ajantasalla, saadaksemme välitettyä paremmin tietoa tapahtumista ja toiminnastamme jäsenillemme.

Lähetämme suurimman osan tiedotteistamme sähköpostitse, joten saadaksesi ne tarvitsemme voimassaolevan sähköpostiosoitteen. Osan tiedotteistamme ja esimerkiksi Ihonaika-lehden lähetämme postitse, joten niiden saamiseksi katuosoitteen ilmoittaminen on tärkeää. Tieto syntymäajasta on tärkeää, jotta eri ikäluokkiin kuuluvat henkilöt saavat täsmätietoa heitä koskevista tapahtumista. Diagnoositiedon kertominen on vapaaehtoista, mutta sen ilmoittaminen auttaa meitä palvelemaan eri ryhmiä paremmin ja kohdentamaan tiedottamistamme tehokkaammin asiaankuuluville jäsenille.

Tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja ne tallennetaan liiton ylläpitämään jäsenrekisteriin. Vain liitto ja liiton jäsenyhdistykset käyttävät näitä tietoja.

 

Jäsenedut 2017

Entisen Iholiiton jäsenjärjestön jäsenenä saat alennuksia monien yritysten tuotteista ja palveluista. Lisäksi jäsenyys tuo vaihtuvia jäsenetuja ja -tarjouksia. Osalla jäsensyhdistyksiä on lisäksi sopimuksia jäseneduista paikallisten yritysten kanssa, esim. apteekkien, kampaamojen ja uimahallien kanssa. Voit todistaa jäsenyytesi jäsenkortillasi, kun käytät jäsenetutarjouksia. Jäsenyyden voi todistaa myös jäsenmaksun maksukuitilla.

Airport Hotel Bonus Inn
Majoitus erikoishintaan alkaen 60 eur/1 hh, 70 eur/2 hh, 84 eur/3 hengen huone. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Hinnat sisältävät autopaikoituksen matkan ajaksi (jopa 3 viikkoa), lentokenttäkuljetukset hotellin minibussilla, iltasaunan ja kahvia ja teetä itsepalvelupisteestä sekä langattoman nettiyhteyden. Hinnat eivät sisällä aamiaista (15 eur/hlö). Huonevaraukset suoraan hotelliin p. 09 825511 tai sähköpostitse hotel@bonusinn.fi

Allergia- ja Sisäilma-apu
10 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. ilmankostuttimet, ilmanpuhdistimet, ilmansuodattimet, raitisilmaventtiilit, tuloilma- ja ilmastointilaitteet, hajunpoistolaitteet, suolaterapia- ja höyryhengityslaitteet ja hengityssuojaimet. Jäsenalennus annetaan myös ilmanpuhdistimien vuokrasta. Allergia- ja Sisäilma-apu Oy, p. 09 323 8962. Ajankohtaiset tarjoukset ja lisätietoja www.allergia-apu.fi

Aroma Sense -suihku 
Verkkokaupassa (www.aromasense.fi tai www.4YourHealth.fi) seuraavat alennukset:Tilauksen yhteydessä -15 % suihkupäiden hinnoista. Syötä alennuskoodi IHOLIITTO1, joka oikeuttaa alennukseen.

Ben Nye -HD meikkivoiteet, peitemeikit ja neutralisoijat  
Ben Nye HD meikkivoiteista, peiteaineista ja neutralisoijista 15 % alennus. Tuoksuttomat ja turvalliset peitemeikit sopivat erinomaisesti mm. ihon punaisuuden peittämiseen ja ihon värin tasoittamiseen. Tuotteiden jälleenmyyjät löytyvät verkkosivuilta www.studiodiiva.com tai www.kauneussivut.fi/innet/ben_nye/

Da Vita
Eurooppalaisten suositulla ihonhoitopaikalla, Kuolleellamerellä, valmistetaan lukuisia ihoa hoitavia kosmetiikkatuotteita. Tuotteita myyvän Da vita -verkkokaupan www.da-vita.com tuotevalikoimasta 20 % alennus koodilla PR_KAUNISIHO17.

