Mitä tietoa etsit?

Verkko: Suuren Anafylaksiaillan vertaistreffit

11.2.2021 Verkko

Tervetuloa keskustelemaan anafylaksiasta suuren anafylaksiaillan jälkeen!

Tule mukaan verkkovertaistreffeille 11.2. klo 19.30-20.15 juttelemaan anafylaksiasta ja suuren anafylaksiaillan herättämistä ajatuksista. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia.

Vertaistreffeillä ei siis ole anafylaksia-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. Osallistumsilinkki tulee tänne ja jaetaan myös suuren anafylaksiaillan kommenttikentässä.


Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy (videon saa myös pois). Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta ”Teams"). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni.

Verkkovertaistreffeillä aloitetaan yhdessä ja jakaannutaan pienempiin ryhmiin.
Keskustelua vetämässä on Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika sekä koulutettuja vapaaehtoisia.

Näille verkkovertaistreffeille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tervetuloa anafylaksia-verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika Kabata annika.kabata@allergia.fi

ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 21.12.2020