Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Vaikeaa astmaa sairastavien vertaistreffit

26.5.2020 Verkko

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Hei sinä vaikeaa astmaa sairastava!

Vaikuttaako astma päivittäin paljon arkeesi? Onko sinulla todettu vaikeahoitoinen astma? Haluatko kuulla muiden kokemuksia vaikeasta astmasta? Kaipaatko vertaistukea arkeesi nyt poikkeustilan aikana? Haluatko puhua vaikeasta astmasta, eikä kukaan ympärillä oikein ymmärrä?

Tule mukaan tiistaina 26.5. klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan vaikeahoitoisesta astmasta (hyvästä lääkityksestä huolimatta astmaa ei saada oireettomaksi ja oireet ovat jatkuneet kuukausia ja vuosia). Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole astma-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.45 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.

Verkkovertaistreffejä vetämässä vapaaehtoinen, itsekin vaikeaa astmaa sairastava Hanna.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Vaikeaa-astmaa-sairastavien-verkkovertaistreffit-26.5.2020. Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä sähköpostiin ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi

ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 11.5.2020