Mitä tietoa etsit?

VERKKO: Lounais-Suomen astmaatikkojen vertaistreffit

7.4.2021

aia_vertaistreffit_1200x628.png

Onko astma kaverinasi? Asutko Lounais-Suomessa? Pohditko joskus miten muut astmaatikot muistavat ottaa lääkkeensä, miten liikunta hoituu, kuinka usein käyvät astmahoitajalla tai lääkärillä, tekevätkö he PEF-mittauksia tai miten kertovat astmasta töissä tai harrastuksista. Tule tunniksi antamaan ja saamaan vertaistukea!

Osallistu vertaistreffeille muiden Lounais-Suomen alueella asuvien astmaatikkojen kanssa tiistaina 7.4.2021 klo 19-20 verkossa! Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Luvassa ei ole asiantuntijaluentoa vaan astmaa sairastavat keskustelevat ja jakavat omia kokemuksiaan.

Vertaistreffien vetäjänä on vapaaehtoinen Katri.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 18.55 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 19.00​

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella, niin saat lähempänä tapahtumaa sähköpostissa Teams-linkin, jolla pääset mukaan.

Tervetuloa mukaan!


Järjestäjä: Lounais-Suomen Allergia- ja astmayhdistys

ps. Kurkkaa tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Sivua päivitetty: 9.3.2021