Haemme kuntoutussuunnittelijaa

6.2.2017

Allergia- ja astmaliitto ry hakee STEAn (entinen RAY) tukemaan sopeutumisvalmennustoimintaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kuntoutussuunnittelijaa.

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • vastata osaltaan kuntoutuskokonaisuudesta, kehittämisestä, tavoitteiden tarkentamisesta ja toteuttamisesta
  • erilaisten kurssien ja koulutusten suunnittelu ja käytännön toteuttaminen sekä kurssityöntekijöiden rekrytoiminen
  • yhteistyöverkostoissa toimiminen
  • sosiaaliturva-asioihin perehtyminen
  • verkkotoimintaa ja julkaisuiden kirjoittaminen
  • materiaalin tuottaminen
  • hankehakua, raportointia, tilastointia ja arvioinnin toteuttamista

Kuntoutussuunnittelijan tehtävään on edellytyksenä soveltuva korkeakoulutus ja perehtyneisyys kuntoutus- ja sopeutumisvalmennustoimintaan. Hankinta- ja kilpailulain tuntemus ja kokemus hankehakemuskäytänteistä katsotaan eduksi. Tehtävässä eduksi on myös ymmärrys pitkäaikaissairaan perheen arjesta.

Arvostamme innostunutta työotetta, omatoimisuutta, huumorintajua sekä halua ja kykyä laittaa suunnitelmat toimeksi. Lisäksi toivomme, että liikut sujuvasti niin maalla kuin verkossakin!

Tärkeää on positiivinen asenne, kehittymishalu ja tahto olla osa mukavaa työyhteisöä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Toimen täyttämisessä noudatamme 4 kk koeaikaa. Kyseessä on kokoaikatyö, joka sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä vaatii matkustamisvalmiutta. Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen, haastavan ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Toimipiste on Helsingissä.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 26.2.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@allergia.fi. Otsikoi hakemuksesi ”kuntoutussuunnittelija”. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.2. klo 15.00-17.00 ja 17.2. klo 9.00-12.00 johtaja, vaikuttaminen, hoito- ja kuntoutuspalvelut Sirpa Pajunen p.050 408 7335. 

Allergia- ja astmaliitto on savuton työpaikka.

www.allergia.fi/kuntoutus/

Sivua päivitetty: 6.2.2017