Mitä tietoa etsit?

VERKKO: maitoallergisten vertaistreffit

28.1.2021 18:00 Verkko

Onko sinulla maitoallergia? Käytkö maitosiedätyksessä tai oletko kiinnostunut siitä? Kaipaatko vertaistukea tai tietoa asian tiimoilta?

Tule mukaan verkkovertaistreffeille, jossa keskustellaan aikuisten maitoallergiasta ja -siedätyksestä. Ajankohta torstai 28.1.2021 klo 18-19.

Vertaistreffeillä ei ole terveydenhuollon asiantuntijaa luennoimassa, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Zoom-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Huolehdi, että laitteessa, jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.45 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton koulutetut vapaaehtoiset Annika ja Kariitta.

Verkkovertaistreffeille mahtuu 12 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://q.surveypal.com/Maitoallergisten-vertaistreffit-28.1.2021  Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Annika Kabata annika.kabata@allergia.fi


ps. Katso tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 21.1.2021