VERKKOVERTAISTREFFIT: Pitkäaikaissairaus ja jaksaminen

10.5.2023

Onko sinulla joku pitkäaikaissairaus joka vaikuttaa arkeesi? Mietityttäkö jaksaminen sairauden kanssa? Kaipaatko muilta vinkkejä arken sujuvoittamiseen?

Tule keskiviikkona 10.5.2023 klo 18-19 verkkovertaistreffeille. Treffeille ovat tervetulleita kaikki, joilla on joku arkeen ja jaksamiseen vaikuttava sairaus. Eli oli sairautesi esimerkiksi vaikka astma, allergia, atopia tai joku harvinainen ihosairaus olet tervetullut mukaan.

Vertaistreffeillä saa muilta vinkkejä arkeen ja kuulet muiden ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun, antoisaan vertaiskeskusteluun. Vertaistreffit vetää liiton koulutettu vapaaehtoinen.

Verkkovertaistreffit toteutetaan verkon välityksellä. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä. Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni.

Ilmoittaudu mukaan. Saat ennen vertaistreffejä osallistumislinkin sähköpostiisi. Laita päivämäärä kalenteriisi!

Muistathan, että vertaistreffien keskustelut ovat luottamuksellisia. Jos osallistut keskusteluun paikassa, jossa on muita ihmisiä, käytäthän kuulokkeita.

Lisätietoa vertaistreffeistä ja tulevistaa vertaistreffeistä: allergia.fi/vertaistreffit

Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia muiden samaa sairautta sairastavien kanssa!

Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi

Sivua päivitetty: 4.5.2023