Ahti Karttunen uuden Allergia-, iho- ja astmaliiton liittohallituksen johtoon

28.11.2017

Allergia-, iho- ja Astmaliitto kokoontui lauantaina 25. marraskuuta Allergiatalolla Helsingissä valitsemaan uuden yhdistyneen liiton ensimmäisen liittohallituksen, jonka toimikausi alkaa vuoden 2018 alussa. Ahti Karttunen Outokummusta valittiin liittohallituksen puheenjohtajaksi.

Sosiaalineuvos Ahti Karttunen on toiminut Allergia- ja astmaliiton liittohallituksessa vuodesta 1995 ja hallituksen puheenjohtajana hän on toiminut keväästä 2003 lähtien. Uuden liittohallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Arto Ojala ja jäseniksi Ilpo Hakula, Olli Kerola, Eila Kohonen, Tanja Nylund, Pirjo Paajanen ja Oula Wichmann.

Allergia-, iho- ja astmaliitto on valtakunnallinen terveysjärjestö, joka ajaa allergiaa, ihotauteja ja astmaa sairastavien etuja mm. vaikuttamistoiminnallaan sekä osallistumalla aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun. Neuvonta, koulutus ja kuntoutus ovat liiton perustoimintoja. Allergia.fi -palvelu sekä asiantuntijoiden laatimat oppaat tarjoavat laajasti tietoa allergiaa, ihotauteja ja astmaa sairastaville.

Paikallisyhdistykset Joensuussa
Allergia-, iho- ja astmaliittoon kuuluu 54 paikallisyhdistystä, joilla on yhteensä lähes 24 000 jäsentä. Yhdistystoiminta on avoinna kaikille ja uudet toimijat ovat aina tervetulleita mukaan. Pohjois-Karjalan allergia- ja astmayhdistys ja Pohjois-Karjalan Atopiayhdistys toimivat Joensuussa.

 

Lisätietoja toimituksille:  
Toimitusjohtaja Ilkka Repo
p. 09 473 351
ilkka.repo@allergia.fi

Sivua päivitetty: 28.11.2017