Ilmoita yhdistyksesi mukaan pieni ele -keräykseen

12.8.2022

Seuraava pieni ele -keräys on 22.–28.3. ja 2.4.2023 eduskuntavaalien aikaan äänestyspisteillä. Lahjoitukset käytetään kotimaan pitkäaikaissairaiden ja vammaisten hyväksi.

Pieni ele -keräys on Suomen vaalien aikana äänestyspaikoilla terveysjärjestöjen toimittama keräys vammais- ja terveystyön hyväksi. Allergia-, iho- ja astmaliitto on pieni ele -keräyksen jäsenjärjestö.

Miksi yhdistykseksi kannattaa tulla keräämään?

  • Valmis, toimiva työkalu varainhankintaan oman yhdistyksen toiminnan hyväksi.
  • Yhdistykset kokevat keräyksen myönteisenä tapana tehdä yhteistyötä muiden paikallisten kanssa.
  • Odotettavissa lahjoitustuottojen nousua koronakurimuksen jälkeen.
  • Yhteistyö keräystoimiston kanssa koetaan helpoksi.
  • Kerääminen koetaan helpoksi ja mukavaksi.
  • Ihmisten kohtaamista keräyksen aikana pidetään piristävänä!
  • 95 % lahjoituksista tulee käteisenä keräyslippaisiin.

Monille paikallisyhdistyksille pieni ele -keräyksestä saadut varat ovat perinne järjestää esimerkiksi jäsenistölle mukava retki tai tärkeää vertaistukitoimintaa.

Keräyksen erikoisuus on, että kerääjämme eivät pyydä lahjoituksia. Kerääjä vain vahtii keräyslipasta ja kiittää lahjoittajia. Lippaan äärellä tapaa oman kunnan tuttuja, ja voi vaikka kutoa samalla villasukkaa. Keräys on koettu helpoksi vapaaehtoistehtäväksi, joka ei sido pitkiksi ajoiksi kerrallaan.

Uusien yhdistysten ilmoittautuminen 30.9. mennessä

Pieni tai suuri yhdistys, jokainen on tervetullut mukaan keräykseen omien resurssien mukaisesti. Jos ette ole ollut aiemmin mukana, otamme teidät mukaan avosylin! Uusien mukaan tulevien yhdistysten ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.9.2022 asti.

Yhdistysten tietojen päivitys syyskuussa

Jokainen keräyksessä mukana ollut yhdistys saa automaattisesti pieneltä eleeltä yhdistyspäivityspyynnön syyskuun aikana. Päivityspyyntö lähtee myös niille yhdistyksille, jotka ovat olleet tauolla edellisessä keräyksessä.

Haluatko tietää lisää?

  • Tule mukaan etätapaamiseen torstaina 1.9.2022 klo 13–13.30, jossa voit avoimesti kysyä keräyksestä lisää. Ilmoittaudu mukaan heti tai viimeistään 30.8. lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@pieniele.fi
  • Keräyskoordinaattori Minna vastaa myös kysymyksiin sähköpostitse info@pieniele.fi ja puhelimitse 0400 887 114 (soittoaika arkisin klo 9–10 ja 13–15).

Nyt kaikki mukaan! Näytetään mistä Allergia-, iho- ja astmaliiton porukka on tehty – suuresta sydämellisyydestä ja yhteen hiileen puhaltamisesta.

Sivua päivitetty: 12.8.2022