Osallistujaksi astma-aiheiseen tutkimukseen?

9.2.2017

QQFS (Qualitative & Quantitative Fieldwork Services) hakee potilaita tutkimukseen astman hoidosta.

QQFS on riippumaton markkinatutkimusyritys Göteborgissa, ja se on erikoistunut lääke- ja terveydenhoitoalan markkinatutkimuksiin. QQFS noudattaa ESOMAR:n suosituksia markkinatutkimuksen tekoon, mikä takaa osallistujien täyden anonymiteetin. Se tekee parhaillaan kansainvälistä tutkimusta astman hoidosta ja etsii osallistujiksi henkilöitä, jotka sairastavat astmaa, sekä alle 16-vuotiaiden astmaa sairastavien lasten omaisia.

Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää inhalaattorin käyttökokemuksia astman hoidossa.

Haastattelun kesto on noin 120 minuuttia ja se pidetään konferenssitiloissa Helsingin keskustassa ryhmähaastatteluna helmikuun loppupuolella (ehkä myös maaliskuun alkupuolella). Kiitoksena osallistumisesta kukin osallistuja saa 150 € palkkion lahjakortin muodossa.

Kaikki henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet osallistumaan tutkimukseen, voivat ottaa yhteyttä (puhelimitse numeroon 0046 31 355 9042 – huom! Ruotsissa) tai sähköpostitse osoitteeseen maria.vaheri@qqfs.com.

Tutkimus on markkinatutkimus, jonka rahoittaa lääkeyritys. Siinä haetaan lääkäreiden ja potilaiden näkemyksiä inhalaattorien käytöstä, jotta yritys voi tehdä niistä käyttäjäystävällisempiä. Samalla halutaan myös selvittää, miten potilaiden mielestä astman ja keuhkoahtaumataudin hoitoon tarkoitettuja tuotteita ja palveluja voisi kehittää.

Sivua päivitetty: 9.2.2017