Mitä tietoa etsit?

VERKKOVERTAISTREFFIT: Mastosytoosia sairastavien lasten vanhemmille

15.3.2022

Onko teidän perheessänne mastosytoosia sairastava lapi! Kaipaatko keskusteluseuraa muiden vanhempien kanssa? Haluatko jakaa kokemuksia tai kysellä vinkkejä arjen helpottamiseksi?

Tule mukaan tiistaina 15.3.2022 klo 18-19 järjestettäville verkkovertaistreffeille juttelemaan elämästä mastosytoosin kanssa.

Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita tai pitämässä luentoa, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake. Saat muutama päivä ennen vertaistreffejä sähköpostiin ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan keskusteluun.

Tervetuloa verkkovertaistreffeille! 

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntija Paula Lehtomäki, paula.lehtomaki@alleriga.fi

ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit Huomasitko jo 24.2. järjestettävät treffit mastosytoosia sairastaville aikuisille? Ilmoittaudu mukaan sinnekin!

Sivua päivitetty: 14.3.2022