Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Sisäilmasta oireilevien astmaatikkojen -vertaistreffit

14.5.2020 Teams

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Hei sinä astmaatikko, joka oireilet sisäilmasta!

Vaikuttaako astma arkeesi? Pahentaako huono sisäilma astmaoireitasi? Haluatko kuulla muiden kokemuksia sisäilmasta oireilevasta astmasta? Kaipaatko vertaistukea arkeesi nyt poikkeustilan aikana?

Tule mukaan torstaina 14.5. klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan astmasta, joka oireilee huonosta sisäilmasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole astma-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.45 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.

Verkkovertaistreffejä vetämässä vapaaehtoinen, itsekin astmaa sairastava Hanna.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Sisailmasta-oireilevien-astmaatikkojen-verkkovertaistreffit-14.5.2020. Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä sähköpostiin ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntija Erja Kinnunen, erja.kinnunen@allergia.fi.

ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 11.5.2020