VERKKO: Miten toimia koulussa anafylaksialapsen kanssa? -tietoisku

8.2.2023

Työskenteletkö opettajana tai koulunkäynninohjaajana? Onko koulussasi oppilas, jolla on anafylaksian riski? Haluaisitko saada lisää työkaluja, miten lapsen tai nuoren anafylaksian voi huomioida koulussa?

Tule mukaan Miten toimia koulussa anafylaksialapsen kanssa? -verkkotietoiskuun keskiviikkona 8.2.2023 klo 15.00-15.45!

Saat vinkkejä ja tietoa anafylaksian huomioiseen koulupäivän aikana erilaisissa tilanteissa (ruokailut, askartelut, retket, juhlapäivät jne) sekä siihen, miten on toimittava anafylaksian tullessa. Saat myös tietoa siitä, mistä löydät lisämateriaalia anafylaksiasta. Tietoisku on suunnattu koulussa työskenteleville ja on maksuton. Tietoisku liittyy 112-päivään.

Ohjelma 

  • Tervetuloa
  • Hyviä käytäntöjä anafylaksialapsen kanssa koulussa, ruoka-allergian asiantuntija Ilona Mähönen, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys
  • Toiminta anafylaksian tullessa, asiantuntija Katariina Ijäs, Allergia-, iho- ja astmaliitto
  • Millaista on ollut opettajana anafylaksialapselle -haastattelu
  • Mistä lisätietoa anafylaksiasta? verkkoasiantuntija Anu Sauliala, Allergia-, iho- ja astmaliitto

Verkkotietoisku toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Yhteyksiä voi kokeilla klo 14.50 alkaen. Sinun kannattaa pitää kamerasi ja mikkisi kiinni, paitsi jos haluat esittää kysymyksiä. Voit esittää kysymyksiä tai kommentteja myös Teamsin keskusteluosion kautta. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake osoitteessa https://link.webropol.com/ep/anafylaksialapsi-koulussa-tietoisku. Saat vahvistusviestinä linkin ja ohjeet tietoiskuun osallistumiseksi.

Tietoiskusta tehdään tallenne, mutta kannatta osallistua tietoiskuun ke 8.2.2023, jos vain omat työt sen sallivat.


Järjestäjät: Allergia-, iho- ja astmaliitto ja Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys

Lisätietoja:

Tervetuloa mukaan verkkotietoiskuun!

Sivua päivitetty: 31.1.2023