VERKKO: Vertais- ja liikuntatreffien vetäjäkoulutus

19.1.2022

 

Tervetuloa vertais- ja liikuntatreffien vetäjäkoulutukseen ke 19.1.2022 klo 17.30-19.00

Supersuositut vertaistreffimme ovat keränneet virtuaalisesti ja samoille lenkkipoluille jo satoja allergian, ihosairauden tai astman kanssa eläviä. Nyt on sinun vuorosi järjestää treffit!

Tervetuloa vertais- ja liikuntatreffien vetäjäkoulutukseen ke 19.1.2022 klo 17.30-19.00. Koulutus järjestetään etäyhteyksin Teamsissä joten osallistuminen on helppoa mistä päin Suomea vaan.

Ilmoittaudu   mukaan 17.1. mennessä!

Koulutuksessa saat valmiudet vertaistreffien vetämiseen, joko perinteisesti, virtuaalisesti tai luonnossa liikkuen. Koulutuksessa tutustut mm. vertaistreffien konseptiin ja Allergia-, iho- ja astmaliiton liikuntatoimintaan, kuulet kokemuksia aiemmasta toiminnasta, saat käytännön vinkkejä treffien järjestämiseen sekä tutustut muihin treffien vetäjiin sekä Allergia-, iho- ja astmaliiton väkeen. Lue lisää vertaistreffeistä täältä.

Koulutuksen jälkeen toivomme, että vedät kevään 2022 aikana vertaistreffit joko kasvotusten tai virtuaalisesti. Sinulla ei tarvitse olla koulutukseen osallistuessa tiedossa suunnitelmaa vertaistreffien aiheesta, ajankohdasta, pitopaikasta tai vetäjäkaverista. Ne asiat kyllä ratkeavat myöhemmin. Vertaistreffit on helppo järjestää kasvotusten esim. kaupungin ihanimmassa kahvilassa tai lenkkipolulla tai virtuaalisesti esim. Teamsissa, GoogleMeetsillä tai vaikka Facebookin Huone-toiminnolla. Meiltä saat tukea vertaistreffien ideoinnista käytännön toteutukseen. Yleensä vertaistreffeillä on kaksi vetäjää, joten myöskään yksin ei tarvitse tähän hommaan lähteä.

Koulutus toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. Pystyt osallistumaan koulutukseen tietokoneella nettiselaimella, tabletilla tai kännykällä. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.20 alkaen. Varsinainen koulutus aloitetaan klo 17.30

Koulutuksen vetävät Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu ja järjestöasiantuntja Paula. Koulutus on kaikille avoin ja ilmainen.

Hienoa, että haluat vapaaehtoisena tehdä hyvää muille allergiaa, astmaa tai ihotautia sairastaville! Tervetuloa mukaan! Käyttämällä muutaman tunnin aikaasi, saat tehtyä paljon hyvää - ja tietysti kasapäin vertaistukienergiaa myös itsellesi.

Ilmoittaudu   mukaan 17.1. mennessä ja laita tapahtuma kalenteriisi. Saat osallistumisliinkin muutama päivä ennen tapahtumaa.

Sivua päivitetty: 8.12.2021