Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Suuri Ihoilta 2021

17.11.2021


ihoilta_vaaka.png

Ihoviikko huipentuu Ihoilta-verkkoluentoon!

Lapsen ihosairaus vaikuttaa perheen arkeen monin tavoin. Tule mukaan kuulemaan vinkkejä ja kokemuksia, miten sen kanssa selviää!

Tule mukaan kuulemaan, mistä ihotautia sairastavan lapsen vanhemmat voivat saada voimia arkeen ja jaksamiseen sairauden kanssa ja saamaan konkreettista opasta lapsen ihon rasvaukseen. Lisäksi kuulet näkökulmia lapsen ihosairauden kanssa elämiseen sekä harvinaisemman sairauden että atooppisen ihottuman elävän lapsiperheen arjesta. Voit myös esittää kysymyksiä kaikille puheenvuoron pitäjille.

Ihoilta 17.11. klo 18.00-19.30

 OHJELMA 

  • Arjen sankarit: Mistä voimia arkeen lapsen ihosairauden kanssa (psykologin luento) 
  • Teoriasta käytäntöön: lapsen ihon rasvaaminen 
  • Näin meillä: Harvinaista ihotautia sairastavan lapsiperheen arkea 
  • Näin meillä: Atopiaperheen arkea 

Ihoilta toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Iltaan ei tarvitse ilmoittautua mukaan. Mukaan pääsee ihan vain klikkaamalla ke 17.11.2021 klo 18.00 tähän tulevaa linkkiä. Tietokoneella kannattaa valita vaihtoehdoksi ”Liity sen sijaan verkossa”, tabletilla tai puhelimella on hyvä ladata Microsoft Teams -sovellus etukäteen. Sinun kuvaa tai ääntä ei näy. Voit esittää kysymyksiä tai kommentteja kysymysosion kautta.

Tervetuloa mukaan!Järjestäjä: Allergia-, iho- ja astmaliitto

Lisätietoa: Järjestöasiantuntija Aino Loikkanen, aino.loikkanen@allergia.fi

Sivua päivitetty: 12.5.2021