Tukea ja toimintaa lapsiperheille verkossa

21.4.2020

Kaipaatko tukea lapsiperheen arkeen astman tai allergioiden kanssa? Tule mukaan verkkotoimintaamme!

Facebook-ryhmässä "Allergia- ja astmalapset, Allergia-, iho- ja astmaliitto" pääset juttelemaan vertaisten kanssa lasten allergioista ja astmasta. Ryhmään tehdään silloin tällöin myös asiantuntijoiden tietoiskuja. Esimerkiski viime viikolla 16.4. aiheena oli ”Onko lapsellani allergiaa?” ja 6.11.2019 "Astmalääkkeiden tilanjatkeet". Tallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen. Tervetuloa mukaan!

Viime viikolla livelähetyksessämme kurkistettiin, millaista on arki lapsen astman kanssa. Videolla olevan Tainan perheessä lapsen astma ei usein juurikaan näy, mutta flunssien yhteydessä ja siitepölykaudella lapsen astma oireilee kunnolla. Onneksi on lääkkeet ja käytännöt, miten toimia - katso koko tarina kiilatyynyineen, isovanhempineen ja tanssitunteineen.

Verkkovertaistreffeillä vanhemmat pääsevät juttelemaan vertaisten kanssa tunnin ajan videovälitteisesti. Perheille on tulossa ainakin seuraavat verkkovertaistreffit:

Oletko jo jäsen? Verkkotoimintamme on kaikille avointa, mutta liittymällä yhdistyksemme jäseneksi, teet tämänkin toiminnan järjestämisen mahdolliseksi. Lue lisää ja liity jäseneksi täältä.

Sivua päivitetty: 22.4.2020