Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Yhdistyksen Facebook-sivut kuntoon

17.3.2021 VerkkoKoulutus on tarkoitettu Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenyhdistyksissä toimiville vapaaehtoisille ja kouluttajille.

Miten Facebookiin laitettiinkaan julkaisuja? Tule ke 17.3. klo 17.30-18.30 opettelemaan tai muistuttelemaan mieleen millaisia tekstejä, kuvia ja jopa videoita kannattaa yhdistyksen Facebookiin laittaa!

Kivoilla Facebookin päivityksillä yhdistyksen hyvä toiminta tulee näkyväksi vanhoille, uusille kuin potentiaalisille jäsenille. Illan aikana keskitytään aivan alkeisiin. Ilta on samankaltainen kuin syksyllä pidetty Facebook-päivitysilta. Tervetuloa erityisesti yhdistyksen Facebookin päivittäjät!

Kouluttajana verkkoasiantuntija Anu Sauliala.

Ilmoittaudu mukaan ma 15.3. klo 23 mennessä täyttämällä lomake täällä.

Ilta toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan iltaan tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta ”Teams”). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.20 alkaen. Varsinainen ohjelma aloitetaan klo 17.30.

Lisätietoja: Verkkoasiantuntija Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi

Sivua päivitetty: 15.1.2021