Lähde musikaalimatkalle Turkuun!

23.10.2015

Helsingin Allergia- ja astmayhdistys viestittää, että musikaalimatkalle on vielä lippuja tarjolla.

Tamara -musikaalimatka Turkuun, sisältää opastetun tutustuminen Aboa Vetus - museoon
28.11.2015, lähtö Kiasman edestä, klo 12.30 (paluu noin klo 24)

Tule kanssamme Turkuun nauttimaan upeat arvostelut saaneesta Tamara – musikaalista herkullisen ruuan siivittämänä. Retkellä tutustumme myös opastetusti mielenkiintoiseen Aboa Vetus historialliseen museoon sekä katettuun arkeologiseen alueeseen maan alla. Aboa Vetus kertoo Suomen vanhimman kaupungin mielenkiintoisesta ja pitkästä historiasta aitojen raunioiden keskellä.

Tamara Lundin elämä oli suurten käänteiden ja intohimoisen rakkauden täyttämää. Hänen oma elämäntarinansa vetää vertoja niille lukuisille fiktiivisille teoksille, joita hän uransa aikana tulkitsi. Tamaran nimeä kantava musiikkinäytelmä on taiteilijakuva naisesta, jonka elämässä rakkaus oli kaikkien käänteiden keskiössä. Tamaran tarina kerrotaan näytelmässä siten kuin Tamara itse sen kertoi omaelämäkerrassaan Lohikäärmeen pahvikulissit. Tamaran rooleissa nähdään kolme karismaattista naista: Angelika Klas, Kirsi Tarvainen sekä Sofia Arasola. Ruokailemme Logomossa ennen esitystä herkullisen ja suositus buffetmenun.
Matkan hinta 120€/hlö (sis. matkat, liput, ruokailun sekä museon sisäänpääsyn ja opastuksen). Sitovat ilmoittautumiset Helsingin Allergia- ja Astmayhdistykseen ja maksu 26.10. mennessä, p. 010 2790 990 tai neuvonta@allergiahelsinki.fi. Huomioithan ilmoittautumisen ja maksun olevan sitovat. Matka toteutuu mikäli yli 20 lähtijää.

Lue lisää: www.allergiahelsinki.fi

Sivua päivitetty: 23.10.2015