H&K Helsinki, Jalkahoitola Anja Hokkanen   
H&K Helsinki on terveydenhoitotuotteiden palveleva erikoismyymälä, joka tarjoaa 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista (ei koske hoitoja), kuten koti- ja työsandaaleista, kävelykengistä, vaivaisenluun ja vasaravarpaiden tuista ja suojista sekä Rehband kaula-, selkä-, nilkka-, polvi- ja käsituista. Saatavilla myös kävelykeppejä, tartuntapihtejä, kantaluupiikkiin pehmusteita ja tukia. Lisätietoja: H&K Helsinki, Jalkahoitola Anja Hokkanen, Kampinkuja 2 (Sähkötalo), p. 09-562 3280, www.hkhelsinki.fi

Holiday Club Resorts Oy  
Holiday Club Resorts Oy tarjoaa vähintään 15 prosentin alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja. Majoitusvaraukset voi tehdä ja maksaa Holiday Clubin verkkokaupassa www.holidayclub.fi Alennuksen saa käyttämällä varauksen yhteydessä koodia: PSORIASIS15

Hotelli Arthur
Hotel Arthur, Vuorikatu 19, 00100 Helsinki, tarjoaa 10 € alennuksen hotellin päivän hinnoista. Mainitse varauksen yhteydessä Psoriasis- tai Iholiiton jäsenyys p. (09) 173 441, reception@ hotelarthur.fi Myyntipalvelu avoinna ma-to 8–17 ja pe 8–16, www.hotelarthur.fi.

Instru optiikka Oy    

Normaalihintaisista kehyksistä 20 %:n alennus. Kampanjakehykset kunkin kampanjan mukaisesti tai vaihtoehtoisesti tämän tarjouksen ehdoin. Kampanjakehyksiin emme myönnä enää linssialennusta. Normaalihintaisista linsseistä 20 %:n alennus. Linssihintoihin sisältyy myös työveloitukset ostettaessa sekä kehys että linssit. Myönnettäessä linsseistä kampanja-alennus, emme myönnä enää kehysalennusta. Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys 10 €.

Normaalihintaisista aurinkolaseista 20 %:n alennus. Ei koske Oakley.

Terveydenhoitotuotteet

Muut normaalihintaiset terveydenhoitotuotteet 10 %:n alennuksella. Tarjouksessa mainitut alennusprosentit eivät koske kulloinkin voimassa olevia myymälöiden tarjouksia.

Tarjous voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentariumin ja Keops -myymälöissä. Lisätietoja Jannika Ehrling +358 40 662 3636 tai myymälöistä. Kun teet ostosta, esitä jäsenkortti tai jäsenmaksun maksukuitti. www.instru.fi

Kultajousi
Kellot -15 %. Kultakorut ja -ketjut, timanttikorut, pöytähopeat ja hopeaesineet ja -tuotteet, lahjatavarat -20 %. Kalevala-, Lapponia-, Lumoava- ja RLP-korut -15 %. Kultaseppä Tarkkanen design -10 %.  Edut voimassa kaikissa Kultajousi-myymälöissä sekä Westerback 1897 -myymälässä. Lähimmät myymälät ja nettikauppa www.kultajousi.fi

Lappeenrannan Kylpylä 
Lappeenrannan Kylpylä myöntää 10 prosentin alennuksen kylpylähoidoista, hieronnoista ja kylvyistä sekä normaalihintaisista majoituksista. Mainitse alennuksesta varausta tehdessäsi. Jäsenkortti tai jäsenmaksukuitti esitetään saavuttaessa. Varaukset p. 020 761 3761, www.kylpyla.infowww.verve.fi

Majatalo Onnela, Tuusula
Majatalo Onnela tarjoaa alennusta seuraavista huonehinnoista:

Yhden hengen Comfort huone                         85 euroa/vrk (norm. 95 eur)
Kahden hengen Comfort huone                      110 euroa/vrk (norm. 130 eur)              Hintaan sisältyy aamiainen noutopöydästä sekä asukassaunojemme käyttö.

