Haemme aluepäällikköä järjestötyöhön Helsinkiin

22.10.2015

Aluepäällikön vastuualueena on kehittää, ohjata ja tukea allergia- ja astmayhdistysten toimintaa kentällä ja digitaalisessa ympäristössä. Lisäksi hän toimii oman erikoisalansa asiantuntijana liitossa ja valvoo jäsenien oikeuksien toteutumista yhteistyössä yhdistysten, muiden järjestöjen, viranomaisten, päättäjien ja palveluntuottajien kanssa.

Tulevalla aluepäälliköllämme on
•    halua ja kykyä toimia innostavassa yhteistyössä työyhteisön, vapaaehtoisten ja yhteistyöverkostojen kanssa
•    verkostojen ja digitaalisen ympäristön hyödyntämisen osaamista ja kykyä kehittää toimintatapoja
•    sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisu
•    reipas työote, halu kehittyä ja kehittää sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn
•    järjestötyökokemusta
•    soveltuva korkeakoulututkinto.

Työt vaativat oman työn johtamis- ja raportointitaitoja sekä pitkäjänteisyyttä.  Tehtävät sisältävät ilta- ja viikonlopputöitä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen, haastavan ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työ alkaa 11.1.2016 tai sopimuksen mukaan. Toimipiste on Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 26.10 klo 13 - 15 ja ti 3.11 klo 10 - 12  järjestöpäällikkö Paula Hellemaa, p. 041 513 0224. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen lähetetään viimeistään to 5.11 mennessä, sähköpostina osoitteeseen rekry@allergia.fi.  Haastattelut ovat 16. - 17.11.

Allergia- ja Astmaliitto ry on savuton työpaikka.

Sivua päivitetty: 22.10.2015