Koronavirus muuttaa kurssiaikatauluja - hae verkkokursseille!

27.3.2020

Lisäämme verkkokurssien tarjontaa keväälle 2020. Selvitämme parhaillaan peruuntuneiden viikonloppukurssien siirtoa toiseen ajankohtaan.

Kevään ja kesän aikuisten viikonloppukurssit sekä lapsiperheiden kurssit on jouduttu perumaan koronapandemian vuoksi. Mahdollisuuksien mukaan peruuntuneet kurssit siirretään myöhempään ajankohtaan tai verkkoon.  

Olemme yhteydessä kursseille hakeneisiin henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä heti, kun tilanne on selvinnyt. Uusi  aikataulu tullaan päivittämään sivuillemme mahdollisimman pian.  

Hae Astma-verkkokurssille nyt! 

Suuren kysynnän vuoksi aikaistamme Astma -verkkokurssin alkamista ja lisäämme paikkoja kurssille. Uusi ajankohta on 1.4.–6.5.2020​. Jaamme osallistujat kolmeen samansisältöisteen ryhmään, jotka starttaavat viikon välein 1.4., 8.4. ja 15.4.2020. Hakuaikaa kurssille on jäljellä sunnuntaihin 29.3. asti. Lisätietoja Astma-verkkokurssista voit käydä lukemassa täältä.

Käsi-ihottuma -verkkokurssi aikaistuu 

Nyt kun käsiä joutuu pesemään tavallista useammin, käsi-ihottuma saattaa monilla pahentua. Tämän vuoksi aikaistamme Käsi-ihottuma-verkkokurssin ajankohtaa. Kurssi järjestetään 21.4.–19.5.2020. Hakuaika kurssille on 31.3.–14.4.2020. Kurssilla tullaan käsittelemään monipuolisesti muun muassa käsien hoitoon, suojaukseen ja ihottuman ehkäisyyn liittyviä asioita. Lisätietoja Käsi-ihottuma -verkkokurssista voit käydä lukemassa täältä. 

Kokoamme sivuillemme tietoa koronaviruksen vaikutuksesta astmaa ja allergioita sairastaviin. Lue myös THL:n ajantasainen koronavirusseuranta ja ohjeistus kansalaisille.

Sivua päivitetty: 17.4.2020