Mitä tietoa etsit?

Etsimme liittoomme kemikaaliasiantuntijaa

25.1.2022

Etsimme liittoomme kemikaaleihin perehtynyttä kemikaaliasiantuntijaa osa-aikatyöhön 20 h/vko.

  • toimit asiantuntijana neuvontapalveluissa, tapahtumissa, mediassa ja viestinnässä
  • seuraat kemikaalien lainsäädäntöä ja jalostat tutkimustietoa järjestöllemme
  • toimit osana moniammatillisia tiimejämme tuoden osaamisesi organisaation käyttöön
  • laadit yhteistyössä kyselyitä ja selvityksiä

Sinulla on kiinnostusta tarkastella terveysnäkökulmasta kemikalisoitumisen yhteyttä luontoon, vaikutusta ihmisten arkeen ja ympäristöosaamisen kehittämiseen.

Sinulla on työnäyttöä ideoinnista toteutukseen. Lisäksi olet esiintymistaitoinen, sujuva kirjoittaja ja sinulla on pitkäjänteisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä positiivisuuden kera. Taustakoulutuksesi on soveltuva kemian alan korkeakoulututkinto. Laaja-alainen kemikaalien tuntemus ja osaaminen kemikaalien terveysvaikutuksista luetaan eduksi.

Arvostamme innostunutta työotetta, omatoimisuutta, huumorintajua sekä halua ja kykyä laittaa suunnitelmat toimeksi. Tunnistamme hyvän tekijän sellaisen osuessa kohdallemme, joten tärkeintä on positiivinen asenne, kehittymishalu ja tahto olla osa monitieteistä ja -taitoista työyhteisöä.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Työsuhde on osa-aikainen 20 h/vko ja määräaikainen vuoden loppuun asti. Rahoitus on sidoksissa STEAn vuosittaiseen avustuspäätökseen ja jatko on mahdollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimipaikkana on Allergiatalo Helsingissä. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja 1 min. mittainen esittelyvideo itsestäsi osoitteeseen rekry@allergia.fi. Haethan tehtävää 10.2. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.2. klo 10–12, 8.2. klo 13–15 toiminnanjohtaja Paula Hellemaa p. 041 5130 224.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry on savuton työpaikka.   

Allergia-, iho ja astmaliiton tehtävänä on parantaa allergisten, ihotautia sairastavien, astmaatikkojen, palovamman kokeneiden ja heidän läheistensä elämänlaatua sekä valvoa heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan.

Sivua päivitetty: 25.1.2022