Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Rahastonhoitajien ilta

7.4.2021

rJbWCz0E_LlZT4c3cvL8umpfsv-V3hQ8wxYS2CIx0eX7DlW3zAvn7UecftrP-gr7

Hoidatko sinä yhdistyksen raha-asioita? Kuitteja, laskujen maksamista, tilinpäätöstä ja avustuksia. Jos kuulostaa tutulta, niin tervetuloa rahastonhoitajien ikiomaan iltaan ke 7.4. klo 17.30-18.30! 

Ohjelma:

  • Hoida yhdistyksen raha-asiat niin että jäsen on tyytyväinen
  • Näin varot riskirakenteita rahaasioissa
  • Budjetoi realistisesti
  • Kuitit selkeästi kirjanpitoon
  • Vuoden lopuksi tilinpäätös kuntoon
  • Hae rohkeasti avustuksia!

Koulutuksen pitää verkkoasiantuntija Anu Sauliala, joka on itse toiminut useamman yhdistyksen rahastonhoitajana ja tietää mitä rahastonhoitajien arki on. Ilmoittaudu mukaan ti 6.4. klo 23 mennessä osoitteessa: https://q.surveypal.com/Rahastonhoitajien-ilta

Ilta toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan iltaan tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta ”Teams”). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.20 alkaen. Varsinainen ohjelma aloitetaan klo 17.30.

Ilta on tarkoitettu Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenyhdistysten vapaaehtoisille ja työntekijöille. Lisätietoja: Anu Sauliala, verkkoasiantuntija, anu.sauliala@allergia.fi.

Tavataan verkossa!

Sivua päivitetty: 5.3.2021