Haku viimeiselle kurssille Kanarialle on käynnissä

5.8.2022

Viimeinen aurinkopainotteinen kurssi atopiaa sairastaville järjestetään 21.10. - 5.11.2022 Gran Canarialla. Haku kurssille päättyy 18.8.

Allergia-, iho- ja astmaliitto on järjestänyt perinteisesti atoopikoille aurinkopainotteisia kursseja Kanariansaarilla. Koska aurinkopainotteisen kurssitoiminnan rahoitus on päättynyt, atoopiaa sairastavilla on nyt viimeinen mahdollisuus osallistua kurssille Kanarialla.

Kurssille valittaessa etusijalla ovat henkilöt, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Allergia-, iho- ja astmaliiton aurinkopainotteisille kursseille.

Atoopikkojen aurinkopainotteisen kurssin sisältö

Pääpaino toistaiseksi viimeisellä kurssilla on ensimmäistä kertaa aurinkopainotteiselle kurssille osallistuvien atopiaa sairastavien tukemisessa.

Kurssin ohjelmassa painottuu ohjattu ryhmämuotoinen vertaistuellinen toiminta, jossa ihonhoitoon, omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyvät alustukset ja ryhmäkeskustelut vuorottelevat yhteisten liikunta- ja rentoutusharjoitusten sekä retkien kanssa.

Vapaa-ajalla voi yhdistää auringonottoa ja vertaiskeskusteluja vahvistaen samalla omaa ihoa ja keräten lisää motivaatiota oman ihosairautensa omahoidon tueksi.

Tutustu Atoopikkojen aurinkopainotteisen kurssin sisältöön

Kurssille hakeminen

Kurssille voi hakea 18.8. asti verkossa olevalla hakulomakkeella.

Siirry Atopiaa sairastavien aurinkopainotteisen kurssin hakulomakkeeseen

Lisätietoja

Kurssivastaava Riia Raula, puh. 040 5893 267, riia.raula@allergia.fi

Sivua päivitetty: 8.8.2022