VERKKOVERTAISTREFFIT: uudet astmaatikot

21.9.2022

Oletko juuri saanut astmadiagnoosin ja kaipaat tulea arjen sujuvuuteen? Kaipaatko neuvoja ja tukea arkeen astman kanssa? Haluatko vaihtaa ajatuksia ja keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä? 

Tule mukaan uusien astmaatikkojen verkkovertaistreffeille ke 21.9. klo 18-19! Nämä vertaistreffit ovat suunnattu varsinkin niille, jotka ovat saaneet diagnoosin noin viimeisen vuoden aikana tai tuntevat olevansa muuten aloittelijoita astman kanssa.

Vertaistreffeiltä voit jakaa omia kokemuksiasi ja kuulla muiden ajatuksia sairauteen liittyen. Vertaistreffeillä ei ole terveydenhuollon ammattilaista luennoimassa, vaan homma perustuu vertaiskeskusteluun ja keskinäiseen ajatusten vaihtoon.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. YMuistathan, että vertaistreffikeskustelu on luottamuksellinen joten käytäthän kuulokkeita, jos olet samassa tilassa muiden ihmisten kanssa.

Vertaistreffejä vetää liiton koulutettu vapaaehtoinen.

Ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuneet saavat muutama päivä ennen tapahtumaa tapahtumalinkin sähköpostiinsa. Muista laittaa päivämäärä kalenteriisi.

Tervetuloa vertaistreffeille!

Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi

Ps. Kurkkaa tulevat vertaistreffit!

Sivua päivitetty: 8.8.2022