Vertaistukea, tietoa ja toimintaa - liity jäseneksi! Lue lisää täältä
Mitä tietoa etsit?

Lounais-Suomen Allergiatutkimussäätiön apurahat haettavissa

9.1.2017

Lounais-Suomen Allergiatutkimussäätiö julistaa haettavaksi Ulla ja Kari-Pekka Wilskan nimikkorahastosta 15 000 euron apurahan kolmivuotiskaudeksi 2017-2019, josta saajalle luovutetaan vuosittain 5000 euroa.

Apuraha myönnetään lasten ja nuorten allergiaan ja astmaan keskittyvään lääketieteelliseen väitöskirjaan tähtäävään tutkimustyöhön, jonka tavoitteena on selvittää allergian ja astman haitallisia vaikutuksia ja kehittää näiden haittavaikutusten ehkäisy- ja vähentämiskeinoja.

Vapaamuotoisten hakemusten tulee sisältää tutkimussuunnitelman ja -aikataulun, talousarvion, jo mahdollisesti olemassa olevat rahoituslähteet sekä ohjaajan lausunnon.

Tietoa säätiöstä ja nimikkorahastosta löytyy Lounais-Suomen Allergiatutkimussäätiön verkkosivulta.

Hakemukset osoitetaan Lounais-Suomen Allergiatutkimussäätiön hallitukselle ja lähetetään Lounais-Suomen Allergiatutkimussäätiön verkkosivulla olevan linkin kautta.

Hakuaika päättyy 30.4.2017 ja apurahan hakijoille ilmoitetaan päätöksestä 31.8.2017 mennessä. Lisätietoja antaa professori Erkka Valovirta, erkka.valovirta@terveystalo.com

Lounais-Suomen Allergiatutkimussäätiö julistaa haettavaksi 5000 euron suuruisen 1-vuotisen määrärahan vuodelle 2017.

Apuraha myönnetään allergiaan ja astmaan keskittyvään lääketieteelliseen väitöskirjaan tähtäävään tutkimustyöhön, jonka tavoitteena on selvittää allergian ja astman haitallisia vaikutuksia ja kehittää näiden haittavaikutusten ehkäisy- ja vähentämiskeinoja.

Vapaamuotoisten hakemusten tulee sisältää tutkimussuunnitelman ja -aikataulun, talousarvion, jo mahdollisesti olemassa olevat rahoituslähteet sekä ohjaajan lausunnon.

Hakemukset osoitetaan Lounais-Suomen Allergiatutkimussäätiön hallitukselle ja lähetetään Lounais-Suomen Allergiatutkimussäätiön verkkosivulla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 30.4.2017 ja apurahan hakijoille ilmoitetaan päätöksestä 31.8.2017 mennessä. Lisätietoja antaa dos Auli Rantio-Lehtimäki, ahrantio@utu.fi

Sivua päivitetty: 9.1.2017