VERKKO: Tule liiton vapaaehtoiseksi - koulutus toiminnasta kiinnostuneille

17.1.2023

 

Tervetuloa liiton vapaaehtoiseksi -koulutus ti 17.1.2023 klo 17.30-19.00

Kiinnostaako sinua edistää allergian, ihosairauden tai astman kanssa elävien elämää joko virtuaalisesti tai omalla paikkakunnallasi? Haluaisitko järjestää vertaistapaamisia tai liikuntatoimintaa paikkakunnallasi? Voisiko verkkovertaistreffien järjestäminen olla sinun juttusi? Haluatko tehdä pieniä vaikuttavia tekoja edistääksesi pitkäaikaissairaiden asemaa alueellasi? Tai kaipaatko tietoa, kuinka päästä mukaan yhdistyksen toimintaan?

Tule mukaan kuulemaan lisää liiton erilaisista vapaaehtoistyömahdollisuuksista. Koulutus järjestetään ti 17.1.2023 klo 17.30-19.00 etäyhteyksin Teamsissä, joten osallistuminen on helppoa mistä päin Suomea vaan. Pystyt osallistumaan koulutukseen tietokoneella nettiselaimella, tabletilla tai kännykällä. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.20 alkaen. Varsinainen koulutus aloitetaan klo 17.30

Ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksessa mm.

  • tutustut paremmin Allergia-, iho- ja astmaliittoon ja sen jäsenyhdistyksiin.
  • saat tietoa erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksia liitossa ja sen jäsenyhdistyksissä.
  • kuulet, kuinka jokainen voi omalla toiminnallaan edistää astmaa, allergioita ja ihotautia sairastavien asiaa omalla paikkakunnallaan.
  • saat vinkkejä vertaisohjaajana toimimiseen ja vertaistreffien järjestämiseen.
  • pääset pohtimaan, mikä olisi sinun tapasi toimia liiton vapaaehtoisena.

Käyttämällä muutaman tunnin aikaasi, saat tehtyä paljon hyvää - ja tietysti kasapäin vertaistukienergiaa myös itsellesi. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa: paula.lehtomaki@allergia.fi

Sivua päivitetty: 8.12.2022