Etsimme joukkoomme kemikaaliasiantuntijaa

15.3.2021

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on valtakunnallinen terveysjärjestö, jonka tehtävänä on parantaa allergisten, astmaatikkojen, eri tavoin herkistyneiden sekä erilaisia, myös harvinaisia ihotauteja sairastavien ja heidän läheistensä elämänlaatua ja edistää heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan.


Kemikaaliasiantuntija

Etsimme liittoomme kemikaaleihin perehtynyttä asiantuntijaa osa-aikatyöhön 20h/vko.

  • toimit asiantuntijana neuvontapalveluissa, mediassa ja viestinnässä
  • seuraat kemikaalien lainsäädäntöä ja jalostat tietoa järjestöllemme
  • toimit osana moniammatillisia tiimejämme tuoden osaamisesi organisaation käyttöön

 

Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu lisäksi allergiaan ja astmaan liittyvän tiedon kokoamista ja jalostamista liiton eri toimijoiden käyttöön. Potilasnäkökulmasta nouseva osaaminen kemikaalien terveysvaikutuksista on eduksi. Taustakoulutuksesi on soveltuva kemian alan tutkinto.

Lisäksi olet esiintymistaitoinen, sujuva kirjoittaja ja sinulla on pitkäjänteisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä positiivisuuden kera. Arvostamme innostunutta työotetta, omatoimisuutta, huumorintajua sekä halua ja kykyä laittaa suunnitelmat toimeksi. Tunnistamme hyvän tekijän sellaisen osuessa kohdallemme, joten tärkeintä on positiivinen asenne, kehittymishalu ja tahto olla osa monitieteistä ja -taitoista työyhteisöä.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Työsuhde on määräaikainen ja sidottu STEAn avustukseen 31.12.2021 asti. Työ alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan. Toimipaikka on Helsingissä, poikkeusaikana työskentelemme etänä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähteä hakemuksesi, ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja 1 min mittainen esittelyvideo itsestäsi osoitteeseen rekry@allergia.fi . Haethan tehtävää 29.3.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja kumppanuuspäällikkö Niki Malmros ke 24.3. klo 10-14 p. 040 5255 982.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry on savuton työpaikka.  

Sivua päivitetty: 15.3.2021