Mitä tietoa etsit?

Osallistu kyselyyn atooppisen ihottuman itsearviointitestien toimivuudesta

22.11.2021

Sairastatko atooppista ihottumaa?

Jos sairastat, pyydämme sinua osallistumaan kyselytutkimukseemme, jossa haluamme kuulla mielipiteesi atooppisen ihottuman itsearviointitestien toimivuudesta. Kyselyssä vastaat kolmeen atooppisen ihottuman itsearviointitestiin ja pääset antamaan arviosi niistä. Saat myös tietää kunkin testin antamat arviot oman atooppisen ihottumasi tilasta. Kysymme myös omia arvioitasi atooppisen ihottumasi tilasta ja hoidoista.

Kyselyn toteuttaa Sales Questor Oy Allergia-, iho- ja astmaliiton ja lääkeyhtiö Sanofin toimeksiannosta. Kysely on osa atooppiseen ihottumaan liittyvää tieteellistä tutkimusta: Tuloksia hyödynnetään eri testien toimivuuden arvioinnissa, ja ne voidaan julkaista tieteellisenä artikkelina.

”Atooppisen ihottuman moninaiset oireet voivat vaikuttaa arkielämään laajalti. Tämän tutkimuksen avulla haluamme kartoittaa mitä kaikkia oireita atooppinen ihottuma voi aiheuttaa, miten se vaikuttaa elämänlaatuun sekä miten oireista olisi paras potilaalta kysyä”, Laura Korhonen, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri, TAYS

”Osallistu kyselytutkimukseen, niin saat arvion oman atooppisen ihottumasi vaikeusasteesta, hoitotasapainosta ja vaikutuksesta elämänlaatuun. Hakeudu lääkärin vastaanotolle hoidon tehostusta varten, jos pisteesi ovat korkeat!”, Johanna Mandelin, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri, HUS

Kaikki vastaukset annetaan nimettöminä ja yhdenkään vastaajan henkilöllisyys ei käy vastauksista ilmi. Kyselyn kesto on noin 10–12 minuuttia.

Klikkaamalla oheista linkkiä pääset vastamaan kyselyyn. Vastaajiksi käyvät vain atooppista ihottumaa sairastavat. Vastattuasi kyselyn viimeiseen kysymykseen näet omat pisteesi eri testeistä. Vastattuasi kaikkiin kysymyksiin sinut ohjataan Allergia-, iho- ja astmaliiton kotisivuille.

Linkki kyselyyn: https://link.webropol.com/s/AD

Kiitos halukkuudestasi auttaa meitä tässä tärkeässä asiassa!

Sivua päivitetty: 22.11.2021