Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Ruoka-allergisten pikkulasten vanhempien vertaistreffit

21.4.2021

aia_vertaistreffit_1200x628_1.png

Onko sinulla 0-2 -vuotias ruoka-allerginen lapsi? Kuulostaako joku seuraavista allergiajutuista tutulta: mitä ruuaksi, mistä nyt oireilee, vaipan vaihdot, ihottumat, lehahdukset, väsähtäminen, epävarmuus tai ilo onnistumisista? Tule tunniksi vertaistreffeille vaihtamaan muiden allergisten pikkulasten vanhempien kanssa kokemuksia ja ajatuksia!

Tule mukaan keskiviikkona 21.4.2021 klo 12-13 vertaistreffeille juttelemaan pikkulasten ruoka-allergioista. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun. Lapsesi voi olla mukana vertaistreffeillä touhuten tai nukkuen. Jos haluat, niin voit osallistua treffeille osittain vain puhuen ja olla esim. vaunukävelyllä samaan aikaan.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 11.55 alkaen.

Verkkovertaistreffejä vetämässä verkkoasiantuntija Anu Sauliala Allergia-, iho- ja astmaliitosta.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu täyttämällä lomake täällä. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa ruoka-allergisten pikkulasten vanhempien verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi.

www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 9.3.2021