Haemme hanketyöntekijää

6.2.2017

Allergia- ja astmaliitto hakee STEAn (ent. RAY) tukemaan kolmivuotiseen (2017-2019) ”Luonto terveydeksi ja tutuksi” -hankkeeseen hanketyöntekijää. Hankkeen tavoitteena on lisätä luontoaktiivisuutta, tehdä luonnon terveysvaikutuksia tunnetuksi ja rohkaista ihmisiä talkoilemalla omatoimiseen ja osallistavaan tekemiseen luonnon hyväksi ja lisätä samalla lähiluonnon monimuotoisuutta ihmisten terveyden tueksi. Hanke toteutetaan yhteistyössä WWF:n kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • vastata hankekokonaisuudesta, tavoitteiden tarkentamisesta ja toteuttamisesta
  • erilaisten ryhmien ja koulutusten suunnittelu ja käytännön toteuttaminen
  • yhteistyöverkostoissa toimiminen
  • paikallisyhdistysten tukeminen
  • verkkotoimintaa ja julkaisujen kirjoittaminen
  • tapahtumien ja materiaalin tuottaminen
  • raportointia, tilastointia ja arvioinnin toteuttamista

Hanketyöntekijän tehtävään on edellytyksenä soveltuva korkeakoulutus ja perehtyneisyys luonto- ja ympäristökysymyksiin. Kokemus järjestötyöstä, vapaaehtoistoiminnasta, ympäristön hoito- ja kunnostustöistä ja kiinnostus ja ymmärrys luonnon terveysvaikutuksista katsotaan eduksi.

Arvostamme innostunutta työotetta, omatoimisuutta, huumorintajua sekä halua ja kykyä laittaa suunnitelmat toimeksi. Lisäksi toivomme, että liikut sujuvasti niin maalla kuin verkossakin!

Tunnistamme hyvän tekijän sellaisen osuessa kohdallemme, joten tärkeintä on positiivinen asenne, kehittymishalu ja tahto olla osa monitieteistä ja -taitoista työyhteisöä.

Tehtävä on määräaikainen 3-vuotinen hanke. Toimen täyttämisessä noudatamme 4 kk koeaikaa. Kyseessä on kokoaikatyö, joka sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä vaatii matkustamisvalmiutta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen, haastavan ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Toimipiste on Helsingissä.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 26.2.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@allergia.fi. Otsikoi hakemuksesi ”hanketyöntekijä”. Haastattelemme hakijat 6.-7.3.2017. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.2. klo 10-12 ja 23.2. klo 13-15 johtaja, tieto-, kehittämis- ja tutkimuspalvelut Kimmo Saarinen p. 040 721 4108.

Allergia- ja astmaliitto on savuton työpaikka.

Sivua päivitetty: 6.2.2017