TAPAHTUMAT

Tuoksuttoman viikon tapahtumat

TAPAHTUMAT

Tuoksuttoman viikon tapahtumat

Tuoksuton ilta (eri paikkakunnilla ja netissä) 

1.11.2017 klo 18

Kutittaako nenä, pihiseekö hengitys vai iskeekö päänsärky, kun kohtaat tuoksuja? Et ole yksin, vaan tuoksuherkkiä on muitakin. Osallistu tuoksuttomaan iltaan alueesi allergia- ja astmayhdistyksen järjestämänä tai netissä! (tähän tulee ennen Tuoksutonta  iltaa linkki, jonka kautta voit osallistua) Saat tietoa, kuulet tarinoita ja pääset juttelemaan tuoksuherkkyydestä.

Illan aikana katsotaan neljä videota ja jutellaan niistä:
• Mitä tuoksuherkkyys on? Anne Vuorenmaa
• Uunituore tutkimus: Tuoksuherkkyyden yleisyys ja vaikutukset. Sanna Virtanen
• Kun ammatissani kohtaan tuoksuvia ihmisiä – aitoja tarinoita. Tuoksuyliherkät Elina ja Anne.
• Näin selviydyn tuoksuherkkänä – henkilötarina. Tuoksuherkkä Noora.

Anne Vuorenmaa ja Sanna Virtanen päivystävät Allergia-, iho- ja astmaliiton Facebook-sivuilla ke 1.11. klo 18.30-20.00 ja vastaavat kysymyksiin tuoksuherkkyydestä ja tutkimuksesta.

Tervetuloa!

www.tuoksutonviikko.fi


 

Päijät-Hämeen Allergia- ja Astmayhdistyksen tapahtumat: 


Astma ja allergiat - este liikkumiselle?

Jäsenilta Ti 31.10.2017 klo 17-19 Urheilukeskuksessa

Rajoittaako astma liikkumistasi? Mitä allergikon tulisi ottaa huomioon liikunnan harrastuksessa? Teemme erilaisia käytännön liikuntaharjoituksia, joilla voidaan vaikuttaa etenkin astman oireisiin. Päälle pieni ulkoilulenkki hyppyrimäkien läheisyydessä. Ohjaamassa PHLU:n liikuntaneuvoja Reda Oulmane. Kokoonnumme klo 17 Urheilukeskuksen edessä 2. rappu. Salpausselänkatu 8. Lahti. Lisätietoja lahden.allergia@gmail.com tai p. 040 7091717
 

Tuoksuton ilta 1.10.2017  klo 17-19 Kumpeli Spa Heinola

Vertaistukitapaaminen Atopiayhdistyksen kanssa. Jutellaan yhdessä ihon, ellergia ja astman hoidosta sekä samalla rentoudutaan erilaisissa saunoissa ja altaissa. Hinta 5 euroa. Yhteinen iltapala klo 18 takkatilassa. Lisätietoja paijathame.atopia@gmail.com. Kokoontuminen Kumpelissa klo 17, Muonamiehenkatu 3, Heinola.
 

H​OLLOLAN APTEEKISSA TAVATAAN​

 To 2.11.2017 klo 11-15 tuoksuttoman viikon merkeissä. Tervetuloa tapaamaan Allergia-, Iho- ja Astmaliiton aluesuunnittelija Erja Kinnusta. Ihon kosteudenmittausta, keuhkojen iän ja kunnonmittausta. 

​Os. Virastotie 1, Hollola.​

 

ALLERGIAT, IHO JA RAVINTO. Yleisöluento. ​To 9.11.2017 klo 17.30 Paikka: Harjulan Setlementti, kestisali. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Saavuthan tuoksutta.

 

Katso lisää tapahtumia tapahtumakalenteristamme!