Lisätietoa ja varaukset www.onnela.com

Parturi-kampaamo Ilpo Jämsén 
Parturi-kampaamo Ilpo Jämsén, Uudenmaankatu 34, 00120 Helsinki tarjoaa väripaketin, joka sisältää hiustenvärjäyksen tai raidat, pesun, leikkauksen ja kuivauksen sekä ripsien tai kulmien kestovärjäyksen hintaan 115 euroa. Parturipalvelu 25,00 € leikkaus sis. pesun. Kampaamopalvelut 45,00 € leikkaus sis. pesun. Lisätietoja ja varaukset p. 09 634 869 tai 050 5597 495.

Rantasipi Siuntion Kylpylä
Rantasipi Siuntion Kylpylä tarjoaa jäsenillemme etuhintaan suolahuoneen käytön. 1 kerran maksu 25 €, 10 kerran kortti 175 €. Suolahuonehoitoa käytetään erityisesti hengityselinsairauksien ja iho-ongelmien hoitoon. Lisätietoja kotisivuiltamme www.rantasipi.fi

Scandic hotellit   

Scandic Hotels tarjoaa Scandic Friends -kanta-asiakasohjelman 2nd Floor -kortin.

Kanta-asiakasedut 2nd Floor -kortilla:

  • 2000 pistettä per pisteisiin oikeuttava yö (käytettävissä palkintoyöpymisiin)
  • 300 bonuspistettä per pisteisiin oikeuttava yö (käytettävissä palkintoyöpymisiin)
  • 20 % alennus ruoasta hotellien ravintoloissa ja myymälöissä viikonloppuisin (ei edellytä yöpymistä)
  • Päivittäinen 10 € ravintolakuponki yöpymisen yhteydessä
  • Päivittäinen iltapäivälehti yöpymisen yhteydessä
  • Erityisen edulliset hinnat loma-aikoina

Jäsenetu koskee uusia Scandic Friends –jäseniä  ja 1st Floor -kortin haltijoita. Tilaa 2nd Floor -kortti maksutta tästä linkistä.

Lisätietoa eduista: https://www.scandichotels.fi/Kanta-asiakas/

Tallink Silja Oy  
Tallink Siljan myöntää 10 prosentin alennuksen Tallinkin ja Silja Linen normaalihintaisten reitti- ja risteilymatkojen henkilö- ja hyttipaikoista, sekä matkustajaliikenteen ajoneuvoista. Alennusta ei myönnetä polttoainelisän osuudesta eikä lisäpalveluista. Alennus myönnetään myös laivojen kokoustilavuokrista. Tallink Myös hotellien hotellipaketeista sekä Tallinnan ja Turku-Maarianhaminan päiväristeilyhinnoista myönnetään 10 prosentin alennus. Matkat varataan suoraan Tallink Siljalta tai matkatoimiston kautta. Varauksen yhteydessä ilmoita Psoriasisliiton asiakasnumero 56139. www.tallink.fi,  www.silja.fi

Tallink Silja ja Club One tarjoavat mahdollisuuden jäsenille liittyä Club One jäseneksi veloituksetta osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen. Liittymiset Psoriasisliiton asiakasnumerolla 56139. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi ja maininnan jäsenyydestäsi osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com. Lisätietoa eduista www.clubone.fi Matkojen hintatiedot ja varaukset p. 0600 152 68

Verkkokauppa Da Vita   
Kuolleellamerellä, joka on eurooppalaisten suosittu ihonhoitopaikka, valmistetaan lukuisia ihoa hoitavia kosmetiikkatuotteita. Da Vita erikoistuu tuotteiden maahantuontiin sekä myyntiin ja tarjoaa 20 prosentin alennuksen ostoksista. Saadaksesi alennuksen syötä tarjouskoodi PR_KAUNISIHO16 sille tarkoitettuun kenttään ostoskorissa ennen kassalle siirtymistä. Verkkokauppamme tuotevalikoimaan pääset tutustumaan kotisivuillamme www.da-vita.com

Viking Line 
Viking Line tarjoaa jäsenhintaiset matkat Helsinki-Tukholma, Helsinki-Tallinna ja Turku-Tukholma reiteillä. Alennukset jopa 20 % päivän hinnoista. Katso kaikki edut ja hinnat sekä varaa matkasi osoitteesta www.vikingline.fi/edut/psori