Mitä tietoa etsit?

VERKKOVERTAISTREFFIT: Atoopikot

17.2.2022

Onko atooppinen ihottuma kaverinasi? Kuulostaako tutulta kutina, rasvaaminen, lehahtelut, öiset valvomiset, vaatteiden tai meikkien miettiminen ihon kannalta tai liikunnan tuoman hikoilun haasteet?

Tervetuloa mukaan torstaina 17.2. klo 18-19 atoopikkojen verkkovertaistreffeille juttelemaan atopiaan liittyyvistä asioista, sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat ymmärtää sinua puolesta lauseesta!

Vertistreffeiltä saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet muiden ajatuksia ja pääset jakamaan myös omia kokemuksiasi. Vertaistreffeillä ei siis ole atopialuentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan tästä! Saat osallistumislinkin muutama päivä ennen tapahtumaa. Laita päivämäärä kalenteriin ja varmista, että kirjoitt sähköpostiosoitteesi oikein.

Tervetuloa atoopikkojen verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi

Sivua päivitetty: 14.1.2022