Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Rahastonhoitajien ilta 2022

2.3.2022Hoidatko sinä allergia- ja astmayhdistyksen, atopiayhdistyksen tai harvinaisen ihosairauden yhdistyksen raha-asioita? Kuitteja, laskujen maksamista, tilinpäätöstä ja avustuksia. Jos kuulostaa tutulta, niin tervetuloa rahastonhoitajien ikiomaan iltaan ke 2.3.2022 klo 17-18!

Ohjelma:
• Hoida yhdistyksen raha-asiat niin että jäsen on tyytyväinen
• Näin varot riskirakenteita rahaasioissa
• Budjetoi realistisesti
• Kuitit selkeästi kirjanpitoon
• Vuoden lopuksi tilinpäätös kuntoon
• Hae rohkeasti avustuksia!

Koulutuksen pitää verkkoasiantuntija Anu Sauliala, joka on itse toiminut useamman yhdistyksen rahastonhoitajana ja tietää mitä rahastonhoitajien arki on. Ilmoittaudu mukaan ti 1.3. klo 23 mennessä osoitteessa: https://q.surveypal.com/Teams-ilta-2.3.2022--Rahastonhoitajien-ilta.

Ilta toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan iltaan tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta ”Teams”). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 16.55 alkaen. Varsinainen ohjelma aloitetaan klo 17.00.

Ilta on tarkoitettu Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenyhdistysten vapaaehtoisille ja työntekijöille.
Lisätietoja: Anu Sauliala, verkkoasiantuntija, anu.sauliala@allergia.fi.

Tavataan verkossa!

Järjestäjä: Allergia-, iho- ja astmaliitto

Sivua päivitetty: 24.1.2022