Mitä tietoa etsit?

Liitto etsii talousvastaavaa kehittämään kanssamme kokonaan uusi taloushallinto

17.2.2021

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on valtakunnallinen terveysjärjestö, jonka tehtävänä on parantaa allergisten, astmaatikkojen, eri tavoin herkistyneiden sekä erilaisia, myös harvinaisia ihotauteja sairastavien ja heidän läheistensä elämänlaatua ja edistää heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan.  

-------------------------------------------- 

Talousvastaava 

Haemme työyhteisöömme talousvastaavaa. Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan kehittämään kokonaan uusi toimiva taloushallinnon kokonaisuus. Työssäsi tulet vastaamaan järjestömme taloustoiminnoista.  

Päätehtäviesi lisäksi pääset ottamaan osaa mm. seuraaviin osa-alueisiin: 

  • taloushallinnon toimintojen kehittäminen   

  • talousarvion valmistelu ja toteutumisen seuranta 

  • henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät 

  • maksuliikenteeseen ja laskutukseen liittyvät tehtävät 

  • hankerahoitushakemukset 

Toivomme sinulta taloushallinnon moniosaamista ja että sinulla on jo kokemusta erityisesti STEAn ja järjestön taloushallinnosta. Tehtävä vaatii itsenäistä, ajan tasalla olevaa ja tarkkaa työotetta sekä hyvää taloushallinnon ja kirjanpidon osaamista ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Vastaat talousarvion laatimisesta sekä STEA-avustusten hakemisesta ja raportoinnista yhdessä liiton johdon ja luottamusjohdon kanssa.  Lisäksi vastaat ict-hallinnosta. Kilta-ohjelman osaaminen ja palkanlaskentataito ovat eduksi. 

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän. Olemme 20 hengen työyhteisö ja teemme suurella sydämellä työtä, jolla on merkitystä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä.  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa toiminnanjohtaja Paula Hellemaa 18.2. ja 24.2.klo 14-16 p. 041 5130224, hallintopäällikkö Sirpa Pajunen 18.2., 22.2, 26.2. klo 8-10 p. 050 408 7335. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi 28.2.mennessä osoitteeseen rekry@allergia.fi. 

Olemme savuton työpaikka. 

Sivua päivitetty: 17.2.2021